- Konu Sahibi gamzeserapp
-
Benimde sadece göğüs hassasiyeti var birazda yorgun hissediyorum bu kadar umarım bende hamileyimdir Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah gebeliğini dikkat et kendineAmin inşallah bakalım sağlıkla ilerlesin inşallah…. Belirtim yok diye üzülüyordum ben bugün pembe bi akıntı geldi çok hafif göğüs hassasiyeti bu akşam hafif kasık ağrısı ama o kadar az bi ağrı ki. Bu zamana kadar bi belirti yoktu
Eşinizin aşılama günü spermi kaçtı acaba yıkama sonucundaAmin inşallah bakalım sağlıkla ilerlesin inşallah…. Belirtim yok diye üzülüyordum ben bugün pembe bi akıntı geldi çok hafif göğüs hassasiyeti bu akşam hafif kasık ağrısı ama o kadar az bi ağrı ki. Bu zamana kadar bi belirti yoktu
İnşallah hamilesindir ya. Amin canım ilerler inşallah. Senin test günün ne zamanBenimde sadece göğüs hassasiyeti var birazda yorgun hissediyorum bu kadar umarım bende hamileyimdir Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah gebeliğini dikkat et kendine
Pazar günü sabah test yapcam daha sonra kan vermeye gidicem sen yaptın mı testİnşallah hamilesindir ya. Amin canım ilerler inşallah. Senin test günün ne zaman
Yazdım ya kız benim 11. Gün 10 çıktı şimdi yarın tekrar kan vericemPazar günü sabah test yapcam daha sonra kan vermeye gidicem sen yaptın mı test
:)) yok kan verdiğini biliyorum normal kaset yada erken gebelik testi yaptın mı demek istedimYazdım ya kız benim 11. Gün 10 çıktı şimdi yarın tekrar kan vericem
Yok kendim yapmadım canım:)) yok kan verdiğini biliyorum normal kaset yada erken gebelik testi yaptın mı demek istedim
Merhaba benim de bugün iğne sonrası 12.günüm. Çarpıntı yüzünden acil servise gitmek zorunda kaldım. Beta hcg baktılar. 18 çıktı. İğnenin etkisi olabilir anlamlı bir sonuç değil dediler. Sen yaptın mı tekrar test. Son durum nedirBenim 11. Gün betam 10 çıktı. Değere göre gebelik var dendi ama artacak mı bakacağız inşallah sağlıkla büyür. Bide bugün hafif pembe kan geldi
Benimde bugün 5.gün aşılama sonrası ilk günden beri kasık ağrısı var bugün daha da arttı mesaneye baskı yapıyor sanki sürekli tuvaletimi var gibi tuvaletimi yaparken de kasıkta ağrı oluyor anlamadımMerhaba benim de bugün iğne sonrası 12.günüm. Çarpıntı yüzünden acil servise gitmek zorunda kaldım. Beta hcg baktılar. 18 çıktı. İğnenin etkisi olabilir anlamlı bir sonuç değil dediler. Sen yaptın mı tekrar test. Son durum nedir
Tutmuş olabilir bence 14. Ünde tekrar baktırmalısınMerhaba benim de bugün iğne sonrası 12.günüm. Çarpıntı yüzünden acil servise gitmek zorunda kaldım. Beta hcg baktılar. 18 çıktı. İğnenin etkisi olabilir anlamlı bir sonuç değil dediler. Sen yaptın mı tekrar test. Son durum nedir
Sonucunuz ne olduPazar günü sabah test yapcam daha sonra kan vermeye gidicem sen yaptın mı test
Merhaba 10. Gün test yaptım ama çok ama çok silik bi çizgi vardı eşim gelince hastaneye gidip kan vereceğim hayırlısı sonuç çıkınca yazarımSonucunuz ne oldu
İnşallah pozitif sonuç alırsınızMerhaba 10. Gün test yaptım ama çok ama çok silik bi çizgi vardı eşim gelince hastaneye gidip kan vereceğim hayırlısı sonuç çıkınca yazarım
İnşAllah sağolun özelde kan verdim 10 dk sonra negatif dendi ama hcg değeri yok dediler anlamadım bi kağıt verdiler elime negatif yazıyor bu kadarİnşallah pozitif sonuç alırsınız
Bende bu ay gonal f ve çatlatma iğnesi kullandım. Çarşamba günü çatlatmayı yaptık. Perşembe bel kasık ağrısı ve şişlikle geçti. Dünden beride göğüslerime dokunamıyorum. İlaçtan dolayıdır dimi bu göğüs hassasiyeti?İyi günler bende pazartesi aşılama oldum suan hafif bel ağrısı göğüs hassasiyeti var başka da bişey hissetmiyorum progestan verdi doktorum fitil şeklinde onu kullanıyorum gonal f 450 ile günlük 75 doz olarak vuruldum
Ben bekliycem valla yarın adet günüm olmazsam cuma günü hastaneye gidecem umarım olmam sizler Nasılsınız,, herşeyin hayırlısı olsun inşallahKızlar nasıl durumlar iğnenin etkisindendir
Durumunuz nedirBen bekliycem valla yarın adet günüm olmazsam cuma günü hastaneye gidecem umarım olmam sizler Nasılsınız,, herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Canım değerin yükseldimiYazdım ya kız benim 11. Gün 10 çıktı şimdi yarın tekrar kan vericem
Bugün adet oldum çok üzgünüm gerçekten beklemiyodum adet olmayı oldu ama elimden bişey gelmiyor Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahDurumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?