Çaycı Abla sendromu

Misir_Prensesi Misir_Prensesi evet benden önce bi bayan almışlar kadın ben masa falan silmem zaten buranın ortamınıda beğenmedim demiş çıkmış 3 gün çalışmış sadece bunu ben işe girdikten sonra kendileri söylediler uslubundan dolayı çıkardık dediler ama kadın da istememiş çalışmayı zannımca. Ya bi de önceki muhasebeci 11 yıldır burdaymış e bu kadın da 8 yıldır burda arkadaş gibilermiş artık o siliyomuş çayları getiriyomuş yardım ediyomuş ama aynı seyi samimiyeti gelenden beklemesi saçma yani
sende guzel sılme :) kadın derse ben beceremıyorum evde faalnda annem bana ıs yaprırmaz de:) adam sonuçta kadına bağıracak.kadın da mecbur yapacak temızlıgı:)

sorma ya darkmore darkmore güya idari personel ama alakası yok açıktan başka bi bölüm okuyorum tek isteğim onu sağ salim bitirip ona başlamak ama onda da başka problemler yaşamam inşallah ne zor şey insanlarla uğraşmak
Hakkinda hayirlisi canim
Bir yandan goz gezdir belki istedigin gibi is bulursun

problem patronla çözülecek. hem silcem diyip ıslatamam bezi demeniz garip . hiç kabul etmeyin öyleyse . ama bunu konuşacağınız kişi patronunuz.

L labellefille mesele bezi ıslatmamak değil yahu zaten bezle falanda silmem gdicem bu akşam markete bi kutu ıslak mendil alıcam hafta 2 gün silicem üstündende kuru bezle gecerim yeter diyorum ya sırf ilk başta tamam dediğim için su an çok cazgırlık yapamıyorum ama patrona da caycının bana bezi yıka sil iyi sil gibi konuşamayacağını olayların o yüzden böyle olduğunu söyleyceğim ki bilsin adamın gözünde önce tamam deyip sonra kıvıran insan olmak istemiyorum çünkü kendi işimle ilgili hiç sorunum yok herşey tıkır tıkır gidiyo ama bu masa muhabbeti tüm günümün içine etti artık muhattap da olmayacağım çok fazla anlasınlar iki güleryüz gösterince saf bu ne desek yapar diye düşünü
yolar

Daha onceden konusulmus tamam demissiniz simdi itiraz ediyorsunuz kimse sallamaz ki bu sekilde
Haberin vardi bastan itiraz etseydin derler adama
Ayrica asagi inemem ne gorcem elin heriflerini diye bahane bulacaginiza ben muhasebeciyim ne munasebet masa silecegim derseniz daha dogru olur.
Siz simdi asagi inemem usendim adamlar var vs vs derseniz kadin da sebebiniz bu diye yukariya cesme yapilacak der yani dogal olarak

Sizde hata en başta kabul etmeyecek tiniz masa silmeyi yada memnun degilseniz çıkın başka iş bulun ne yazikki küçük is yerlerinde bu tür sorunlar oluyor

ya alt kattaki işçilerden ucube gibi bahsedildiğini düşünen sadece ben miyim.ne olacak elin adamlarının arasından geçseniz?lavabo üst yönetim kurulu üyelerinin orada olsaydı yinede elin heriflerini görmek istemiyorum dermiydiniz!
ayrıca evet çok büyütmüşsünüz baştan silerim dediyseniz silmelisiniz ''abla yoğun olduğu zamanlar'' gibi laflar süsleme sanatıdır sana açıkça düzenli olarak sileceksin yerine böyle demeyi uygun görmüşler

Ben olsam açıkçası bu konu da ciddi olmadığınızı düşünmüştüm derim.

Ben yetisemedigimde x hanimda bana fatura girişi yapacak mı diyebilirsiniz. Sonradan olay çıkacağına yada içinize atıp iki ay sonra dayanamıyorum diye konu acacaginiza şimdiden tavır koyun daha iyi.

Muhasebecinin temizlik yaptığını da ilk kez duydum. Ama hata sende bana diyecekler temizlikte yapacaksın az yiyin ayrıca temizlikçi alın o zaman derim .
Kendi evimde bile yapmıyorum da bi de hem muhasebecilik hem temizlikcilik yapicam .

K _Karlar_Kralicesi_ dün konuşmak istedim fakat yoğundu sonra dedi konuşamadım bugün mutlaaka bi yolunu bulup konuşacağım sonradan kötü olacağıma ya da içimde kalacağına şimdi konuşayım bitsin gitsin ben sadece işimle ilgilenmek istediğim için beni çıkaracaksa da kendi bilir ben zaten bu şartlar altında burada uzun süre kalamam en başında yaptığım bi aptallık için şu an sıkıntı çekiyorum resmen ama bakalım hayırlısı

bende küçük bir firmadayım ama baze oturmakdan sıkıldığımda masa siler toz alır arkadaşlara cay ikram ederim..ha eger biri emir kipiyle bana konussaydı emin ol inadına yapmazdım..benim görevim degil der masa başına otururum..insanları alıştırmamak lazım bu sefer kullanmaya başlıyorlar sizi..

Benim aşağıdaki işçileri küçümsediğim yok elin herifleri diye bi cümle kurdum evet çünkü bende onlar için elin karısı kızı gibi bakılmalıyım ve tuvalet herkesin gözünün önünde ne zaman girdim ne zman çıktım kaç dk kaldım bunların hepsini görebiliyorlar bu da beni rahatsız ediyor hepsi bu yoksa hepimiz burada iş yapmak için varız onların işi ayrı benim işim ayrı şu an buradaki çaycı da önceki bayanda çok samimiymiş hepsiyle ki hala görüyorum birbirlerine laf atıyorlr el şakaları yapıyolar bunlar hiç hoş şeyler değil benim için o sebeple iş haricinde kimseyle konuşmam etmem benim prensibim böyle... Ayrıca patronla konuştum inşallah düzelecek herşey sorunun masa silmek değil emri vaki konuşulması olduğunu anlattım o da kimse kimseye emir veremez çaycıya bi çalışma planı hazırlayacağız ona uyacak dedi inşallah herke kendi işine bakar bende işimle ilgilenirim herkes hayatından memnun bi şekilde devam eder.

Cok sacma cay dagitici ve temizlik isleri onunsa o yapacak bastan kabul etmeyecktiniz. Temizlikci olmaz haftada 1 gelir o vakit insanlik icin yapin. Ne demek masa sil siz muhasebecisiniz. Gidin konusun patronunuzla

Benim gotevim muhasebe kayitlari evrak giris cikislari hic bos zamanim yok ayrica oysa cay isleri olan ablanin gordugum kadariyla bos vakitleri oluyor bos zamanlarinda bana evraklar icin yardim edebilir mi acaba diyin. Bakalim pattonunuz ne cevap vericek

O cayci ne ablar bu isten der ise

Bende muhasebeciyim trmizlikci degilim nihayet bu ayrimi gorebildiniz dersin. Baktiniz adam serr dedigim dedik koyun tavrinizi patronluk dahi yapamayan ia bolumunde hakkaniyetli olmayan hir is yeri bana huzut vermez. Huzur bulamadigim yerde de calismam deyin. Cekin gidin baska islere bakin simdiden

Hastanedeki hastabakıcılardan birde şirketteki çaycılardan korkulur:-)

Fulyacennet16 Fulyacennet16 sakin bacım :D konuştum haloldu gibi patronum anladı sağ olsun ben biliyorum kimin yoğun olup olmadığını kimse kimseye emir de veremez bi çalışşma planı yapacağız caycı için ona uyacak dedi -Kristal- -Kristal- aaayyy hiç sormaa patrondan fazla patronculuk yapıyorlar neyse ki hallettik herkes kendi işine :)

Back
X