• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 17 ocak cumartesi iğnemi oldum. Bu ayda yeni ümitletle serüvene başladık. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻

Biri 17 diğeri 21 iki yumurtam var biri sağda biri solda, rahim duvarı 9.4, ama ovitrelle bulamadım bu ay, iki tane gonapeptyl vuruldum, bu ay hayırlı haberler almayı nasip etsin Allahım 🙏🏻
Sizlere sorum çatlama iğnesinden sonra ilişki saatlerini nasıl belirlediniz
@Barancan
@Handenur0306

Biri 17 diğeri 21 iki yumurtam var biri sağda biri solda, rahim duvarı 9.4, ama ovitrelle bulamadım bu ay, iki tane gonapeptyl vuruldum, bu ay hayırlı haberler almayı nasip etsin Allahım 🙏🏻
@Barancan
@Handenur0306
Benim doktorum belirledi bi kızım var çok şükür zor gebe kalıyorum diye doktorum erkek bebek için ihtimali yüksek olan yumurta çatladıktan sonra ilişki önerdi yani 36 saat sonrası bizim 36 saat sonra oldu bir gün ara diğer gün tekrar oldu

@Barancan
@Handenur0306
Benim de doktorum iğneden sonra 36.saatte ve peş peşe 3gün önermişti. Bende cuma iğne vurulduysam cumartesi ve pazartesi ilişki yaşadım. İnşallah hayırlı haberler alırsınız bu ay 🥹

Kızlar doktordan geldim rahim filmi istedi ancak fiyatlar çok uçuk daha önce çektiren var mı nasıl bir işlem ?

Kızlar doktordan geldim rahim filmi istedi ancak fiyatlar çok uçuk daha önce çektiren var mı nasıl bir işlem ?
Ben özelde çektirdim kuzum anestezili 18 bindi fiyatı ama devlette de çekiyorlar benim olduğum yerde devlette yoktu o yüzden özelde cekildim

Ben özelde çektirdim kuzum anestezili 18 bindi fiyatı ama devlette de çekiyorlar benim olduğum yerde devlette yoktu o yüzden özelde cekildim
Benim olduğum yerde de çekmiyor devlet balım mecbur özele sordum en düşük 10.750 dediler diğer yerler 20.000 den başlıyor

Cumartesi 20.00 de iğne vuruldum. Pazartesi 08.00 de ilişki dedi. (Yani 36 saat) dediğini yaptık. pazartesi saat 13.00 gibi iki yumurtamınd çatladığını öğrendim kontrol ettirdim. Hatta sabah 11 civarlarında çatladı hissettim ağrısından.
Ama pazartesi bir daha ilişkiye girme Salı sabah gir dedi.
Şu an vücudumda çatlamış 2 yumurta varken sadece sabah 08.00 ilişkisi risk gibi geliyor. Ve Salı sabahtansa pazartesi gece ilişkisi yumurtayı yakalamak için daha mantıklı geliyor. Böyle söyleyince de vajinal birikim istemiyoruz dedi. Sabah 08.00 den gece yarısı ilişkisine birikim kalır mı? Zararlı mı olur fazladan ilişki. Vücudumda savaşan spermleri mi öldürürüm anlamıyorum ki :(

Cumartesi 20.00 de iğne vuruldum. Pazartesi 08.00 de ilişki dedi. (Yani 36 saat) dediğini yaptık. pazartesi saat 13.00 gibi iki yumurtamınd çatladığını öğrendim kontrol ettirdim. Hatta sabah 11 civarlarında çatladı hissettim ağrısından.
Ama pazartesi bir daha ilişkiye girme Salı sabah gir dedi.
Şu an vücudumda çatlamış 2 yumurta varken sadece sabah 08.00 ilişkisi risk gibi geliyor. Ve Salı sabahtansa pazartesi gece ilişkisi yumurtayı yakalamak için daha mantıklı geliyor. Böyle söyleyince de vajinal birikim istemiyoruz dedi. Sabah 08.00 den gece yarısı ilişkisine birikim kalır mı? Zararlı mı olur fazladan ilişki. Vücudumda savaşan spermleri mi öldürürüm anlamıyorum ki :(
Benim doktorum ne kadar çok sperm o kadar çok şans demek demişti eşinde bir problem yoksa fazlası zarar değil demişti canım

Back
X