Çaydan kavga çıkar mı?

Şöyle açıklayayım;
Çalışmış, sigorta girişi de çok eski ancak uzuuuun bir süre sigortasız çalışmış. Sanırım sigorta parasını da elden alabilmek için. Normal şartlarda 3,600 gün ve 55 yaşında emekli olabilirmiş ancak o sadece bugününü düşünmüş

Hayatımdaki sorunlardan bebek düşünmeye bile fırsat yok ki... benim mutlu olmadığım, rahat edemediğim bir ortamda çocuk nasıl büyür? Sinirli ve kontrolsüz bir anneyle büyümesi ona da haksızlık değil mi? Evet gencim. Ve belki daha sakin huzurlu bir hayatım olsaydı genç anne olur çocuğumla büyürdüm. Ama malesef bende ki durum iki ucu pis değnek

Bu saatten sonra tek çare kendi eviniz kendi aileniz baştan böyle alışmış böyle gider

Sinirlerim bozuldu mutfağın kapısı da yok biliyor musunuz, taşındıklarında rahatsız olup söküp atmışlar kapıyı haha

Ben burdan sinir oldum. Sen ne çekiyosun kim bilir. Allah kurtarsın. Yalnız şunu söyleyim, kimse boşa geçen ömrünün sonunda madalya takmayacak. Bunu sen de biliyorsun. Bir an önce hayatının iplerini eline alırsın inşallah

Bu hizmetçilikten ancak cinnet geçirmeyle çıkabilirsiniz. Biraz tiyatral yeteneğiniz varsa bir akşam cinnet geçirin, her şeyi bas bas bağırarak söyleyin, kırın, dökün tabak çanak vb., hatta sonra yere yatıp bir iki titreyin ayılın bayılın, kendinizi hastaneye götürtün. Orada doktor sizi kesin psikiyatriste yönlendirir. Psikiyatristle görüşürken de ‘delidir, ne yapsa yeridir’ diye size kimse dokunamaz.

Aslında bir fincan çay verilebilir yani eşinize vermişsiniz kayinvalideye de verebilirsiniz.
yada şöyle yapın madem her akşam bir çay keyfiniz var o zaman tepsiyi çayı eşinizin yanına getirip çayı onun ikram etmesini sağlayabilirsiniz. Tartışmak yerine alttan alttan eşinize işin ucundan tutmayı öğretin.
Kayinvalideyi böyle dışlamış gibi davrandığıniz için eşiniz tepki vermiş yani bir fincan çay vermek bu kadar sorun olmamalı.. kafanızda bu kadar büyütüp güç gösterisine cevirmeyin.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

İnanın yakında rol kesmeye gerek kalmayacak. Dişlerimi sıkmaktan ağzımdaki tüm dişler sallanıyor

Alıştıramıyorum belki bir kaç hafta eşime servis ettirdim. Ama yok kendisi de herşeyi ayağa bekliyor

Kendini bu kadar gücsüz hissetme sakin. Bak bu yasinda nelerle ugrasmissin. Gerekirse ailene de resti cekeceksin. Senin hayatini yok eden anne baba koca kv kim varsa hayatindan cikaracaksin. Demiceksin bile nereye tasindigini.
Borclarin bitti mi? Yapma canim bunu kendine. Bak valla bu halimle senin derdin bana dert oldu. Korkarim ben ayril demeyw vebal almak istemem ama senin tek yasama hatta deriiiiin ve rahat bi nefes alman icin lazim olan tek sey sanki bu.

Bari ara sıra görüncen vardı o alsın annesini yanına
Ah zaten o apayrı bir konu açılıp tartışılması gerek. Gitmiyor kv gitmiyor. Kızı da ikna etmiyor. Önceden yine arada bir alıyordu ancak son bir kaç aydır o da yok

Sevgili Nyks, buraya üye olmadan önce bile konularını okuyordum. Bir ara para biriktirip bosanacagini falan söylüyordun. O zamanlar da sana o adam sana değer vermiyor niye anne oğul onları çekiyorsun diyen çok oldu. Bak hala konular aynı .annesi yüzünden tartışmalarınız, size değer verilmemesi. Çalışan bir kadının kendine bu durumları layık görmesi çok üzücü. Umarım bir an evvel kurtulursunuz.

Borçlar bitti. Ama bende bittim. Ayrılmaya kalksan, içkisi kumarı yok derler, kv desen e başta kabul ettin derler. Ama evleneyim bir an evvel diye gözümün içine baktılar. Kimse beni uyarmadı. Tavsiye vermedi

Kendi ailem diye bir seçenek hiç oluşturmadım kafamda malesef. Onlarla durumumuz da içler acısı
Kendi aileniz derken eşinizle sizi kastettim farkında mısınız aile kavramından ne kdar uzak olduğunuzu daha ailenin ne demek olduğunun farkında değilsiniz aile diyince anne baba geliyor aklınıza çünkü hiç evlenmemişsiniz ki hala bir annenin yanında çocuk gibi yaşıyorsunuz bunları sizi kırmak için yazmıyorum yorumlardan gördün çalışan biriymişsiniz kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyorken neden kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…