- Konu Sahibi gamzelikiz36
-
Öyle yapıcam tain var bu ay balıkesire taşınıyorum biraz dinlensin vücudum bu sefer aşılama denicem canımmAşılamada denesen bir cnm
Canım ben bu ay keten tohumu Çiya tohumuna basladm yogurda koy ikisinden birer bal kaşığı bide incir ve havuç kürü yap iç onuda bu ay iğne ilaç yoksa bunları yap gün aşırı ilişki inşallah tutarÖyle yapıcam tain var bu ay balıkesire taşınıyorum biraz dinlensin vücudum bu sefer aşılama denicem canımm
Aşılamada aynı yöntem ama yumurtan catlamaya meyilli değilse asilamada olmayabilirÖyle yapıcam tain var bu ay balıkesire taşınıyorum biraz dinlensin vücudum bu sefer aşılama denicem canımm
Bende bugün zar zor buldum pazartesi vurulucam büyük ihtimal simdiden aramaya çıktım bı tane kalmışti adamın elindenKuzum eczacımız depoyu aradı şuan ellerinde yokmuş depodada kalmamış bekliyorlarmış onlarda
Malesef biz aylardır arıyoruz yok hiç bi yerdenBuldunmu iğneyi cnm
Kuzum eczacımız depoyu aradı şuan ellerinde yokmuş depodada kalmamış bekliyorlarmış onlar
İnşallah gelir ya konya da oturuyon herhalde geliriz oraya almaya sorun degilKuzum eczacımız depoyu aradı şuan ellerinde yokmuş depodada kalmamış bekliyorlarmış onlarda
Yine iyi bulmuşsun biz aylardır aksaraya bakıyoz yok şehir dışı eczaneleri arıyoruz depoları hepsi yok dedi en sonra bizde bıraktık peşiniBende bugün zar zor buldum pazartesi vurulucam büyük ihtimal simdiden aramaya çıktım bı tane kalmışti adamın elinden
Ankara'yı araYine iyi bulmuşsun biz aylardır aksaraya bakıyoz yok şehir dışı eczaneleri arıyoruz depoları hepsi yok dedi en sonra bizde bıraktık peşini
Aura eczanesi tanidigin da orda varsa deki otobüse versin bir günde birşey olmazYine iyi bulmuşsun biz aylardır aksaraya bakıyoz yok şehir dışı eczaneleri arıyoruz depoları hepsi yok dedi en sonra bizde bıraktık peşini
Arayayım canım sagolAura eczanesi tanidigin da orda varsa deki otobüse versin bir günde birşey olmaz
Tamam cnm haber etArayayım canım sagol
Saol canım yaparım benimde aklımdaydı amin inş hepimizin bebişleri gelsinCanım ben bu ay keten tohumu Çiya tohumuna basladm yogurda koy ikisinden birer bal kaşığı bide incir ve havuç kürü yap iç onuda bu ay iğne ilaç yoksa bunları yap gün aşırı ilişki inşallah tutar
Doktor direk tüp bebek önerdi aşılamaya senin dediğini dedi canım çatlamıyoki ilerleyemezsin dediAşılamada aynı yöntem ama yumurtan catlamaya meyilli değilse asilamada olmayabilir
İnşalah en güzel şekilde bebişin olurBende bugün zar zor buldum pazartesi vurulucam büyük ihtimal simdiden aramaya çıktım bı tane kalmışti adamın elinden
Olsun tüp bebek yap tüp bebek çocukları daha iyi tutunuyo emin olDoktor direk tüp bebek önerdi aşılamaya senin dediğini dedi canım çatlamıyoki ilerleyemezsin dedi
İnşallah gelir ya konya da oturuyon herhalde geliriz oraya almaya sorun degil
Evet daha kesin sonuçmuş hakkımızda hayırlısı biraz dinlensin vücudum ondan sonra tekrar başlarımOlsun tüp bebek yap tüp bebek çocukları daha iyi tutunuyo emin ol
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızdaEvet daha kesin sonuçmuş hakkımızda hayırlısı biraz dinlensin vücudum ondan sonra tekrar başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?