- Konu Sahibi gamzelikiz36
Oğuzhan uzman ayırtmıştı bizim için diyip alabilirsiniz canımAradım şuan 1 tane varmış şuan bi hastaya vermiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğuzhan uzman ayırtmıştı bizim için diyip alabilirsiniz canımAradım şuan 1 tane varmış şuan bi hastaya vermiş
Tatlım kargoya değil otobüse verseler de olur bir günde yanındaKargoyla olmaz ya sen eczane ismini ver biz gelip alırız
Alıcakmısınız ona göre almıcaksanız ayıp olmasın söyleyim versinler ihtiyacı olana alıcaksanız bekleticemAradım şuan 1 tane varmış şuan bi hastaya vermiş
İlaç 1 ay beklese sorun olur mu adetiin 14 günü yapılıcak bana benim yeni bitti adet diger aya anca yapılır o konuda kararsız kaldım bu kadar çabuk beklemiyordumAlıcakmısınız ona göre almıcaksanız ayıp olmasın söyleyim versinler ihtiyacı olana alıcaksanız bekleticem
Parasını öde kalsın bence ne olucakİlaç 1 ay beklese sorun olur mu adetiin 14 günü yapılıcak bana benim yeni bitti adet diger aya anca yapılır o konuda kararsız kaldım bu kadar çabuk beklemiyordum
Bir ay eczane bekletmez canım alıp dolapta saklyabilirsin ben 3 ay beklettim dolapta kist olduğundan 3 ay vuramamıştım ama dersen gelemicem diye bidahaki ay ben bırda değilim zatenİlaç 1 ay beklese sorun olur mu adetiin 14 günü yapılıcak bana benim yeni bitti adet diger aya anca yapılır o konuda kararsız kaldım bu kadar çabuk beklemiyordum
Canım eşime dedim şuan gidemem dedi hafta sonuna anca kargo gönderimi dedim açıkcası o pek güvenmedi şuanlık dursun gelip alıcagımız zaman sana haber etsem olur mu sende karşı tarafa mahçup olmaBir ay eczane bekletmez canım alıp dolapta saklyabilirsin ben 3 ay beklettim dolapta kist olduğundan 3 ay vuramamıştım ama dersen gelemicem diye bidahaki ay ben bırda değilim zaten![]()
Tamam canım olurCanım eşime dedim şuan gidemem dedi hafta sonuna anca kargo gönderimi dedim açıkcası o pek güvenmedi şuanlık dursun gelip alıcagımız zaman sana haber etsem olur mu sende karşı tarafa mahçup olma
Eşim pek kullanmama gerek duymuyo herşeyim normal oldugu için biz bulamayınca dotkora geri gittik bulmasanızda olur dedi o gün aradık her yeri bulamyınca eşim bırsktı peşiniTamam canım olur
Yani doktor kullanman gerektiğini söylediyse gerek vardır canım yumurtan kendiliğinden çatlıyosa gerek yoktur diyemem bazen sebepsiz infertilite de de destek lazım oluyor bu tür iğne vsEşim pek kullanmama gerek duymuyo herşeyim normal oldugu için biz bulamayınca dotkora geri gittik bulmasanızda olur dedi o gün aradık her yeri bulamyınca eşim bırsktı peşini
Doktor bana bakınca gayet güzel dedi 5 yumurtan var 1 tanesi küçük diğer yumurtan 20 mm olmuş iğne verdi bunur yaptır dedi biz tabi bulmadık iğneyi doktorun yanına geri gittik bulmadık başka önerseniz dedik başka veremem dedi zaten yumurtan saglıklı kendi de çatlar dedi sık ilişki yapım desi gönderdi öylece kaldı daha gitmedik ovilasyon testi aldım onunla baktım o günü degerledikYani doktor kullanman gerektiğini söylediyse gerek vardır canım yumurtan kendiliğinden çatlıyosa gerek yoktur diyemem bazen sebepsiz infertilite de de destek lazım oluyor bu tür iğne vs
Ovulasyon testleri belli bir hormonu ölçüyor bende onları kullanıyodum canım çatlama oluyo sanıyodum ama çift çizgiyi her ay yakalamama rağmen çatlama olmuyormuş yumurtayı çaytlatmaya yarayan hormon yükseliyor ama yumurta çatlamıyor en kesin sonuç yumurtlama günlerinde vajinal muayene ile çatlatıp çatlamadığını gözlemlemekDoktor bana bakınca gayet güzel dedi 5 yumurtan var 1 tanesi küçük diğer yumurtan 20 mm olmuş iğne verdi bunur yaptır dedi biz tabi bulmadık iğneyi doktorun yanına geri gittik bulmadık başka önerseniz dedik başka veremem dedi zaten yumurtan saglıklı kendi de çatlar dedi sık ilişki yapım desi gönderdi öylece kaldı daha gitmedik ovilasyon testi aldım onunla baktım o günü degerledik
Ne kadar süredir deniyorsunuz olmuyo ne gibi bi işlem gördünüzOvulasyon testleri belli bir hormonu ölçüyor bende onları kullanıyodum canım çatlama oluyo sanıyodum ama çift çizgiyi her ay yakalamama rağmen çatlama olmuyormuş yumurtayı çaytlatmaya yarayan hormon yükseliyor ama yumurta çatlamıyor en kesin sonuç yumurtlama günlerinde vajinal muayene ile çatlatıp çatlamadığını gözlemlemek![]()
2 yıldır deniyoruz olmuyo son 6 aydır tedavi sürecindeyim 2 ay sadece klomen ve kendi çatlamasını bekledik 3 aydır iğne yapıcaz kist oluştuğu için yakalayamadık bu ay klomeni değiştirdik letu kullandık son anda 20 mm bir adet solda yumurta yakaldık iğneyi vurduk 36. Saat ilişki ve ertesi gün ilişki olarak değerlendirdik ama çatlamamış kasık ağrılarım vardı doktora gittim sağ tarafta kist var 26 mm dedi . Benim soldaydı yumurtam sağda değil dedim çatlasaydı rahim duvarın kalınlaşırdı 5 mm dedi olmamış dedi yine olmadı yaniNe kadar süredir deniyorsunuz olmuyo ne gibi bi işlem gördünüz
Bi arkadaşımda çocukları olmuyordu dotkora gittiler kızda yumırtalıkta kist olmuş ama adetle atarsın demiş doktor ertesi ay gitti kist gitmiş ve peşine hamile kaldı2 yıldır deniyoruz olmuyo son 6 aydır tedavi sürecindeyim 2 ay sadece klomen ve kendi çatlamasını bekledik 3 aydır iğne yapıcaz kist oluştuğu için yakalayamadık bu ay klomeni değiştirdik letu kullandık son anda 20 mm bir adet solda yumurta yakaldık iğneyi vurduk 36. Saat ilişki ve ertesi gün ilişki olarak değerlendirdik ama çatlamamış kasık ağrılarım vardı doktora gittim sağ tarafta kist var 26 mm dedi . Benim soldaydı yumurtam sağda değil dedim çatlasaydı rahim duvarın kalınlaşırdı 5 mm dedi olmamış dedi yine olmadı yani![]()
Darısı başıma inşBi arkadaşımda çocukları olmuyordu dotkora gittiler kızda yumırtalıkta kist olmuş ama adetle atarsın demiş doktor ertesi ay gitti kist gitmiş ve peşine hamile kaldı
Treoid kötü o değerlerini bile etkiler indirir çıkarırırDarısı başıma inş4. Ay oldu hep kiste dönüşüyo yumurtalarım adetle hep atıyorum ama gebelik elde edemedim pco ve treoid var
Amin inşallah canım hepimize nasip olsun isteyen herkese çok zor bi durum zaten çevre ayrı zorluyoDarısı başıma inş4. Ay oldu hep kiste dönüşüyo yumurtalarım adetle hep atıyorum ama gebelik elde edemedim pco ve treoid var
Evet bende en son öyle yaptımdoğru doktoru bulmakta çok zorrrBizde 2 yıldır deniyoruz olmuyo devlet Hastanesi'ne gittim bakıyo yumurtan saglıksın PCS var dedi özele gittim ora dedi gayet sağlıklı resimleri çekip verdi bide burda devlette tüp bebek yeri yok ya konya ya Kayseri bizde mecbur özle3 gidiyoruz