ÇAY KAŞIĞI KAYINVALİDE

kibirlikontes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
150
90
23
merhaba sevgili bayanlar..
yine bir kv ve kayın konusu ile aranızdayım:KK14:
daha önceki konularımdan hatırlayanlar olacaktır. çok şükür eşimle olan sıkıntılarımızı saatler boyu konuşarak çözdük ve birbirimize daha bağlı olarak yolumuza, önümüze bakmaya devam ediyoruz.:nazar:

neyse sakin yaşantımıza geri döndük ve sevgili kaynıma zor bela kız arkadaşının üniversite kazandığı ilde ikinci tercihlerde bi bölüm tutturdular. eşim ve babası da görüşmeye başladı. ve kp ,kaynıma o ilde bir ev açıp bi yıllık kirasını ödeyerek zamanında yapmadıklarını telafi etmek için çabalamaya başladı. buraya kadar güzel hoş.

kaynım gidince kv de yalnız kalınca eşimi arayıp size yemeğe geleyim demiş 3 kere. ben 3. arayışında öğrendim. ve ertesi gün için 'gel de' dedim. neyse geldi, yemek yedik, oturduk çay içiyoruz. kv başladı kaynımdan yakınmaya.
çok para harcıyormuş yetişemiyormuş. bizden de yorum bekliyor. ben dedim kontes tut kendini sakın yorum yapma. ama nafile. suratıma bakıp bakıp anlatınca artık iki kelam etme zorunluluğu duyuyorsun.ben de dedim her yere dolmuşla gitmesin o zaman yürünecek mesafe çoğu yer dedim.(benim ve eşimin üniversite okuduğu şehire gitti. yani bilip de yorum yapıyorum.) ama sevgili kvciğim. sen de çok acımasızsın tatlım, o daha yeni hayata atılıyor sizin bildiğiniz gibi bilemez herşeyi öğrenecek küçük daha dedi. ( tabi canım çok küçük ama kızlarla yatıp kalkmayı biliyor diyemedim:KK49:) dedim çocuk sizin benim diyecek bişeyim yok zaten. olur mu tatlım sizin de kardeşiniz ama bak bişey olunca hepimiz etkileniyoruz dedi. tabi canım hepimizi kırıp geçiriyor diye ekledim ben de.

eşim de benim söylediğim şeylerle paralel cümleler kurdu. (ki kaynımı takip ettik bi hafta full içki içerek geçirdi. iki günde 250 tl yi bitirmiş abisine soruyor. anneden mi isteyim babadan mı isteyim hangisi kızmaz diye.) bunları falan da kv ye söyledi.(aynı gün oluyor bu para isteme meselesi) sonra kv bu sefer eşime döndü kardeşin senden daha duygusal senin gibi değil bilmem ne. daha çocuklarını tanımıyor eşim duygusallıkta kardeşini ikiye katlar. her neyse.

Aynı haftanın hafta sonunda(bu haftasonu yani) babasıyla görüşmeye gitti eşim ,kardeşi de gelmiş. ki orda kalıcaktı ben de temizliğimi yaptım yattım bi ara kendime geldim ışık yanıyor ki ışıkları kapattığıma eminim. kalktım baktım eşim gelmiş. kavga etmişler ama kimle olduğunu anlayamadım çok da sormadım gecenin 4ünde. sabah anlattı.

çok sevgili kvciğim kaynıma gidip abinle kontes ablan böyle böylee dediler demiş. kaynımda babasında güya abisinin açığını yakaladı ya posta koyup kavga edecek. bana kadar uzanmış dili. yok sen karının sözünden çıkmıyosun da siz şöylesiniz böylesiniz diye. bütün kıskançlıklarını kusmuş. eşim de artık bu zamana kadar olan şeylerin hepsini yüzüne söylemiş. sen kaldığın eve ihanet edip arkamızdan iş çevirdin(kız arkadaşıyla takılma meselesi) gibi. daha yazamayacağım bi çok şey. ve anne ile babanın iletişim olmadığı için o akşam haberi olmuş eşimin, kaynım ikisinden de ayrı ayrı para alıyormuş ve nerdeyse bi asgari ücret kadar para harcamış her ay. giyimi ve yiyip içip gezmesi hariç. kimsenin haberi yok. (evet hayata yeni atıldığı çok ortada.)

çok uzun yazdım farkındayım:oha: inanın sinirden uyuyamadım akşam. olay döndü dalaştı yine bana, bize patladı. biz dedikodusunu yapmışız gibi suçlu çıktık.iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler. şimdi size sorum ben bu kv yi napayım?:bicak:
içimi dökmek istedim. okuyanlara teşekkür ederim...

merhaba sevgili bayanlar..
yine bir kv ve kayın konusu ile aranızdayım:KK14:
daha önceki konularımdan hatırlayanlar olacaktır. çok şükür eşimle olan sıkıntılarımızı saatler boyu konuşarak çözdük ve birbirimize daha bağlı olarak yolumuza, önümüze bakmaya devam ediyoruz.:nazar:

neyse sakin yaşantımıza geri döndük ve sevgili kaynıma zor bela kız arkadaşının üniversite kazandığı ilde ikinci tercihlerde bi bölüm tutturdular. eşim ve babası da görüşmeye başladı. ve kp ,kaynıma o ilde bir ev açıp bi yıllık kirasını ödeyerek zamanında yapmadıklarını telafi etmek için çabalamaya başladı. buraya kadar güzel hoş.

kaynım gidince kv de yalnız kalınca eşimi arayıp size yemeğe geleyim demiş 3 kere. ben 3. arayışında öğrendim. ve ertesi gün için 'gel de' dedim. neyse geldi, yemek yedik, oturduk çay içiyoruz. kv başladı kaynımdan yakınmaya.
çok para harcıyormuş yetişemiyormuş. bizden de yorum bekliyor. ben dedim kontes tut kendini sakın yorum yapma. ama nafile. suratıma bakıp bakıp anlatınca artık iki kelam etme zorunluluğu duyuyorsun.ben de dedim her yere dolmuşla gitmesin o zaman yürünecek mesafe çoğu yer dedim.(benim ve eşimin üniversite okuduğu şehire gitti. yani bilip de yorum yapıyorum.) ama sevgili kvciğim. sen de çok acımasızsın tatlım, o daha yeni hayata atılıyor sizin bildiğiniz gibi bilemez herşeyi öğrenecek küçük daha dedi. ( tabi canım çok küçük ama kızlarla yatıp kalkmayı biliyor diyemedim:KK49:) dedim çocuk sizin benim diyecek bişeyim yok zaten. olur mu tatlım sizin de kardeşiniz ama bak bişey olunca hepimiz etkileniyoruz dedi. tabi canım hepimizi kırıp geçiriyor diye ekledim ben de.

eşim de benim söylediğim şeylerle paralel cümleler kurdu. (ki kaynımı takip ettik bi hafta full içki içerek geçirdi. iki günde 250 tl yi bitirmiş abisine soruyor. anneden mi isteyim babadan mı isteyim hangisi kızmaz diye.) bunları falan da kv ye söyledi.(aynı gün oluyor bu para isteme meselesi) sonra kv bu sefer eşime döndü kardeşin senden daha duygusal senin gibi değil bilmem ne. daha çocuklarını tanımıyor eşim duygusallıkta kardeşini ikiye katlar. her neyse.

Aynı haftanın hafta sonunda(bu haftasonu yani) babasıyla görüşmeye gitti eşim ,kardeşi de gelmiş. ki orda kalıcaktı ben de temizliğimi yaptım yattım bi ara kendime geldim ışık yanıyor ki ışıkları kapattığıma eminim. kalktım baktım eşim gelmiş. kavga etmişler ama kimle olduğunu anlayamadım çok da sormadım gecenin 4ünde. sabah anlattı.

çok sevgili kvciğim kaynıma gidip abinle kontes ablan böyle böylee dediler demiş. kaynımda babasında güya abisinin açığını yakaladı ya posta koyup kavga edecek. bana kadar uzanmış dili. yok sen karının sözünden çıkmıyosun da siz şöylesiniz böylesiniz diye. bütün kıskançlıklarını kusmuş. eşim de artık bu zamana kadar olan şeylerin hepsini yüzüne söylemiş. sen kaldığın eve ihanet edip arkamızdan iş çevirdin(kız arkadaşıyla takılma meselesi) gibi. daha yazamayacağım bi çok şey. ve anne ile babanın iletişim olmadığı için o akşam haberi olmuş eşimin, kaynım ikisinden de ayrı ayrı para alıyormuş ve nerdeyse bi asgari ücret kadar para harcamış her ay. giyimi ve yiyip içip gezmesi hariç. kimsenin haberi yok. (evet hayata yeni atıldığı çok ortada.)

çok uzun yazdım farkındayım:oha: inanın sinirden uyuyamadım akşam. olay döndü dalaştı yine bana, bize patladı. biz dedikodusunu yapmışız gibi suçlu çıktık.iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler. şimdi size sorum ben bu kv yi napayım?:bicak:
içimi dökmek istedim. okuyanlara teşekkür ederim...

Mümkün mertebe uzakk dur . Dinle ama yorum yapma laf değiştir falan filan . Şayet yapısı buysa daha çok ortalık karışır .

siz olması gerekenleri söylemişsiniz
kv işine gelmeyince yetiştirmiş
yüz vermeyin şunlara mesafeli olun

Uzak durucaksınız lafı sözü bitmez böylrlerinin söyler söylerler ..
En ufak birşey söyle ay böyle dedi şöyle dedi .
Böyle bir ortamda 4 sene yaşadım ..
Yazık günah kafanın ağrıdığına .
Evde huzursuzluk yaşadığınıza .
Ben evime bile daveti kestim gidip gelmiyorumda..
Israr edildiği zaman eşime sen istersen buyur yol .
Ben gelmiyorum diyorum ..
Prof böyle insanlar dedikoduda ..

Huyunu bildiginiz halde yine kendinizi tutamamis yorum yapmissiniz kv ortaligi karsitirmis.
Laf tasiyan kisi yaninda agzindan cikanlari baya suzgecten gecirmek gerekiyir. Ama sizin soylediklerinizde hic bisey yok dediklerinizin arkasinda durun mesela kayninizla siz yada esiniz konusun bu söylediklerinizi. Kavgaci kisiliklerse yapcak bisey yok mumkun oldugunca muhatap olmamak lazim.

Benımde bı tanıdıgımın basından boyle bısey gectı onun artısı olarak bıde gorumcesı var kayın +gorumce:KK53: valla kaynana hem akıl alıyo hemde ortalıgı bulandırıyo. Cok tehlıkelı bunlar maazallah esınle aranı acarlar. Kaynın ıcın afedersın b.k bıle dese asla yorum yapma. Onlar bı sekılde bagrısır cagrısır orta yolu bulur ama sen el kızı olarak dıslanırsın bu her zaman boyle olmustur:olamaz: ıyısı mı bak kocana. Kaynın senın cocugun degıl kı kaynanana anlam veremıyorum sen onun cocugu yasındasın hem senden akıl alıyo hemde verdıgın aklı gerı cevırıyo dengesız. :KK67:

Kayinvaliden sizin bu çocuğun maddi giderlerini karsilamanizi beklemiş ....bu beklentisi gerçekleşmeyince de kendisinden bekleneni yapmış....bırak eşinle nerde gorusuyorlarsa gorussun annesi...ama senin sofranda değil

Ben olsam bir güzel mesaj atar ;
- Geldin sen halimizi hatrımızı sormadan oğlunu anlattın yakındın durdun bizde yorum yaptık, çözüm üretmeye çalıştık. Çocuğunun farkında ol diye gelir gelmez herşeyi anlatmışsınız kardeşlerin arasını bozmuşsunuz. O da kocamın asabını bozmuş saygısızlıklarıyla.Gerçekten artık size diyecek hiçbirieyim yok, sadece huzur istiyorum.
Der atmadan eşime de gösterirdim bir daha arasa da etsede açmazdım. Yarın öbür gin eltiniz de olunca çekiceğiniz ikiye katlıcak size söyliyim bu nedir böyle ?

Kayinvalidenin diger ogluna karsi zaafi var galiba sizide yokluyor. Dusunceleriniz ne diye

Kv'niz ikili oynuyor mesafeli durmak en iyisi bence

Hic yorum yapmayin. Suratiniza suratiniza anlatinca da konuyu degistirin ya da cocuk senin cocugun bana laf dusmez diye kestirip atin.

Mesafe koyar görüşmezdim.
Öncesinde de mesaj atardım "bir daha bize gelip hayata yeni atılan oğlun için dert yanma. Ağzımızdan ne çıksa yetiştiriyorsun. Kendi söyleyemediklerini bizim dilimizden anlatıyorsun yazık. Ayrıca hayata atılmak keyfine göre para harcamak değildir kendi ayakları üzerinde durup hayatını kazanmaktır. Bir daha eşime laf söyleyip huzurumuzu kaçırma. Ne kadar uzak o kadar iyi!" Yazar gönderirdim. Bir daha da evime davet etmezdim böylesini. Gitsin diğer oğlunda kalsın.

zaten mesafeliyim. evime de gelip gittiği sayılı.ki çağırmıyorum da. o gelmek istediğinde de dedim çağır da ağzı kapansın.
herşeyin iyisini o bilir herşeyin en güzelini o yapar. kafası öyle yani.mesela eşimin teyzelerini ve dayılarını çok seviyorum onları çağırıyorum. bi bakıyorum kv de gelmiş. ki ona hiç demedim gel diye ama. illa sokuyor kendini araya

Bu saatten sonra konuştuğunuz şeylere çok dikkat edin.Hatta sorarsa yine size ben bilmiyorum diyin sadece siz aranızda halledersiniz diyin.Çok fena kv valahi.Ama ben olsam söylerdim yüzüne ben sana böyle mi demek istedim sen gelip bize yakınmadın mı diye.Çok görüşmemeye çalış

zaten mesafeliyim. evime de gelip gittiği sayılı.ki çağırmıyorum da. o gelmek istediğinde de dedim çağır da ağzı kapansın.
herşeyin iyisini o bilir herşeyin en güzelini o yapar. kafası öyle yani.mesela eşimin teyzelerini ve dayılarını çok seviyorum onları çağırıyorum. bi bakıyorum kv de gelmiş. ki ona hiç demedim gel diye ama. illa sokuyor kendini araya

Elbet bir şekilde yanyana olacaksınız ama önemli olan taş gibi susup yorumsuz kalmak.
İstediği kadar üstelesin, "ben el kızıyım, yorum yapmak bana düşmez" deyin çıkın içinden :) Çıldırsın ağzından bi kelime alamadım diye.

Şahsen tekrar kayın konu açılsa "biz elimizden gelen yardımı da yaptık, akılı da verdik. Bu saatden sonra konu ile ilgili ne bir yorum yaparım, nede yardım." deyin ve aradan çekilin. Kendi oğluna kendi sahip çıksın.

kaynıma ayrı öfkeliyim gördüğüm yerde böyle evire çevire dövmek istiyorum. sen gel evimde kal ye iç yat kız arkadşınla. sonra kalk bana benim evime dil uzat. ama eşim anlatınca içim soğudu resmen. anıra anıra ağladı dedi. oh olsun.

Back
X