Çatlatma iğnesi sonrası kahverengi akıntı

Sogan suyu ic sabah aksam 1- 2 hafta icinde atilir obur adete kalmaz bende oyle olmistu

Haftaya test yap canim 13-14.günden itibaren insallah pozitifi gorursun
Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 11.günü test yapmadım daha ama bende hiç ağrı filan yok okuyorum burdan herkes bi ağrı bi belirti yok bende okudukça daha umutsuzlaştım

Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 11.günü test yapmadım daha ama bende hiç ağrı filan yok okuyorum burdan herkes bi ağrı bi belirti yok bende okudukça daha umutsuzlaştım
Bendede hicbir belirti olmadi canim suan hamileyim hala daha dogru duzgun bir belirtim yok

Sizin adınıza sevindim hayırlı olsun
Burda okuyorum herkes bi şey yazmış klomen iğne filan kullandınız mı
Tesekkur ederim canim
Evet klomen + femara kullandim sonra Ovitrelle catlatma ignesi kullandim canim herkesin hamileligi farkli oluyor

Tesekkur ederim canim
Evet klomen + femara kullandim sonra Ovitrelle catlatma ignesi kullandim canim herkesin hamileligi farkli oluyor
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de aynı senin gibiyim ilk klomen sonra femara ve çatlatma iğnesi. Dua et bize de

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de aynı senin gibiyim ilk klomen sonra femara ve çatlatma iğnesi. Dua et bize de
Ahh canim haydi guzel haberler alirsin insallah benim bu ay icime cok dogmustu biliyormusun hissettim resmen insallah bekleyen herkese Rabbim en yakin zamanda bebislerini nasip eder

Benimde ignenin bugun 11.günü bende daha test yapmadim,, bende ayni senin gibi burda milletin kasik agrisi o bu belirtilerin oldugunu duyunca umutsuzlaşmistim ama bolovia ve 2-3 kišininde belirtim yoktu yazmasi illa olacak diye birsey yok deyince az da olsa umitlendirdi beni.. bakalimm ama bende korkuyorum test yapmaktan bi yandan ta adetin gecikmesinimi beklim yapmim hemen diye dusunuyorum bakalimm ilk basta bende hic kasik agrisi akinti falan olmadi 5-6.günden itibaren sadece goguslerimde agri oldu ama hic kasik agrisi olmayinca acaba catlamadimi diye dusundum bakalim artik gorecez... insAllah bizde igneden sonra belirtim olmadi ama hamileyim falan demek nasip olur :)

Ya İnşALLAH çok isterim
Test yapınca güzel haber alırız İnşALLAH

Kizlar selam test yapan varmi aranizda ne durumdasiniz merak ettim

Arkadaşlar ben bi şey sorucam bilgi verirseniz çok sevinirim
Ben çatlatma iğnesi olmadan önce ovülasyon testi kullanıyordum onun etkisinden dolayı koyu çıkınca bıraktım
Bugün iğnemin 13.günü saydım şimdi tekrar ovülasyon testine başlasam olur mu acaba ?

Adetten sonra yapsan daha iyi çünkü şuan yumurtla olmaz ki. Tabi eğer başka gelişen yumurtan yoksa

Ben de bu ay ovulasyon testi yaptım. Geçen ay çatlama iğnesi oldum olmadı. 1 ay ara vereyim dedim. Bu ay da o şekilde deneyeceğim. Bence 13. günündesin 2 gün daha bekle 16 sında hastalanmıştım ben. Eğer gebelik olmazsa teste başla. Inşallah gerek duymazsın

Teşekkür ederim bi iki gün daha bekliyim o zaman İnşALLAH güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…