- 9 Aralık 2020
- 50
- 20
- 8
- 32
- Konu Sahibi Mai-sitarem
-
sonucun ne oldu peki hamile misinCanim benimde oyle oluyordu
Evet canim hamileyimsonucun ne oldu peki hamile misin
Gozun aydin canım ozelden bir kac soru somak istyorum olur muEvet canim hamileyim
yaa çok sevindim Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet canim hamileyim
Tabiki sorabilirsin canimGozun aydin canım ozelden bir kac soru somak istyorum olur mu
Yaaa benim de öyleCanim benimde oyle oluyordu
Bugun beta baktirdim, 20.3’ten 9.7’ye dusmus 2 gunde. Uzerine bir de adet kanamasi oldu. Butun umutlarim yikildiAminn canim insallah doktor bana progestan verdi birde coraspin bebek tutunsun dusmesin diye
Aaaaa canimmm cok uzuldummm kimyasal olmus ama demekki saglikli degilmis uzme kendini dicem de nasil uzulmiceksinBugun beta baktirdim, 20.3’ten 9.7’ye dusmus 2 gunde. Uzerine bir de adet kanamasi oldu. Butun umutlarim yikildi
Üzmemek elde değil çok mutsuzum valla sabahtan beri ağlıyorumAaaaa canimmm cok uzuldummm kimyasal olmus ama demekki saglikli degilmis uzme kendini dicem de nasil uzulmiceksin
Haklisin canim tabiki cok üzücü Rabbim sabir versin. Doktoruna soyledin mi canimÜzmemek elde değil çok mutsuzum valla sabahtan beri ağlıyorum
ben de 2. iğnemde adet olunca ağlamıştım umutlanmayayım desem de umutlanmadan olmuyo şu an 3. denemedeyim işte bakalım ne olacak kaçıncı günündü bugün senin canımÜzmemek elde değil çok mutsuzum valla sabahtan beri ağlıyorum
Acaba gebelik testi ne oldu bende iğne vurundum ama bugun 14 gunumIgneden sonra 10.cu gunum bakalim Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin canim bu surec biraz yorucuuymus ilk denemem benim❤
Benim de 2 gündür öyle sık tuvalete gidiyorum ama bayada oluyo tuvaletim benim 12.günde başladı amaBende aynı durumu yaşadım ve azcık kahverengi lekelenme geldi(13 gün sonra) sonra hamile olduğumu öğrendim
Doktor bana adet gününde olursun dedi ama benimde ilk tedavim bu ay bakalım neler olacakCatlatma iğnesinden sonra test yatırıp pozıtıf olan var mı acaba birde kacıncı gunde adet oldunuz acaba rica etsem cevaplarmısınjz ben iğne vurundum Ama
İnşallahciddi misin inşallah benim de öyle olur ya
Canim ben 9 aralıkta catlatma ignesi oldum ve şuan hamileyimCatlatma iğnesinden sonra test yatırıp pozıtıf olan var mı acaba birde kacıncı gunde adet oldunuz acaba rica etsem cevaplarmısınjz ben iğne vurundum Ama
Ben 13. Gu öğrenmiştim sende şuan hamileysen çıkar bence hiç test yaptın miCatlatma iğnesinden sonra test yatırıp pozıtıf olan var mı acaba birde kacıncı gunde adet oldunuz acaba rica etsem cevaplarmısınjz ben iğne vurundum Ama
Svet yaptım ama biri negatif biri pozitif cıktı o yuzden Bi kaç gün daha beklemek istiyorumBen 13. Gu öğrenmiştim sende şuan hamileysen çıkar bence hiç test yaptın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?