- Konu Sahibi gamzelikiz36
Evet ilaç kullanıyorum onun içindeTreoid kötü o değerlerini bile etkiler indirir çıkarırır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilaç kullanıyorum onun içindeTreoid kötü o değerlerini bile etkiler indirir çıkarırır
Aminnnn canımAmin inşallah canım hepimize nasip olsun isteyen herkese çok zor bi durum zaten çevre ayrı zorluyo
Adet oldun mu geciktin mi canımTest yapıyorım bugün 10 gün hala pozitif çıkıyor
Ok canım bir hafta var reglime dahaAdet oldun mu geciktin mi canım
Pek güvenme teste bu kadar erken belli etmez testOk canım bir hafta var reglime daha
Zaten çatlamamış kist olmuş dedi doktr ilacın etkisiPek güvenme teste bu kadar erken belli etmez test
Yardım fikirKızlar acil yardım özeldeki doktorum aradı konya medicana da yaptık çatlatma iğnesini ben ermenekte yaşıyorum burdaki doktor kist dedi bana ama özeldeki doktorum bugün durumu öğrenmek için aradığında hayır o başka kist sağdaki kist bizim bulduğumuz yumurta değil biz soldakini çatlattık ve o çatlamış gebelik ihtimalın var dedi eklediğim görsel bugün testi ilacın etkisi gitmiş görünüyor ben ne zaman kan vereyim böyle bi durum yaşayan varmı veya bilgisi olan acil yardım?
Çatlatmadan sonra 13. Gün test yapabilirsiniz kan verebilirsinizYardım fikir![]()
Şuan mesela test negatif ya eğer varsa pozitife dönermi yada olsaydı şuan pozitif görünmesi gerekmiyodı 3 haziranda yaptık iğneyiÇatlatmadan sonra 13. Gün test yapabilirsiniz kan verebilirsiniz
Bildiğim kadarıyla önce negatife dönüp sonra pozitif oluyor. 3ünü saymıycaksınız zaten daha 8-9 güm olmuş çıkmaz testte. Birazcık daha bekleyin :)Şuan mesela test negatif ya eğer varsa pozitife dönermi yada olsaydı şuan pozitif görünmesi gerekmiyodı 3 haziranda yaptık iğneyi![]()
Ay heycanlandımBildiğim kadarıyla önce negatife dönüp sonra pozitif oluyor. 3ünü saymıycaksınız zaten daha 8-9 güm olmuş çıkmaz testte. Birazcık daha bekleyin :)
Rica ederimm inşallah pozitif olur sonucunuzAy heycanlandımçok teşekkür ederim 3 ünü saymadan o zaman ayın 17 sinde kan vereyim ben bende kistten sanıyorum batma sancı böyle regl olcakmış gibi ağrı bel ağrısı çatlatma iğnesinin etkisiymiş hala nasıl korkutmuş üzmüştü beni burdaki doktor işte doktor çok önemli bu konularda
![]()