- 28 Aralık 2020
- 103
- 99
- 18
- 25
- Konu Sahibi Mai-sitarem
-
Allahım hayırlı evlatlar versin inşallah darısı isteyen herkese kaçıncı gunde test yaptın acaba benım bugun 14 gunum amaCanim ben 9 aralıkta catlatma ignesi oldum ve şuan hamileyim
Amin canım.Allahım hayırlı evlatlar versin inşallah darısı isteyen herkese kaçıncı gunde test yaptın acaba benım bugun 14 gunum ama
Teşşekir ederim inş bende 2 3 gün daha bekleyep yapacağımAmin canım.
Ben 13. Gün yaptım sabahki test negatifti öğleden sonra yine yaptım pozitifti. Hemen kan verdim 10.11 cikti
İnsallah bebis vardir canimHı
Teşşekir ederim inş bende 2 3 gün daha bekleyep yapacağım
İnş canım içi Allah razı olsun güzel dileklerin için Allah herkese nasip etsin inşallah 2021de kucaklarımjz dolsun inşallahİnsallah bebis vardir canim
Canim sen ignenin etkisi 13.gun bitiyor test yapmadan nasil durabiliyorsunİ
İnş canım içi Allah razı olsun güzel dileklerin için Allah herkese nasip etsin inşallah 2021de kucaklarımjz dolsun inşallah
Valla duramıyorum aslında ama cok korkuyorum negatif olursa DİECanim sen ignenin etkisi 13.gun bitiyor test yapmadan nasil durabiliyorsun
Ben hergun yapiyordum muhakkak cok merak ediyordum cunkuValla duramıyorum aslında ama cok korkuyorum negatif olursa DİE
Yaptım şimdi ama cok cok silik cıktı yaCanim sen ignenin etkisi 13.gun bitiyor test yapmadan nasil durabiliyorsun
Cok cok silik bilmemedimkiCanim sen ignenin etkisi 13.gun bitiyor test yapmadan nasil durabiliyorsun
Ama var sonucta dimiCok cok silik bilmemedimki
Evet var gibi ama cok silik cıktı ben daha önce dış gebelik yaşadım onda da böyle cıkmksro inş öyle değildirAma var sonucta dimi
İnsallah canim kotu dusunme hep iyi dusunEvet var gibi ama cok silik cıktı ben daha önce dış gebelik yaşadım onda da böyle cıkmksro inş öyle değildir
Belirtin var mıydı cnm peki?Canim ben 9 aralıkta catlatma ignesi oldum ve şuan hamileyim
Çatlatmadan önce mi 29 du canım yoksa şuan mı öyle?Kızlar merhaba benim asilamam tutmadı ve 29 cm yumurtam catlamamış. Moralim çok bozuk. Doktorum da p.tesiye kadar yokmuş nöbetçi doktor da birşey yapmadı. Başına gelen var mı kis yapar mı. Ya da çatlar mi kendiliğinden. Adet oldum ama gene de catlamamis
Şuan adetim ve 29 cmÇatlatmadan önce mi 29 du canım yoksa şuan mı öyle?
Hmm anladım adet olunca illa yumurta çatlayacak diye birşey yok cnm. Ama adetle atılıyor kistleşen yumurtalar atılmazsa doğum kontrol haplarıyla yok oluyorlarmış merak etme. Bir de 29 mm dir cm olsa çok büyük olurŞuan adetim ve 29 cm
Evet canım 29 mm, yani atilmazsa bendl mecbur doğum kontrol hapı kullanacağım. O zaman bu ay denemem kaldimHmm anladım adet olunca illa yumurta çatlayacak diye birşey yok cnm. Ama adetle atılıyor kistleşen yumurtalar atılmazsa doğum kontrol haplarıyla yok oluyorlarmış merak etme. Bir de 29 mm dir cm olsa çok büyük olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?