Para biriktirmeye devam ediyorum. Ama bana müstehak buymuş, normali bu, olması gereken buymuş gibi empoze edildiği için daha çok batıyorumSevgili Nyks, buraya üye olmadan önce bile konularını okuyordum. Bir ara para biriktirip bosanacagini falan söylüyordun. O zamanlar da sana o adam sana değer vermiyor niye anne oğul onları çekiyorsun diyen çok oldu. Bak hala konular aynı .annesi yüzünden tartışmalarınız, size değer verilmemesi. Çalışan bir kadının kendine bu durumları layık görmesi çok üzücü. Umarım bir an evvel kurtulursunuz.
Evet haklısınız. Hiç 2 kişilik bir aile olamadık. Hep 3 kişi. Ne zaman 2 kişi karı koca birşey yapmaya kalksak büyük olay oldu.Kendi aileniz derken eşinizle sizi kastettim farkında mısınız aile kavramından ne kdar uzak olduğunuzu daha ailenin ne demek olduğunun farkında değilsiniz aile diyince anne baba geliyor aklınıza çünkü hiç evlenmemişsiniz ki hala bir annenin yanında çocuk gibi yaşıyorsunuz bunları sizi kırmak için yazmıyorum yorumlardan gördün çalışan biriymişsiniz kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyorken neden kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz ?
Sorun eşinizde ve sizde hiç kayınvalideyi suçlamayın.Eşinizin başaramadığı şeylerin acısını kayinvalideden çıkarmayın.Alıştıramıyorum belki bir kaç hafta eşime servis ettirdim. Ama yok kendisi de herşeyi ayağa bekliyor
Peki neden o zaman ? Yazık değil mi sana gençliğine güzelliğine bir tane hayatın var onu da böyle mi harcayacaksınEvet haklısınız. Hiç 2 kişilik bir aile olamadık. Hep 3 kişi. Ne zaman 2 kişi karı koca birşey yapmaya kalksak büyük olay oldu.
Borçlar bitti. Ama bende bittim. Ayrılmaya kalksan, içkisi kumarı yok derler, kv desen e başta kabul ettin derler. Ama evleneyim bir an evvel diye gözümün içine baktılar. Kimse beni uyarmadı. Tavsiye vermedi
Malesef yanlış. Kadının bir evi yok. 1 lira geliri yok.Sorun eşinizde ve sizde hiç kayınvalideyi suçlamayın.Eşinizin başaramadığı şeylerin acısını kayinvalideden çıkarmayın.
Muhtemelen kadının size verdiği evde oturuyorsunuz mecbur olduğunuz için bir aradasiniz
Demek ki artık onu da bıktırdıAh zaten o apayrı bir konu açılıp tartışılması gerek. Gitmiyor kv gitmiyor. Kızı da ikna etmiyor. Önceden yine arada bir alıyordu ancak son bir kaç aydır o da yok
O da işte o ara sofradakileri kaldırdı. Yapma dedim git sigaranı iç otur dedim dinlemedi yaptı. Geçen günde uyuyamamaktan sikayet ediyordu. Hiç uyuyamıyormuş vs. E dedim yat? Bütün gün evdesin yat uyu. Bir daha şikayet etmedi şaka gibiAdama bak ya zaten yorulmuşsunuz her iş sizin elinizde hanımefendi bir zahmet çayını alıversin. Çayın yanına hamur işi yapıyorsunuz çayı demliyorsunuz ortalığı topluyorsunuz bu ana oğul ne yapıyor. Kalkıp anasının çayını koysun bir zahmet. Sinir oldum ya kuru avukat..
Bir de evet eşimde suç. Ona hep iyilikle ve sakinlikle yeri geldiğinde annesiyle konuşmasını söyledim. Ama o hep erteledi. Çünkü üzülür ve kırılır diye. Ha hiç konuşmadı mı konuştu. En hassas konuda özel hayatımızla ilgili ama yüzü kızarıp onu bile anlamadı. Aynı tas aynı hamam. Biz utandık o utanmadıSorun eşinizde ve sizde hiç kayınvalideyi suçlamayın.Eşinizin başaramadığı şeylerin acısını kayinvalideden çıkarmayın.
Muhtemelen kadının size verdiği evde oturuyorsunuz mecbur olduğunuz için bir aradasiniz
sen kendini değerli görmedikçe kimse sana değerlisin demez. Kaç kere geleceksin ki dünyaya. Dünyayı sana zehir etmelerine izin verme. Boşanmayacaksan da karşılıklı dairelerde oturun. Bari aynı evin içinde her an görmezsin kayinvaldeniPara biriktirmeye devam ediyorum. Ama bana müstehak buymuş, normali bu, olması gereken buymuş gibi empoze edildiği için daha çok batıyorum
Zaten çok sağlıklı bir ilişkileri olduğunu sanmıyorum. Hastayken gitmez aman oda hep hasta der kızı için. İyiyken gitmez damat rahatsız olmasın diye. Yani anlamadım. Görümcemin de içi rahat nasılsa annesinin her dediği imkanlar dahilinde ikiletmeden yapılıyor. Neden yüz göz olsun ki?Demek ki artık onu da bıktırdı
Ah ah. Tam yapmak istediklerimi yazdınız. Annem anında bir sinir krizi geçirir. Hastanelik olur. Bende hayırsız vicdansız evlat olurumIste bende diyorum ya o zaman kimseye demiceksin. Kimsenin haberi olmadan ev bul kendine tek oda bile olsa. Bi yatak bi ocak tamam. Avukat ayarla ac davayi. Cik evden gec kendi evine ondan sonra ara anneni ben evden ayrildim eger tek kelime edersen tek bir asagilama hakaret küfür edersen beni ölmüs bil de kapat. Ha baktin yine birine mi güveniyon baskasi mi var diye zirvalamaya mi basladi ooo ne birine güvenecem 10 kisi birden var de kapat.
Tamam öyle olsa bile kayinvalidenize burda yazılanları reva görüyor musunuz?Malesef yanlış. Kadının bir evi yok. 1 lira geliri yok.
Olan sana oluyor yani .Zaten çok sağlıklı bir ilişkileri olduğunu sanmıyorum. Hastayken gitmez aman oda hep hasta der kızı için. İyiyken gitmez damat rahatsız olmasın diye. Yani anlamadım. Görümcemin de içi rahat nasılsa annesinin her dediği imkanlar dahilinde ikiletmeden yapılıyor. Neden yüz göz olsun ki?
Ah ah. Tam yapmak istediklerimi yazdınız. Annem anında bir sinir krizi geçirir. Hastanelik olur. Bende hayırsız vicdansız evlat olurum
İtiraf edeceğim yıldım. Bıktım. Tükendim. Şu evde gönlümce oturamamaktan, bir kap yemeği kocama istediğim gibi sunamamaktan, 25 yaşımda bitme noktasına gelen özel hayattan, misafir ağırlayamamaktan ve daha bir sürü sebepten yıldım. Annemin suçlamaları ve laflarından, büyük büyük değişik hareketlerinden (üstünü başını yırtması, dizlerine son ses vurması, gözlerini devirmesi) bıktımSen eskiden sanki daha dik duruslu daha kesin kararlar veren bir kadindir. Yazik yildirmislar seni.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?