- Emoji Skoru
- 1.244
- Puanlar
- 53
Yarın yapıcam bugünü kadın doguma gıdıcemBence sen artık test yapabilirsin canım varsa çıkar yoksada umut etmemis olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın yapıcam bugünü kadın doguma gıdıcemBence sen artık test yapabilirsin canım varsa çıkar yoksada umut etmemis olursun
Bugün mü kadın doguma gideceksinYarın yapıcam bugünü kadın doguma gıdıcem
EvetBugün mü kadın doguma gideceksin
O zaman kan bile alırlar inşallah hayırlı haberlerle dönersin canim
Gıttım canım test ıstedı ama vermedım sabah dahılıye ıcım verdim damarım patladı ve damarım bulunmuyo kan bıle gelmıyo o yuzden vermedım kese vs yok rahım kalınlıgı 13 mm dı 8 gun once 10 mm dusmus hamıle oldugımu dusunmıyorum malesefO zaman kan bile alırlar inşallah hayırlı haberlerle dönersin canim
Zaten kese olsa bile gozukmezdi canım ama 10 mm de düşük bir kalınlık değil ki hiç belli olmaz o keşke normal bir test yapsaydinGıttım canım test ıstedı ama vermedım sabah dahılıye ıcım verdim damarım patladı ve damarım bulunmuyo kan bıle gelmıyo o yuzden vermedım kese vs yok rahım kalınlıgı 13 mm dı 8 gun once 10 mm dusmus hamıle oldugımu dusunmıyorum malesef
Yaptıklarınızı, kullandıklarınızı, takviyeleri, süreci yumurta mmlerini çatlatma iğnesi sonra ilişki saatini vs özetle sürecinizi yazar mısınız bize yol olsunAdette içilmiyor diyorlar ama ben full içtim sabah akşam combinol kullandım eşim takviye kullandı o kadar ümitsizdim ki anlayamam ama yaptığım herşey işe yaradı
Hayırlısı olsun canım inşallah bir sonraki ay çok güzel haberler alır. Olanda da olmayanda da elbet vardır bir hayırBen de regli oldum kızlar 2 güzel yumurtam bu ayda beni seçmedi![]()
Kızlar cok yukledım ama gören varmıZaten kese olsa bile gozukmezdi canım ama 10 mm de düşük bir kalınlık değil ki hiç belli olmaz o keşke normal bir test yapsaydin
Ben hafif bir siliklik görüyorum inşallah vardırKızlar cok yukledım ama gören varmı
Çok hafif belli belirsiz bir çizgi var gibi duruyorKızlar cok yukledım ama gören varmı
Bende görüyorumBen hafif bir siliklik görüyorum inşallah vardır
Sizin testinizde de daha belirgin duruyorKızlar kahverengi akıntım var ama test yaptım 27 Aralık Ovitrelle vurundum bat 13 Ocak
İğne etkisi olabilir mi canım hala .Sizin testinizde de daha belirgin duruyor![]()
Ne zaman iğne vurulmuştunuzBende görüyorum
Bende 24 aralık bugun 14. Gun yıkarda yaptıgıö 6. GundekıNe zaman iğne vurulmuştunuz![]()