Çaydan kavga çıkar mı?

Eşiniz sacmalamış. KV m başka sehıre misafir olarak geldıgınde bıle kendısı aldığı oluyor. Sen ben mi olur hani ayağa kalkar mutfaktan geçer doldurur. Ve o evde yasıyor zaten misafir de degıl. Bunu hata kusur gibi görme esıne de bunun gayet normal olduğunu soyle ,bu şekilde de devam et. Çalışmanıza rağmen neden aynı evdesınız

Ben hala saskinlikla ne zaman o iki bitden kurtulup ailenden uzaklasip kendi ayaklarin üzerinde duracaksim diye bekliyorum..daha ne kadar kendine bu sekilde yasamayi layik görüyorsun diye sasiyorum.
Yapamıyorum malesef her gün aklıma geliyor ama olmuyor bende kendimce, canım istediğince davranıyorum artık

Kvdemin herhangi bir geliri olmadığı için iki ayrı ev geçindirmemiz mümkün değil

Yengem tepsiyle cay getirirken almaya utaniyorum millet ayagina cay bekliyor

Ben eşime de çay vermezdim. Ben mutfakta eşşek gibi çalışıp onun kirlettiklerini temizlerken o yayılsın, bir de eline çayını vereyim! Oldu canım, başka bir emriniz var mıydı sahip???
Eşim anlamıyor bir kaç kez çayını al dedim hatta bana da doldurur musun dedim onu bile tepki görüyor. Ya bu akşam masadayız yemek yenmiş eşim yediği tabağı kaldıracak kv yalvarıyor bırak sen otur elleme diye. Bende dedim bırak anne yapsın nolacak eline mi yapışacak dedim. Eşim ona da kızdı mesela

Sonuna kadar haklısınız. ortak yaşam herkesin katılımını gerektirir. Hizmetçi muamelesi yapmalarına izin vermeyin. Kv kaç yaşında bu arada
69 yaşında ama gayet dinç. Kronik bir sağlık sorunu yok. Bedensel engeli yok. Gezmeyi, giymeyi, yemeyi, tatili çok sever. Böyle biri

Anasina kiyamadiysa kendi gotureymjs cayini. Aha ben tek basima iftar yaptim cayimi da kendi basima iciyorum kendim servisimi kendjm yapiyorum incilerim dokulmuyor. Sahurda da yalnizim muhtemelen. Esinize deyiverin ki dark boyle diyor kasinmayiversin

Tuvalet meselesi nerde ya benmi kaçırdım acaba

Haklısınız. Ve evet basit bir çay vermek bile olsa eziliyorum. Çünkü dokunuyor bana eve gelip sağı solu toplayıp, dinlenemeden tekrar işe gitmek ve ayağa çay götürmek çok zoruma gidiyor

Kvdemin herhangi bir geliri olmadığı için iki ayrı ev geçindirmemiz mümkün değil
Gençliğinde niye çalışmamış da yaşlılığını düşünmemiş hasta falan mıymış? Valla ben kendi gücünün yettiğince çalışıp hayata bağlı kalan yaşlılara ve yaşlanırsam rahat ederim deyip zamanında önlem alan yaşlılara hayranım. Şahsen kendi adıma da böyle bir yaşlılık ve deniz kenarı bir huzurevi hayal ediyorum. Huzurlu ve keyifli bir şekilde yaşar, kimsenin de huzurunu kaçırmam.

Bizzat kendim söyledim zaten. Saçma sapan sebeplerle huzursuzluk çıkarma kaşınma istersen dedim

Yapamıyorum malesef her gün aklıma geliyor ama olmuyor bende kendimce, canım istediğince davranıyorum artık

Ama neden?
Simdi daha yasin genc, hayatin daha basinda sayilirsin. Ama yillar geciyor hayat geciyor saglik geciyor. Hatta akip gidiyor hizlica.
Ne sana deger vermeyen anne baba icin cekilir bu hayat ne seni sevmeyen para makinasi olarak gören o koca icin nede seni insan yerine koyupta micip batirdigi tuvaleti temizlemeyen kv icin. Yarin birgün belki anne olmak isticeksin. O zamanda mi kronik mutsuz ve huzursuz bir anne olarak büyütmek istiyorsun cocugunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…