Çay servisi işkencesi...

Ay çay hastasiyim:)) bu hastalık hemde küçükken başladı diyebilirim.esimede alistirdim.yazdiklarinizi tebessümle okudum.ama hel karşılaşılan durumlar ne deyim haklisiniz.bide yok köyü olmuş aç,yok açık olmuş demli olsun tarzında tekrar göndermeleri gerçekten çok çay sever olarak bile gıcık bi durum.ben o tarz gıcık durumlarda bi bardak mutfakta çay içerim:)) öyle kendime gelir servise devam ederim.gerci çayı bitirmeden seslenir annem kızım bitti x teyzenin çayı diye,kosar tazalerim bu tempo misafir gidene kadar sürer ay ne yorucu hakikaten:)

harareti alan çay o çay değil. Akarsu anlamındaki çay yoksa çay daha çok susatır aslıbda ne harareti alması.

harareti alan çay o çay değil. Akarsu anlamındaki çay yoksa çay daha çok susatır aslıbda ne harareti alması.

Ay di mi ya sonunda birisi bu açıklamayı yaptı. Tutturmuşlar bir çay harareti alır ulan diyorum kaynar şey nasıl harareti alacak ice teaden de bahsetmiyorlar. Babaanneme söyleyeyim hemen

İnsan yazmaya üşenir yaaa... Ben de acaba ne olacak diye okudum sonuna kadar.

Yüzüne bakıp haram olsun deseydin. Bu ne be edepsiz

Yavrum bu nasil dert :)))

Cay sevmem bende pek ama arada canim ister.. sekersiz icerim sekerli icenide anlamam cunku sertbet gibi gelir ole.. neyse bizde kimin eli bossa o doldurur... bende doldururum misafir gelince kalkip misafir mi doldursun benim evimde? Cok yakin birileryse buyuk bardak cikaririm bzn ama favorim kucuk bardaktir

Sadece babam var tanıdıgım erkeklerden ne su ister ne çay .Kendim alabilirim kızım der .Babacım lütfen derim .
Baska da görmedim hepsi odun .

Çay servisi yapmak sorun değil de , şu açık olmuş, koyu olmuş, soğuk olmuş vs. Diye çayı geri gönderenler varya. Onlara deli oluyorummmmmm
Hiç unutmuyorum cenaze evindeyiz ne alakaysa onların adetinde de cenaze evinde o çaydanlık ocaktan hiç inmezmiş. Neyse çay servisi yapılıyo nerden baksan 5 6 kişi o çayı geri gönderdi açık çay seviyorlarmış kendileri
Ulan cenaze evindesin hala keyif mi düşünüyosun diyesim geldi ama diyememiştim hala o insanları gördükçe sinirlerim bozuluyo

Ne çaymış be dedirten konucanım çay çekti kalkıp demleyip içeyim.çayla barışın bence ayrandan sonraki milli içkimiz gibi birşey kendisi yani ondan kurtulamazsınızşekersize alışınca şekerli aşırı tatlı geliyor zaten.diğerlerini boşverin eşinize çay koyun arada oda size koysun ne var bunda?

Normalde içim fesat değildir bu tarz şeylerde de herkes gülerken genelde en son anlayan ben olurum ama son cümlenize istemsizce güldümm
Ay kendimden utandım şuan

Çayı sevmeyenlere bişey demem ama,çay ikramı konusunda bu kadar gıcıklık yapmanız hiç normal değil..

Ben hep unuturum bişeye dalarım görmem boşalanları. Genelde eşim doldurur bizde de. Ama 3 kişi de gelse çok sık bitiyo. Biz misafire de kupayla veriyoruz. Çocuklar var bi kaza olmasın falan diyoruz. Daha az kalkıyoruz. Yoksa çay doldurmaktan iki laf edemiyoruz.

Çay sevmeyen bir insan olarak seni anlıyorum. Akşamları çay yapmak bana o kadar gereksiz geliyor ki o yüzden resmen zulüm oluyor. Eşim de bana uydu evlendiğinizden beri akşam çay içmiyoruz. Misafir gelince bi şekilde hallediyorum. Zaten kv’ler geldiyse çaydanlık salona gelir, adettir. O yüzden sıkıntı olmuyor.
Küçükken babam çok baskı yapardı. Misafir geldi diyelim. Kaç kişi olursa olsun. Misafir bardaktan son yudumunu alır almaz hemen kaş göz işareti başlar, görmezsen hemen ihtarı yersin. Bi de misafir daha içmeyeceğim derse başında boş yere dikilirsin falan filan... valla ergenliğimin travması oldu.
O yüzden şimdi çok rahat davranıyorum, görmezlikten geliyorum, benden küçükler varsa kalksınlar diye bekliyorum. Napıyım

ayy bende sevmiyorum.öyle ortamlarda çay dağıtmayı.elimde olsa büyük bardakla kova gibi veriririm.aynı şekilde kimseyi de öyle zahmet içine sokmak istemem.kimisine o ufacık bardaktan 10 defa çay içmek daha güzel geliyor.kimisi dert etmiyor.

Öfff çayı hiç sevmem
Demlemesini de pek bilmem
Eşim her akşam çay isteyince de sinir oluyorum :)
Yazık o da alıştı kendi yapıyor artık
Büyük kupaya koyuyorum ikide bir kalkmıyorum.
Kalabalık yerlerde hiç çay servisi yapmadım ben bilmiyorum diyip işin içinden çıkıyorum

Insan evine gelen buyuk misafire cayi biten kendi alsın der mi yahu, ayiptir.
Goren de baska bir sey sanacak, alti ustu cay veriyorsunuz abartmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…