- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
- Konu Sahibi Mai-sitarem
-
İnşallah olur yaYani ben doktorla konusmadim birebir yanindaki sekreteri benim yakin akrabam onunla konuştuk doktor çarşamba ve cuma beta baktirip gelsin demiş cuma gideceğim:) benim de içinde bir his var bu sefer oluyor galiba zaten ben bu ay daha tedaviye başlamadan kendimden çok emin başladım nedense hissediyorum dedim eşime de. Inşallah değerim düşmez cok heyecanlıyım.
Bende 4 aylık evliyim klomen kullandım dün iğne yapıldı yarın tekrar bakıcak bakalım nolucakYarin test yaptirinca yazarim haber veririm canim sende sıkma canini yeni ay yeni umutlar benim 3. Denememde yumurtalarim bile buyumemisti cok uzulmustum
Sizin sonucunuz ne oldu acabaCabim ozelden yazdim sana
Yarin test yaptirinca yazarim haber veririm canim sende sıkma canini yeni ay yeni umutlar benim 3. Denememde yumurtalarim bile buyumemisti cok uzulmustum
Ben bu ay gitmedim doktora. Bı dahaki aya gideceğim. Bakıyormuşum bu ay gitmeden hamileBende 4 aylık evliyim klomen kullandım dün iğne yapıldı yarın tekrar bakıcak bakalım nolucak
Çatlatma iğnesi + klomen kullandın değil mi sende canım ?
Benim de öyle oldu 15. gün testte çıkmadı ertesi gün kanda çıkmadı ve regl oldum. Umarım senin öyle
Nasip bakalimÇatlatma iğnesi + klomen kullandın değil mi sende canım ?
Benim de öyle oldu 15. gün testte çıkmadı ertesi gün kanda çıkmadı ve regl oldum. Umarım senin öyle olmaz
İnşALLAH olurBen bu ay gitmedim doktora. Bı dahaki aya gideceğim. Bakıyormuşum bu ay gitmeden hamileoluyormuşum. Hayırlısı artık.
İnşALLAHİnşallah hepimizin olur
Ayy inşallahBen bu ay gitmedim doktora. Bı dahaki aya gideceğim. Bakıyormuşum bu ay gitmeden hamileoluyormuşum. Hayırlısı artık.
Arkadaşım progestan hamile olursan bebeğin tutunmasını sağlayan doğal progesteron hormonu içeriyor. Eğer bebişin olursa tutunması için. Coraspin de kan sulandırıcı. Bunları genelde veriyorlar bende kullanıyorumMuane oldum yumurtaların çatlamış dedi coraspin ve progestan verdi bunlar ne için bilen varsa yazabilir mi
Canım gittin mi doktoraBende 4 aylık evliyim klomen kullandım dün iğne yapıldı yarın tekrar bakıcak bakalım nolucak
Ben bu ay gitmedim doktora. Bı dahaki aya gideceğim. Bakıyormuşum bu ay gitmeden hamileoluyormuşum. Hayırlısı artık.
Hı gı gittim çatlamış yumurtaların dedi ilaç verdi iki taneCanım gittin mi doktora
Ayy inşallah
Gittin mi canım doktoraInşallah arkadaşım
Oh süper ne verdiHı gı gittim çatlamış yumurtaların dedi ilaç verdi iki tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?