Çaydan kavga çıkar mı?

Borçlar bile bitti ancak sorunlar bitmiyor. Biri bitiyor biri başlıyor.

İşte bu durum tamamen yaşam tarzıyla alakalı. Böyle alışmadıysanız eşinize yıkın birazda. Oda zamanla annesine yıkar zaten. Yani aynı evde yaşamak zorundaysanız maşa varken elinizi yakmayın. Tatlı tatlı eşinizi işleyin. Çok yorulun hep başınız ağrısın gibi. Bilmem anlatabildimmi.

Oncelikle basliga istinaden yazayim insanin heyheyleri geldimi senin o gozunun ustundeki kasmi dan bile cikar

Kocana gelince evladi sonucta oturdugu yerden emredecegime cok dert ettiyse kalkip bir bardak doldurup goturseymis
Ha gereksiz uzamis o ayri buyur sen ver ikide sohbet et havasi dagilsin tum gun yanliz diyip susup gecseydin keske

o girdigi wc yi kullanmayi ogrendiginde sende cayini verirsin saygi sevgi bekleyen saygiyi sevgiyi hakeder diye bakiyorum ben

Eski konularini ve kv tarzini bildigim icin ben cokta uzerine dusulmemesi taraftariyim o nedenle yorumumda o yonde eli verince kolu kaptiriyorsun sonra isler dahada cigrindan cikiyor

Onu da denedim günlerce ama eşim öyle bir alışkanlık kazanmadı

Yıllarca kaynanam eşinin annesine ve babasına hizmet etmiş şimdi yaşlandı
Ve bunu acısını eşinden çıkattıyor
Çünkü bedenen çökmüş durumda kayınbaba ondan sağlam şimdi kaynamaya kayınpeder hizmet ediyor
Bulaşık yıkar çamaşır serer toplar evi süpürür ve bize kayınpeder ne diyor biliyormusun ananıza ben bakıyorum diyor istiyor ki o kahveye okey oynamaya gitsin biz kaynana 24 saat hizmet edelim
Yok öyle bir dünya her şeyin bir bedeli var k. Peder demiyor hanım anama babam baktı bende şimdi hanıma bakmam gerekir diyeceğine arasıra bize şikayetleniyor

Yahu zaten zorunlulugun yok
Senden once oglu var. Madem o kadar anneci kalksin bir bardak kendine alsin bir bardakta annesine koysun madem hergun bu kadar kolay ve efor gerektirmeyen bir işse.
Kimse de yok bakmazsin etmezsin agzi yapmasin

Isten gel, iftar hazirla, ikram hazirla yedir icir
Zorunda mi millet

Bu dediklerinizi yaptım sen götür işim bitene kadar sohbet et sonra biz otururuz dedim. Yok allah yok. Bu evde herşeyi nyks yapmak zorunda

Ben böyle durumlarda ya hep ya hic mantıgındayım.
Ben olsaydım ne eşime doldururdum çayı ne kayınvalideme

Biz nişanlıyken evlenene kadar çalıştı. Sonra eşim artık çalışma ayıp elalem ne der biz çalışıyoruz zaten dedi çıkardı işten.
Valla ona da bahane olmuş resmen. Doğrudur o yaştan sonra çalışmak illaki zordur ama insan bu kadar masrafı varken de bir durup düşünür

Tek suçlu esin adam olsaydı es olsaydı ikinize orta yolu buldururdu çok zor çok üzüldüm boşanmaktan başka caren yok gibi önceki konularında biliyorum bosanamiyorsunda hasta olacaksin sonunda Allah korusun

Kalkıp o alacakken 5 kez sordu çay demlendi mi diye. Aah ah. Ben ona öğretirdim ancak evde iki kadın olmasına güveniyor. Biri yapmasa biri yapar nasılsa diyor
Bir alt mesaja cevabını gördüm de, yazık sana. Gercekten yazık.
Hem eşinden, hem de bu kayınvalideden çok çekeceğin var gibi görünüyor.

Aynı evde yaşıyorsunuz sanırım. Yani bu durumda oda bu evin bir hanımı. Neden çayı ayağına bekliyor ki. Gelin=hizmetçi olarak gören çok kv var dikkatimi çekiyor.

Kaç yıllık evlisin

Bu dediklerinizi yaptım sen götür işim bitene kadar sohbet et sonra biz otururuz dedim. Yok allah yok. Bu evde herşeyi nyks yapmak zorunda

O zaman duymazdan geliceksin nyks yani sorun kv ok ama esin de skintili sende biliyorsun bunu simdiye kadarki konularindan cogunu okumusumdur oda biraz kaos dan beslenen tiplerden gibi iki huzur buldunuzmu zortuyo bir yerden adam kadin bise dememis sen neden mudahale ediyorsun mesela duyunca oda basliyor muhtemelen hop huzursuzluk
Yani soylediginin birini duyuyorsan ikisine hi himmm duymadim de gec
Birdahakine elim dolu demlendi gelin alin cayinizi de kocanda alsin almadimi keyfi bilir
Umursamaz olmazsan hasta olacaksin yazik canina simdi hersey stresten yuklenme kendine bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…