Çatlatma iğnesi sonrası kahverengi akıntı

Biri progestan biri coraspin diye bi şey
Sorun değil nolucak

Vallahi kafam hiç yerinde değil.
Yumurta geliştirmeye çalışmak ayrı stres
Çatladı mi çatlamadı mi ayrı stres,
2. Çizgi için uğraşmak tam cıktı derken değerim yukselecek mi diye beklemekkkk off hayat çok zor :))

Al benden de o kadar vardır bi hayır inşALLAH

Inşallah sağlıkla bebislerimizi alırız kucagimiza
İnşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım. Bende de benzer durum var. Çatlatma iğnesi olalı 12 gün oldu, 10. günde erken hamilelik idrar testi yaptım, iki çizgi çıktı (biri daha silik). Bir yandan da kasıklarımda ağrı ve mide bulantıları hissetmeye başladım. Kesin hamileyim diyip bugün dayanamadım kan testine gittim. Bugün 12. gün iğne olalı. 4.0 çıktı HCG kan testi sonucum. Çok moralim bozuk.

Canım benim 8. Gün 12.35 çıkmıştı
10. Gün 4.30 cıktı düşmüştü
13. Gün 10.11
15. Gün 16.37 cıktı
Bozma moralini hiiç belli olmazz

Canım benim 8. Gün 12.35 çıkmıştı
10. Gün 4.30 cıktı düşmüştü
13. Gün 10.11
15. Gün 16.37 cıktı
Bozma moralini hiiç belli olmazz
Senin kesinleşti mi hamileliğin canım, allah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Biz de 6 aydır deniyoruz, bu ay ilk defa çatlatma iğnesi ile denedik. Cuma yeniden kan testine gidicem hayırlısı inşallah bakalım.

Canim kesinmi bilmiyorum 2 gun sonra yine kan verecegim degerime bakicaz umarim kesinlesir. İnsallah senin de gönlüne göre verir Rabbim en yakin zamanda

Evet canim gecen cuma gittim. En son 9.2 cikti. yarin sabah tekra gidicem. Insallah 2 katindan fazla artmistir, heyecanla haftasonunun gecmesini bekledim. sen en son ne zaman gittin kan vermeye? Bir gelisme var mi canim?
Coookkk sevindimmmm canim benim gecen hafta carsamba 16 civarindaydi cuma en son beta baktirdim 37lerde cikti Allaha sükür 31aralikta beta baktir gel dedi degerim benimde insallah yukselmeye devam eder

Evet canim gecen cuma gittim. En son 9.2 cikti. yarin sabah tekra gidicem. Insallah 2 katindan fazla artmistir, heyecanla haftasonunun gecmesini bekledim. sen en son ne zaman gittin kan vermeye? Bir gelisme var mi canim?
Seninde benim gibi yukseliyor en son 4 tu bak 9.2 olmus benimde 4tu 10 oldu ayni gidiyoruz seninle

Seninde benim gibi yukseliyor en son 4 tu bak 9.2 olmus benimde 4tu 10 oldu ayni gidiyoruz seninle
Ay cok heyecanlii, artis olmasina cok sevindim. Insallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz rabbim izin versin de baska bir sey istemiyorum Allahim. Tekrardan haberleseim guzel haberler aliriz insallah canim ikimizde

Ay cok heyecanlii, artis olmasina cok sevindim. Insallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz rabbim izin versin de baska bir sey istemiyorum Allahim. Tekrardan haberleseim guzel haberler aliriz insallah canim ikimizde
Aminn canim insallah doktor bana progestan verdi birde coraspin bebek tutunsun dusmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…