Çaydan kavga çıkar mı?

Bütün sayfaları okuyamadım çoçuğunuz var mı yok mu bilmiyorum. Ben hamileyim çok sıkıntılı bir evliliğim var neyse çok uzatmak istemem ama eşiniz çok saygısız çok ayıp yani. Ben kv mi 2 saat görmeye tahammül edemiyorken siz aynı evde yaşıyorsunuz bir de çay atıştırmalık filmsem gerek var bunlara kalksın kendisi de bir işin ucundan tutsun. Hanımefendi orda oturup sizin hizmet etmeniz ne demek yani çok ayıp ya insan utanır hiç insanlık yokmuş hem eşinizde hem Kv de .

Şartlar malesef. Eşim tek erkek çocuk. Kv boşanmış. Emeklisi veya başka hiçbir geliri yok

Ah zaten o apayrı bir konu açılıp tartışılması gerek. Gitmiyor kv gitmiyor. Kızı da ikna etmiyor. Önceden yine arada bir alıyordu ancak son bir kaç aydır o da yok

Ama bu hak değil ya. Kızların kafası rahat yaşarken neden hep gelinler bu eziyeti çekmek zorunda adalet mi bu yani. Bu yaşadığınız evlilik mi ? Hiç bir zaman 2 kişilik bir aile olamayacaksınız,ömrünüz boyunca fedakarlık yapmak zorundasınız ve hala karşı taraf memnun değil. Değmez inanın değmez. Bu yaşta en güzel zamanlarınız heba oluyor çok üzüldüm size erkek evlat eşi olmak bütün bunları yaşamayı gerektirmemeli ya.

Eski konularınıza baktım da neden kendinize bu eziyeti yaptığınıza anlam veremedim gerçekten.
Daha çok gençmişsiniz. Hayatınız kayınvalide tatili ödeyerek geçsin, en güzel zamanlarınızı bir üçüncü kişiyle paylaşarak ömrünüz solsun mu istiyorsunuz?
Dilerim silkelenip kendinize gelirsiniz ve kendi mutluluğunuz için çabalayacak cesareti bulursunuz...

Sen eskiden sanki daha dik duruslu daha kesin kararlar veren bir kadindir. Yazik yildirmislar seni.....
Bende eski konularını biliyorum eskiden daha dik duruslu daha özgüveniliydi
El birliği ile istedikleri sünepe kadına çevirmişler konu sahibini
Kaynanasi kocası kendi annesi

Aslında kimseye ihtiyacı yok kaynanasinin kuruş yardımı olmadığı gibi kocası kendinden az kazanan yaşlı bir adam
Eve en büyük parayı konu sahibi getirdiği halde kadını bir de kendilerine hizmetçi yapmışlar
Anne desen başıma gelmede ne yaparsan yap havasinda tek kurtuluşu apart bir ev tutup orada yasamak

Kaynanalar ah şu kaynanalar bnde kaynanamin evine gittiğimde hiç oturmuyorum 8 kişiye ful servis

Eski konularınıza şöyle bir göz gezdirdim ve en son kendimi kafamda kaynananıza hiç de iyi şeyler yapmıyorken buldum
Kadın resmen sabrınıza oynuyor, oğlu da ona şakşakçılık yapıyor. Sizinki sabır değil başka bir şey.

Aynen öyle. Elimden gelse gidip bavulunu ben toplayip kolumdan tutup hadi gidiyoz ablacim dicem. Bir can bir insan bu kadar da göt göre göre caresizlige alistirilamaz.....

3 senedir aynı evde yaşadığınız insana hizmet etmeniz gerekmiyor tabiki.
Eşiniz çok meraklıysa ayağına çay bekleyeceğine size yardım edip çayını alsın annesine de ikram etsin bir zahmet.
Hem ne demek senin ailene bende böyle yapacağım?
Ne hakla yani.
Sizin ailenizden kimse yaşamıyor sizinle birlikte.
Çok haklısınız.
Eşiniz annem çalışmasın ,bizimle yaşasın derken düşünseydi sonuçlarını. Kim kabul ediyor ki bu devirde eli ayağı tutan kayınvalidesiyle birlikte yaşamayı?
Size teşekkür etmesi gerekir.
Kimse kabul etmez belirsiz uzun bir süre birlikte yaşamayı.

ayağına hizmet beklemek evet hoş değil aynı evde
yaşıyorsanız oda yapıcak birlikte olarak yapıcaksınız yani.
aynı odada oturuyolarmıydı peki eşinle kayınvaliden yani eğer
öyleyse eşine götürürken ona da götürebilirdin 2.çayıda kendisi alırdı
sen işine bakardın yada olması gereken birlikte mutfağa toparlayıp
sonra hep beraber oturup çay içmek bana göre olması gereken bu daha iyi.

Ya bu adamlar ne istiyor bu eşlerinden daha hem ayni evde yaşamak hem herseyi yüklenmek çok kolay mı sanıyorlar anlamış değilim Rabbim sana güç kuvvet versin arkadaşım işin çok zor aynı evin içinde

Annesine o kadar kıymet veren çayını da kendi doldursun bizahmet.

Ayyyyyy ben bu konuyu yaşadım hemde aynısını ama bizimki ayrı sonuçlandı eve geldik KV bizde kalmıyor ama uzaktan geldi benim de annem hasta hep yani dayım hastanede beni de hastaneden aldılar zaten geldik neyse evi temizle yemek yap saftim kaydı yemek ye bulaşık topla bir de uykusuzluk var eşime mesaj atyim gel al şu çayı daha dayanacak gücüm kalmadı diye eşim de annem seni bekliyor yazmis ben bunu görünce bir sınır tabi benim.gelecek halim mi var evi zaten dağınık bırakmışsin saydirdm eşime geldi aldı çaydanlığı içerde KV eşime sormuş neden gelmiyor birşey mi var ben o kdr yoldan geldim felan fesmekan bende duyuyorum kapı kapalı duymadigimi zannediyorlar iyice yanastim eşim başladı o kız kaç gündür hastanede rahat bırak geldi o kdr yemek yaptı bide yanında kalmadığına mi bozuluyorsun diye kızdı sakin birşey deme moralini bozma dedi tabi benim koltuklar kabardi
He birde o geldiğinde KV tabi ben ertesi gün uyanamadim kahvaltı için çay suyunu koymuş ben tinkirtiya uyandım kalktım çayi demlemek için çay attım ay bana demez mi ben bu çayı bir hafta içiyorum diye yatak odasına gittim üzerime birşey alayım diye git dedim annene kahvaltı hazırla bir hafta içeceği çayı hazırla zaten canım burnumda gelmesin üzerime dedim tabi benim ki sakin ol kahvaltıyı hazırla dedi oturduk annesi gene dedi sen ne karışıyon istediğini yapar sende evinde yapmazsın dedi ben şok bu biraz saygısızca olunca müdahale ettim yani ortalık yumuşadı
Kısacası ayarsız bir kocam var ben bazen soyledigime pisman oluyorum ama beni koruması da hoşuma gitmiyor değil
Ben böyle durumlar da anne kalk kendin al demek yrrime annene yada misafir var ise ona da isim var gelicem çayı koyar mısın diyorum eşim de sağolsun ben çalıştım ettim yorgunum moduna girmez birisi varsa he nazini bana yapar ama baskasinun yanında yapmaz

Velhasılkelam biraz fazla yükselme olmuş burda önemli olan KV nin sana karşı ne düşündüğü he bu arada sen zaten içeriye mutfaktan çay götürüyorsun bir bardağa da koymak bence zor olmasa gerek içeri girmeden hiç anlarım ama biraz abes olduğu da aşikar

Hem çalışıp hem kv ile aynı evde yaşasam kılımı bile kıpırdatmam valla, yapsın bi zahmet bütün işi.

Ayrıca iftardan sonra çayın yanına hamur işi niye yapıyorsunuz? Kıtlıktan mı çıktılar oruç tuttular diye?

Eşinizin çayını götürmeniz de kabahat demek ki. O da kendi demlesin kendi içsin bundan sonra.

Bende kayınpeder eve gelince ceketini alıp asmıyormuşum diye laf duymuştum . Çolak değil bişey değil kendi assın. Artık yapmıyorum sizde taviz vermeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…