Çatlatma iğnesi sonrası kahverengi akıntı

Aminn canim insallah doktor bana progestan verdi birde coraspin bebek tutunsun dusmesin diye
Canim bugun test sonucumu aldim, 20.3 olmus. Doktoruma sonucumu yolladim henuz cevap alamadim. 2 kat artis var ama yine de bu seviyeler biraz dusuk deger olarak geliyo bana. Allahim hayirlisiyla bebisim tutunsun da 1000’li degerleri goreyim baska bir sey istemiyorum. Sence bu seviyelerden sonra tutunmasi ve degerin artmasi icin ne yapmali, sen de durumlar nedir? Doktorun hic yorum yapti mi?

Canim degere takilma duzenli artisa bakiyor onlar bende bugun beta verdim cuma gunu verdigim 37.38 di bugun ki 276.89 cikti birden bire artti bende anlamadim :)

Benim doktorum tutunmasi icin Progestan ve Ecoprin verdi bence sende kullanmalisin doktoruna danisip tabi

Aminn canim insallah doktor bana progestan verdi birde coraspin bebek tutunsun dusmesin diye
Canim bugun test sonucumu aldim, 20.3 olmus. Doktoruma sonucumu yolladim henuz cevap alamadim. 2 kat artis var ama yine de bu seviyeler biraz dusuk deger olarak geliyo bana. Allahim hayirlisiyla bebisim tutunsun da 1000’li degerleri goreyim baska bir sey istemiyorum. Sence bu seviyelerden sonra tutunmasi ve degerin artmasi icin ne yapmali
Canim degere takilma duzenli artisa bakiyor onlar bende bugun beta verdim cuma gunu verdigim 37.38 di bugun ki 276.89 cikti birden bire artti bende anlamadim :)
ahhh cok sevindim, bundan sonrasi kritik o zaman, 2 gun sonra yaptirdigin da 2 kat artis gozlemlersen guzel haberlerini aliriz insallah canim. Demekki birden artabiliyor. Icim rahatladi biraz da olsa

Insallah benim de yukselmeye devam eder hayirlisiyla

Tesekkur ederim canim bende rahatladim inanki hatta 2 kati artmasini beklerken 3 katindan daha fazla artti bir an acaba ikizmi diye dusundum persembede betaya baktiricam belli olur

arkadaşlar benim çatlatma iğnesinden sonraki 9. günüm bugün ve birkaç gündür idrar sıkıntısı yaşıyorum nerdeyse 2 saatte bir sıkışmış bir şekilde idrara çıkıyorum bu durumu yaşayan var mı acaba

Bende aynı durumu yaşadım ve azcık kahverengi lekelenme geldi(13 gün sonra) sonra hamile olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…