- Emoji Skoru
- 325
- Puanlar
- 73
Nasip artık yarın da yapacağım eğer çıkarsa gebelik derim çıkmazsa yok derimSanmıyorum canım dün negatifti bugün silikde olsa çizgi çıkmış ümidini kaybetme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasip artık yarın da yapacağım eğer çıkarsa gebelik derim çıkmazsa yok derimSanmıyorum canım dün negatifti bugün silikde olsa çizgi çıkmış ümidini kaybetme
Aynen öyle canım yarın tekrar yap bakalımNasip artık yarın da yapacağım eğer çıkarsa gebelik derim çıkmazsa yok derim
Bende 17 ocak cumartesi iğnemi oldum. Bu ayda yeni ümitletle serüvene başladık. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Yarın direk kan verin bu kitler psikoloji bozuyor gerçektenNasip artık yarın da yapacağım eğer çıkarsa gebelik derim çıkmazsa yok derim
Gerçekten de öyle vallahi var mı görmek mi istiyorum iğne etkisi mi bilinmiyorYarın direk kan verin bu kitler psikoloji bozuyor gerçekten
Benim doktorum belirledi bi kızım var çok şükür zor gebe kalıyorum diye doktorum erkek bebek için ihtimali yüksek olan yumurta çatladıktan sonra ilişki önerdi yani 36 saat sonrası bizim 36 saat sonra oldu bir gün ara diğer gün tekrar olduBiri 17 diğeri 21 iki yumurtam var biri sağda biri solda, rahim duvarı 9.4, ama ovitrelle bulamadım bu ay, iki tane gonapeptyl vuruldum, bu ay hayırlı haberler almayı nasip etsin Allahım
Sizlere sorum çatlama iğnesinden sonra ilişki saatlerini nasıl belirlediniz
@Barancan
@Handenur0306
Benim de doktorum iğneden sonra 36.saatte ve peş peşe 3gün önermişti. Bende cuma iğne vurulduysam cumartesi ve pazartesi ilişki yaşadım. İnşallah hayırlı haberler alırsınız bu ayBiri 17 diğeri 21 iki yumurtam var biri sağda biri solda, rahim duvarı 9.4, ama ovitrelle bulamadım bu ay, iki tane gonapeptyl vuruldum, bu ay hayırlı haberler almayı nasip etsin Allahım
Sizlere sorum çatlama iğnesinden sonra ilişki saatlerini nasıl belirlediniz
@Barancan
@Handenur0306
Canım ne yaptın var mı bir gelişme ?Gerçekten de öyle vallahi var mı görmek mi istiyorum iğne etkisi mi bilinmiyor
Ben özelde çektirdim kuzum anestezili 18 bindi fiyatı ama devlette de çekiyorlar benim olduğum yerde devlette yoktu o yüzden özelde cekildimKızlar doktordan geldim rahim filmi istedi ancak fiyatlar çok uçuk daha önce çektiren var mı nasıl bir işlem ?
Benim olduğum yerde de çekmiyor devlet balım mecbur özele sordum en düşük 10.750 dediler diğer yerler 20.000 den başlıyorBen özelde çektirdim kuzum anestezili 18 bindi fiyatı ama devlette de çekiyorlar benim olduğum yerde devlette yoktu o yüzden özelde cekildim
10 bin olan çok iyi yani ben mecbur anestezili 18 e cektirmistimBenim olduğum yerde de çekmiyor devlet balım mecbur özele sordum en düşük 10.750 dediler diğer yerler 20.000 den başlıyor
Bakalım artık sen ne yaptın ne durumdasın10 bin olan çok iyi yani ben mecbur anestezili 18 e cektirmistim
Bugün iğne hariç 14. Gün test negatif çıktı ya adeti bekliyorumBakalım artık sen ne yaptın ne durumdasın
Hadi hayırlısı olsun adet gelene kadar ümit varBugün iğne hariç 14. Gün test negatif çıktı ya adeti bekliyorum
Bugün iğne hariç 14. Gün test negatif çıktı yaBakalım artık sen ne yaptın ne durumdasın
Orası öyle canimHadi hayırlısı olsun adet gelene kadar ümit var
Benim doktorum ne kadar çok sperm o kadar çok şans demek demişti eşinde bir problem yoksa fazlası zarar değil demişti canımCumartesi 20.00 de iğne vuruldum. Pazartesi 08.00 de ilişki dedi. (Yani 36 saat) dediğini yaptık. pazartesi saat 13.00 gibi iki yumurtamınd çatladığını öğrendim kontrol ettirdim. Hatta sabah 11 civarlarında çatladı hissettim ağrısından.
Ama pazartesi bir daha ilişkiye girme Salı sabah gir dedi.
Şu an vücudumda çatlamış 2 yumurta varken sadece sabah 08.00 ilişkisi risk gibi geliyor. Ve Salı sabahtansa pazartesi gece ilişkisi yumurtayı yakalamak için daha mantıklı geliyor. Böyle söyleyince de vajinal birikim istemiyoruz dedi. Sabah 08.00 den gece yarısı ilişkisine birikim kalır mı? Zararlı mı olur fazladan ilişki. Vücudumda savaşan spermleri mi öldürürüm anlamıyorum ki![]()