Çaydan kavga çıkar mı?

Para biriktirmeye devam ediyorum. Ama bana müstehak buymuş, normali bu, olması gereken buymuş gibi empoze edildiği için daha çok batıyorum

Evet haklısınız. Hiç 2 kişilik bir aile olamadık. Hep 3 kişi. Ne zaman 2 kişi karı koca birşey yapmaya kalksak büyük olay oldu.

Adama bak ya zaten yorulmuşsunuz her iş sizin elinizde hanımefendi bir zahmet çayını alıversin. Çayın yanına hamur işi yapıyorsunuz çayı demliyorsunuz ortalığı topluyorsunuz bu ana oğul ne yapıyor. Kalkıp anasının çayını koysun bir zahmet. Sinir oldum ya kuru avukat..

Alıştıramıyorum belki bir kaç hafta eşime servis ettirdim. Ama yok kendisi de herşeyi ayağa bekliyor
Sorun eşinizde ve sizde hiç kayınvalideyi suçlamayın.Eşinizin başaramadığı şeylerin acısını kayinvalideden çıkarmayın.
Muhtemelen kadının size verdiği evde oturuyorsunuz mecbur olduğunuz için bir aradasiniz

Borçlar bitti. Ama bende bittim. Ayrılmaya kalksan, içkisi kumarı yok derler, kv desen e başta kabul ettin derler. Ama evleneyim bir an evvel diye gözümün içine baktılar. Kimse beni uyarmadı. Tavsiye vermedi

Iste bende diyorum ya o zaman kimseye demiceksin. Kimsenin haberi olmadan ev bul kendine tek oda bile olsa. Bi yatak bi ocak tamam. Avukat ayarla ac davayi. Cik evden gec kendi evine ondan sonra ara anneni ben evden ayrildim eger tek kelime edersen tek bir asagilama hakaret küfür edersen beni ölmüs bil de kapat. Ha baktin yine birine mi güveniyon baskasi mi var diye zirvalamaya mi basladi ooo ne birine güvenecem 10 kisi birden var de kapat.

Malesef yanlış. Kadının bir evi yok. 1 lira geliri yok.

O da işte o ara sofradakileri kaldırdı. Yapma dedim git sigaranı iç otur dedim dinlemedi yaptı. Geçen günde uyuyamamaktan sikayet ediyordu. Hiç uyuyamıyormuş vs. E dedim yat? Bütün gün evdesin yat uyu. Bir daha şikayet etmedi şaka gibi

Bir de evet eşimde suç. Ona hep iyilikle ve sakinlikle yeri geldiğinde annesiyle konuşmasını söyledim. Ama o hep erteledi. Çünkü üzülür ve kırılır diye. Ha hiç konuşmadı mı konuştu. En hassas konuda özel hayatımızla ilgili ama yüzü kızarıp onu bile anlamadı. Aynı tas aynı hamam. Biz utandık o utanmadı

Sen eskiden sanki daha dik duruslu daha kesin kararlar veren bir kadindir. Yazik yildirmislar seni.....

Para biriktirmeye devam ediyorum. Ama bana müstehak buymuş, normali bu, olması gereken buymuş gibi empoze edildiği için daha çok batıyorum
sen kendini değerli görmedikçe kimse sana değerlisin demez. Kaç kere geleceksin ki dünyaya. Dünyayı sana zehir etmelerine izin verme. Boşanmayacaksan da karşılıklı dairelerde oturun. Bari aynı evin içinde her an görmezsin kayinvaldeni

Demek ki artık onu da bıktırdı
Zaten çok sağlıklı bir ilişkileri olduğunu sanmıyorum. Hastayken gitmez aman oda hep hasta der kızı için. İyiyken gitmez damat rahatsız olmasın diye. Yani anlamadım. Görümcemin de içi rahat nasılsa annesinin her dediği imkanlar dahilinde ikiletmeden yapılıyor. Neden yüz göz olsun ki?

Ah ah. Tam yapmak istediklerimi yazdınız. Annem anında bir sinir krizi geçirir. Hastanelik olur. Bende hayırsız vicdansız evlat olurum

Malesef yanlış. Kadının bir evi yok. 1 lira geliri yok.
Tamam öyle olsa bile kayinvalidenize burda yazılanları reva görüyor musunuz?
İnsanlara karşı samimi olun..Bir Anne size ,oğluna muhtaç vereceğiniz bir bardak çay bu kadar sorun olmamalı ne kadar sevmeseniz de o bir anne..Yapacağınız hiçbir iyilik karşılıksız kalmayacak buna inanın.
Bana göre önce eşinize çeki düzen verin,size saygı duysun.

Olan sana oluyor yani .
Kabak yine sana patlıyor .

Ah ah. Tam yapmak istediklerimi yazdınız. Annem anında bir sinir krizi geçirir. Hastanelik olur. Bende hayırsız vicdansız evlat olurum

Ol. Valla bak ol. Hayati bitmis mutsuz huzursuz sinir hastasi piskolojisi bozukmus yasayan bir ölü olmakdansa. Sana bir evladin hak ettigi degeri vermeyen bir annenin hayirsiz evladi ol....

Sen eskiden sanki daha dik duruslu daha kesin kararlar veren bir kadindir. Yazik yildirmislar seni.....
İtiraf edeceğim yıldım. Bıktım. Tükendim. Şu evde gönlümce oturamamaktan, bir kap yemeği kocama istediğim gibi sunamamaktan, 25 yaşımda bitme noktasına gelen özel hayattan, misafir ağırlayamamaktan ve daha bir sürü sebepten yıldım. Annemin suçlamaları ve laflarından, büyük büyük değişik hareketlerinden (üstünü başını yırtması, dizlerine son ses vurması, gözlerini devirmesi) bıktım

Pardon da madem çalışıyorsanız neden ayrı eve çıkmıyorsunuz?iftar yemeği.yenmiş.zaten bir de ne hamuru bu çayın yanına? hani.meyve olur tatlı olur tamam kaynana evinde eline yastık vermek hoş değil eşinize zaten götürmüşsünüz aynı anda ona da verebilirdiniz özellikle yapmış.gibi.olmuş siz işteyken yemekleri kaynananız yapmıyor mu zaten..aynı evde olduğunuz sürece bu sorunlar kaçınılmaz kendi evinize çıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…