- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
- Konu Sahibi Mai-sitarem
-
Biri progestan biri coraspin diye bi şeyOh süper ne verdi
Biri progestan biri coraspin diye bi şey
Sorun değil nolucak
Al benden de o kadar vardır bi hayır inşALLAHVallahi kafam hiç yerinde değil.
Yumurta geliştirmeye çalışmak ayrı stres
Çatladı mi çatlamadı mi ayrı stres,
2. Çizgi için uğraşmak tam cıktı derken değerim yukselecek mi diye beklemekkkk off hayat çok zor :))
Al benden de o kadar vardır bi hayır inşALLAH
İnşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım. Bende de benzer durum var. Çatlatma iğnesi olalı 12 gün oldu, 10. günde erken hamilelik idrar testi yaptım, iki çizgi çıktı (biri daha silik). Bir yandan da kasıklarımda ağrı ve mide bulantıları hissetmeye başladım. Kesin hamileyim diyip bugün dayanamadım kan testine gittim. Bugün 12. gün iğne olalı. 4.0 çıktı HCG kan testi sonucum. Çok moralim bozuk.Inşallah sağlıkla bebislerimizi alırız kucagimiza
Canım benim 8. Gün 12.35 çıkmıştıİnşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım. Bende de benzer durum var. Çatlatma iğnesi olalı 12 gün oldu, 10. günde erken hamilelik idrar testi yaptım, iki çizgi çıktı (biri daha silik). Bir yandan da kasıklarımda ağrı ve mide bulantıları hissetmeye başladım. Kesin hamileyim diyip bugün dayanamadım kan testine gittim. Bugün 12. gün iğne olalı. 4.0 çıktı HCG kan testi sonucum. Çok moralim bozuk.
Senin kesinleşti mi hamileliğin canım, allah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Biz de 6 aydır deniyoruz, bu ay ilk defa çatlatma iğnesi ile denedik. Cuma yeniden kan testine gidicem hayırlısı inşallah bakalım.Canım benim 8. Gün 12.35 çıkmıştı
10. Gün 4.30 cıktı düşmüştü
13. Gün 10.11
15. Gün 16.37 cıktı
Bozma moralini hiiç belli olmazz
Canim kesinmi bilmiyorum 2 gun sonra yine kan verecegim degerime bakicaz umarim kesinlesir. İnsallah senin de gönlüne göre verir Rabbim en yakin zamandaSenin kesinleşti mi hamileliğin canım, allah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Biz de 6 aydır deniyoruz, bu ay ilk defa çatlatma iğnesi ile denedik. Cuma yeniden kan testine gidicem hayırlısı inşallah bakalım.
Canim gittin mi kan testineSenin kesinleşti mi hamileliğin canım, allah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Biz de 6 aydır deniyoruz, bu ay ilk defa çatlatma iğnesi ile denedik. Cuma yeniden kan testine gidicem hayırlısı inşallah bakalım.
canım yumurtanın catladığını görünce mi iğne yaptı doktorun?Klomen ve prowomen verdi onu kullandim sadece ve cagirdi iste gittim igneyi vuruldum ve bekliyorumvarmi baktin mi canim
Evet canim gecen cuma gittim. En son 9.2 cikti. yarin sabah tekra gidicem. Insallah 2 katindan fazla artmistir, heyecanla haftasonunun gecmesini bekledim. sen en son ne zaman gittin kan vermeye? Bir gelisme var mi canim?Canim gittin mi kan testine
Coookkk sevindimmmm canimEvet canim gecen cuma gittim. En son 9.2 cikti. yarin sabah tekra gidicem. Insallah 2 katindan fazla artmistir, heyecanla haftasonunun gecmesini bekledim. sen en son ne zaman gittin kan vermeye? Bir gelisme var mi canim?
Benim ilk ignemde olmustu daha sonrakilerde olmadi canimİğneden sonra ağrısı olan var mı
Coookkk sevindimmmm canimbenim gecen hafta carsamba 16 civarindaydi cuma en son beta baktirdim 37lerde cikti Allaha sükür 31aralikta beta baktir gel dedi degerim benimde insallah yukselmeye devam eder
bizEvet canim gecen cuma gittim. En son 9.2 cikti. yarin sabah tekra gidicem. Insallah 2 katindan fazla artmistir, heyecanla haftasonunun gecmesini bekledim. sen en son ne zaman gittin kan vermeye? Bir gelisme var mi canim?
Seninde benim gibi yukseliyor en son 4 tu bak 9.2 olmus benimde 4tu 10 oldu ayni gidiyoruz seninleEvet canim gecen cuma gittim. En son 9.2 cikti. yarin sabah tekra gidicem. Insallah 2 katindan fazla artmistir, heyecanla haftasonunun gecmesini bekledim. sen en son ne zaman gittin kan vermeye? Bir gelisme var mi canim?
Ay cok heyecanlii, artis olmasina cok sevindim. Insallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz rabbim izin versin de baska bir sey istemiyorum Allahim. Tekrardan haberleseim guzel haberler aliriz insallah canim ikimizdeSeninde benim gibi yukseliyor en son 4 tu bak 9.2 olmus benimde 4tu 10 oldu ayni gidiyoruz seninle
Bende korkuyorum bilmiyorum nolucakBenim ilk ignemde olmustu daha sonrakilerde olmadi canim
Bu arada kesenin gorulmesi icin minimum kac olmasi gerekiyor bir bilgin var mi canim?Ay cok heyecanlii, artis olmasina cok sevindim. Insallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz rabbim izin versin de baska bir sey istemiyorum Allahim. Tekrardan haberleseim guzel haberler aliriz insallah canim ikimizde
Canim tam bilmiyorum ama binlerde birseydiBu arada kesenin gorulmesi icin minimum kac olmasi gerekiyor bir bilgin var mi canim?
Aminn canim insallah doktor bana progestan verdi birde coraspin bebek tutunsun dusmesin diyeAy cok heyecanlii, artis olmasina cok sevindim. Insallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz rabbim izin versin de baska bir sey istemiyorum Allahim. Tekrardan haberleseim guzel haberler aliriz insallah canim ikimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?