Çatlatma iğnesi sonrası kahverengi akıntı

İnşallah olur ya bari birimizin olsun. Yazarsın yine sonucunu buraya. Olursa bize de dua et

İnsallah hepimizin olur Allahim tüm bekleyenlere biran önce evlatlarini nasip etsin insallah ( bende dahil )

Yarin test yaptirinca yazarim haber veririm canim sende sıkma canini yeni ay yeni umutlar benim 3. Denememde yumurtalarim bile buyumemisti cok uzulmustum

Yarin test yaptirinca yazarim haber veririm canim sende sıkma canini yeni ay yeni umutlar benim 3. Denememde yumurtalarim bile buyumemisti cok uzulmustum
Bende 4 aylık evliyim klomen kullandım dün iğne yapıldı yarın tekrar bakıcak bakalım nolucak

Bende 4 aylık evliyim klomen kullandım dün iğne yapıldı yarın tekrar bakıcak bakalım nolucak
Ben bu ay gitmedim doktora. Bı dahaki aya gideceğim. Bakıyormuşum bu ay gitmeden hamile oluyormuşum. Hayırlısı artık.

Çatlatma iğnesi + klomen kullandın değil mi sende canım ?
Benim de öyle oldu 15. gün testte çıkmadı ertesi gün kanda çıkmadı ve regl oldum. Umarım senin öyle

Çatlatma iğnesi + klomen kullandın değil mi sende canım ?
Benim de öyle oldu 15. gün testte çıkmadı ertesi gün kanda çıkmadı ve regl oldum. Umarım senin öyle olmaz
Nasip bakalim

Muane oldum yumurtaların çatlamış dedi coraspin ve progestan verdi bunlar ne için bilen varsa yazabilir mi

Muane oldum yumurtaların çatlamış dedi coraspin ve progestan verdi bunlar ne için bilen varsa yazabilir mi
Arkadaşım progestan hamile olursan bebeğin tutunmasını sağlayan doğal progesteron hormonu içeriyor. Eğer bebişin olursa tutunması için. Coraspin de kan sulandırıcı. Bunları genelde veriyorlar bende kullanıyorum

Gittim bende bugün beta baktirdim 16.37 olmuş 2 gün önce 10.11 'di. 9kasimda catlatma ignesi olmuştum. Değerim 2 katı artmamış bu beni biraz endişelendirdi ama herkes 2 katı artacak diye birşey yok en az 1.5 katı artması yeterli diyor. Bilemiyorum korkuyorum açıkçası.

Benim kafam karıştı yaaaa yazmıştın zaten sen benim kafam iyice gitti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…