- 28 Aralık 2020
- 103
- 99
- 18
- 25
- Konu Sahibi Mai-sitarem
-
Test yaptım canım pozıtıf Allah razı olsunİnsallah canim kotu dusunme hep iyi dusun
Bugun test yaptırdım pozıtıf cıktı canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllahİnsallah canim kotu dusunme hep iyi dusun
Sizin adınıza sevindim hayırlı olsun ilaç iğne kullandınız mı anlatır mısınızBugun test yaptırdım pozıtıf cıktı canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Evet yumurta catlatma iğnesi kullandım yumurta mm kucuktu 1 ay tedavı surecinde onu buyuttuler ilacla daha sonra çatlatma iğnesi oldum bugun. 19. Gunum cok sukur oldu Allah isteyen herkese nasip etsinSizin adınıza sevindim hayırlı olsun ilaç iğne kullandınız mı anlatır mısınız
Yaaaa cok sevindimmm dedim ben sanaBugun test yaptırdım pozıtıf cıktı canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Aynen benimde 14.günüm bende oyle dusundum iyice umit etmim daha cok hayal kirikligi yaşamim sonra diye ondan bende bugun test yaptim negatif ayni senin gibi bendede hic silik cizgi yok bu ayda hamile kalamadikbugün 15. günüm ve dayanamadım test yaptım üzülürsem şimdi üzüleyim adeti beklersem daha çok üzülürüm diye ve kocaman bir tek çizgi çıktı silik çizgi bile çıkmadı zaten dün de bacaklarımda çok ağrı vardı adet olucam kesin çok üzgünüm : (
Aynen bende onun icin yaptim bu kadar umitlenmenin ardindan birden beklemedik anda adet kanimi gorursem cok daha fazla uzulurum diye ondan bare negatif cikma ihtimaline kendimi hazirlayip yaptim negatif cikinca uzuldum ama en azindan bare artik her an adet olmama kendimi hazirlamiş olurum daha az hayal kirikligi yaşarimen azından adeti görünce çok üzülmücez 15.günden sonra pozitif çıkma ihtimali var mı ya
dimi yaa benim bu 3. denememdi bu sefer erkenden öğrenince çok üzülmedim adeti görünce daha çok üzülüyo insan hakkımızda hayırlısı neyse onu versin Rabbim kaç defa çatlatma iğnesi vuruluyor bilgin var mı bu konudaAynen bende onun icin yaptim bu kadar umitlenmenin ardindan birden beklemedik anda adet kanimi gorursem cok daha fazla uzulurum diye ondan bare negatif cikma ihtimaline kendimi hazirlayip yaptim negatif cikinca uzuldum ama en azindan bare artik her an adet olmama kendimi hazirlamiş olurum daha az hayal kirikligi yaşarimaynii dusuncelerle daha fazla beklemeyip yaptik bilmiyorup eger gec dollendiyse belki bi ihtimal ama kendimide bosuna yine hayallere kaptirmak istemiyorum sonucta igneyi yaptik igneden 1-2 gun sonra catladiysa yumurtamiz gec catlamis gec dollenmis gibi bi durum yaşamayiz bence veya en azindan cok silik cikardi diye dusunuyorum..
Aynen cunku adet hic beklemedik bi anda karşimiza cikiyo ondan cok uzuluyoruz ama en azindan testi yapmadan kendimizi hazirladik negatif cikm1 ihtimaline ondan.. Amin insAllah.. bende 2 sene once devlette catlatma ignesi vurulmustum gecen ay ozele başladim ondan bu ay da vuruldum bende toplam 3.igne olmus oldu.... yok bilgim yokk canimmdimi yaa benim bu 3. denememdi bu sefer erkenden öğrenince çok üzülmedim adeti görünce daha çok üzülüyo insan hakkımızda hayırlısı neyse onu versin Rabbim kaç defa çatlatma iğnesi vuruluyor bilgin var mı bu konuda
Hayırlı olsun cnm. Var mı belirti bişey. Benim de adete 6 gün var belirti arıyorum kendimde ama tık yokYaptır
Test yaptım canım pozıtıf Allah razı olsun
Göğüslerimde sadece agrı oldu canım saolasınHayırlı olsun cnm. Var mı belirti bişey. Benim de adete 6 gün var belirti arıyorum kendimde ama tık yok
Darısı bize inşallahBugun test yaptırdım pozıtıf cıktı canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah
55.46 daha cok yeniYaaaa cok sevindimmm dedim ben sanakac cikti betan
SAOL CANIM AMİN İnşallahDarısı bize inşallahtebrik ederim
Ohh masallah Eylul annesi olacagiz demek55.46 daha cok yeni
SAOL CANIM AMİN İnşallah
Agrı felan varmı sende acabaOhh masallah Eylul annesi olacagiz demek
Yok canimm hicbirseyimAgrı felan varmı sende acaba
Gogus ageısı var sadece bugun kan verdim tekrar 153 e cıkmıs kan degerimYok canimm hicbirseyimsende varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?