- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
- Konu Sahibi Mai-sitarem
-
Korkma canim bugun kacinci gununBende korkuyorum bilmiyorum nolucak
Bugün iğnenin 7.günü pazartesi yapıldıKorkma canim bugun kacinci gunun
Banada verdi bunları ama benim bebişim yok daha iğne yapıldıAminn canim insallah doktor bana progestan verdi birde coraspin bebek tutunsun dusmesin diye
Canim bugun test sonucumu aldim, 20.3 olmus. Doktoruma sonucumu yolladim henuz cevap alamadim. 2 kat artis var ama yine de bu seviyeler biraz dusuk deger olarak geliyo bana. Allahim hayirlisiyla bebisim tutunsun da 1000’li degerleri goreyim baska bir sey istemiyorum. Sence bu seviyelerden sonra tutunmasi ve degerin artmasi icin ne yapmali, sen de durumlar nedir? Doktorun hic yorum yapti mi?Aminn canim insallah doktor bana progestan verdi birde coraspin bebek tutunsun dusmesin diye
Canim degere takilma duzenli artisa bakiyor onlar bende bugun beta verdim cuma gunu verdigim 37.38 di bugun ki 276.89 cikti birden bire artti bende anlamadim :)Canim bugun test sonucumu aldim, 20.3 olmus. Doktoruma sonucumu yolladim henuz cevap alamadim. 2 kat artis var ama yine de bu seviyeler biraz dusuk deger olarak geliyo bana. Allahim hayirlisiyla bebisim tutunsun da 1000’li degerleri goreyim baska bir sey istemiyorum. Sence bu seviyelerden sonra tutunmasi ve degerin artmasi icin ne yapmali, sen de durumlar nedir? Doktorun hic yorum yapti mi?
Haftaya test yap canim 13-14.günden itibaren insallah pozitifi gorursunBugün iğnenin 7.günü pazartesi yapıldı
Canım sen iğneden sonra kacıncı gün idrarda pozitif gördün? Belirgin miydi? Kanda kacıncı gün öğrendin ve kaçtıBenim doktorum tutunmasi icin Progestan ve Ecoprin verdi bence sende kullanmalisin doktoruna danisip tabi
Canim 13gun ogrendim idrarda o gun beta ya baktirdim 10.11 cikti her iki gunde bir 2kati arttiCanım sen iğneden sonra kacıncı gün idrarda pozitif gördün? Belirgin miydi? Kanda kacıncı gün öğrendin ve kaçtı
İnşALLAH ama çok korkuyorum hiç bi belirti yok bende herşey normalHaftaya test yap canim 13-14.günden itibaren insallah pozitifi gorursun
Canim bugun test sonucumu aldim, 20.3 olmus. Doktoruma sonucumu yolladim henuz cevap alamadim. 2 kat artis var ama yine de bu seviyeler biraz dusuk deger olarak geliyo bana. Allahim hayirlisiyla bebisim tutunsun da 1000’li degerleri goreyim baska bir sey istemiyorum. Sence bu seviyelerden sonra tutunmasi ve degerin artmasi icin ne yapmaliAminn canim insallah doktor bana progestan verdi birde coraspin bebek tutunsun dusmesin diye
ahhh cok sevindim, bundan sonrasi kritik o zaman, 2 gun sonra yaptirdigin da 2 kat artis gozlemlersen guzel haberlerini aliriz insallah canim. Demekki birden artabiliyor. Icim rahatladi biraz da olsaCanim degere takilma duzenli artisa bakiyor onlar bende bugun beta verdim cuma gunu verdigim 37.38 di bugun ki 276.89 cikti birden bire artti bende anlamadim :)
Ben 13. Gün tertemiz negatif 14. Gün ise cok silik gördüm cizgiyi baya silik ama. Emin olamıyorum da. Sizin ki baya belirgin miydiCanim 13gun ogrendim idrarda o gun beta ya baktirdim 10.11 cikti her iki gunde bir 2kati artti
Insallah benim de yukselmeye devam eder hayirlisiylaCanim bugun test sonucumu aldim, 20.3 olmus. Doktoruma sonucumu yolladim henuz cevap alamadim. 2 kat artis var ama yine de bu seviyeler biraz dusuk deger olarak geliyo bana. Allahim hayirlisiyla bebisim tutunsun da 1000’li degerleri goreyim baska bir sey istemiyorum. Sence bu seviyelerden sonra tutunmasi ve degerin artmasi icin ne yapmali
ahhh cok sevindim, bundan sonrasi kritik o zaman, 2 gun sonra yaptirdigin da 2 kat artis gozlemlersen guzel haberlerini aliriz insallah canim. Demekki birden artabiliyor. Icim rahatladi biraz da olsa
Tesekkur ederim canim bende rahatladim inanki hatta 2 kati artmasini beklerken 3 katindan daha fazla artti bir an acaba ikizmi diye dusundum persembede betaya baktiricam belli olurCanim bugun test sonucumu aldim, 20.3 olmus. Doktoruma sonucumu yolladim henuz cevap alamadim. 2 kat artis var ama yine de bu seviyeler biraz dusuk deger olarak geliyo bana. Allahim hayirlisiyla bebisim tutunsun da 1000’li degerleri goreyim baska bir sey istemiyorum. Sence bu seviyelerden sonra tutunmasi ve degerin artmasi icin ne yapmali
ahhh cok sevindim, bundan sonrasi kritik o zaman, 2 gun sonra yaptirdigin da 2 kat artis gozlemlersen guzel haberlerini aliriz insallah canim. Demekki birden artabiliyor. Icim rahatladi biraz da olsa
Çok sevindim canım darısı başımıza inşallahTesekkur ederim canim bende rahatladim inanki hatta 2 kati artmasini beklerken 3 katindan daha fazla artti bir an acaba ikizmi diye dusundum persembede betaya baktiricam belli olur
Canim benim Allah razi olsun Allahim tez zamanda size de nasip etsinnÇok sevindim canım darısı başımıza inşallah
arkadaşlar benim çatlatma iğnesinden sonraki 9. günüm bugün ve birkaç gündür idrar sıkıntısı yaşıyorum nerdeyse 2 saatte bir sıkışmış bir şekilde idrara çıkıyorum bu durumu yaşayan var mı acaba
Canim benimde oyle oluyorduarkadaşlar benim çatlatma iğnesinden sonraki 9. günüm bugün ve birkaç gündür idrar sıkıntısı yaşıyorum nerdeyse 2 saatte bir sıkışmış bir şekilde idrara çıkıyorum bu durumu yaşayan var mı acaba
ciddi misin inşallah benim de öyle olur yaBende aynı durumu yaşadım ve azcık kahverengi lekelenme geldi(13 gün sonra) sonra hamile olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?