Şartlar malesef. Eşim tek erkek çocuk. Kv boşanmış. Emeklisi veya başka hiçbir geliri yok
Ah zaten o apayrı bir konu açılıp tartışılması gerek. Gitmiyor kv gitmiyor. Kızı da ikna etmiyor. Önceden yine arada bir alıyordu ancak son bir kaç aydır o da yok
İyi akşamlar hanımlar bir çoğunuz beni tanıyor. Özet geçmeye çalışacağım.
Kv ile yaşıyorum 3 yıldır. Bu akşam iftar sofrası toplandı bir yandan ben çayın yanına hamur işi yapıyorum bir yandan makinaya bulaşık diziyorum.
Çay demlendi, atıştırmalıklar pişti. Ben hala mutfak işe boğuşuyorum. Eşime çay verdim geçerken de kv me seslendim çay demlendi diye. (Sebeplerinden biri işim çok ikincisi sigara sadece mutfakta içiliyor ve oda içiyor üçüncüsü ve saklayamayacağım en kuvvetlisi tüm gün çalışıp 7/24 dip dibe olup bir de eve gelince ona hizmet etmek istememem)
Eşim başladı vay götürsene niye öyle dedin bilmem ne. Bende dedim ki abartma, müdahale etme, oturduğun yerden karışma lütfen. Bu uzattıkça uzattı ben de senin annene babana böyle yapıcam a kadar geldi laf.
Tamam dedim ne zaman 7/24 yaşarsın o zaman yaparsın. Çünkü insanlık hali dedim.
Git git deyip durdu bana. Bende zaten yeterince doluyum. Verdim eline pikeyle yastığını bana git deyip durma istiyorsan sen gelme yanıma dedim
Bu sefer evden gitmeye kalktı. Git bakalım döndüğünde neler olacak gör dedim. Gitmedi kaldı.
Velhasıl yani bir çay ikramı bu kadar zor olur mu?
Neden herkes her akşam ayağına çayı benden bekliyor?
Misafir mi o bu evde?
Ne yapmam gerek?
Buyrun sohbete....
İyi akşamlar hanımlar bir çoğunuz beni tanıyor. Özet geçmeye çalışacağım.
Kv ile yaşıyorum 3 yıldır. Bu akşam iftar sofrası toplandı bir yandan ben çayın yanına hamur işi yapıyorum bir yandan makinaya bulaşık diziyorum.
Çay demlendi, atıştırmalıklar pişti. Ben hala mutfak işe boğuşuyorum. Eşime çay verdim geçerken de kv me seslendim çay demlendi diye. (Sebeplerinden biri işim çok ikincisi sigara sadece mutfakta içiliyor ve oda içiyor üçüncüsü ve saklayamayacağım en kuvvetlisi tüm gün çalışıp 7/24 dip dibe olup bir de eve gelince ona hizmet etmek istememem)
Eşim başladı vay götürsene niye öyle dedin bilmem ne. Bende dedim ki abartma, müdahale etme, oturduğun yerden karışma lütfen. Bu uzattıkça uzattı ben de senin annene babana böyle yapıcam a kadar geldi laf.
Tamam dedim ne zaman 7/24 yaşarsın o zaman yaparsın. Çünkü insanlık hali dedim.
Git git deyip durdu bana. Bende zaten yeterince doluyum. Verdim eline pikeyle yastığını bana git deyip durma istiyorsan sen gelme yanıma dedim
Bu sefer evden gitmeye kalktı. Git bakalım döndüğünde neler olacak gör dedim. Gitmedi kaldı.
Velhasıl yani bir çay ikramı bu kadar zor olur mu?
Neden herkes her akşam ayağına çayı benden bekliyor?
Misafir mi o bu evde?
Ne yapmam gerek?
Buyrun sohbete....
Bende eski konularını biliyorum eskiden daha dik duruslu daha özgüveniliydiSen eskiden sanki daha dik duruslu daha kesin kararlar veren bir kadindir. Yazik yildirmislar seni.....
Bende eski konularını biliyorum eskiden daha dik duruslu daha özgüveniliydi
El birliği ile istedikleri sünepe kadına çevirmişler konu sahibini
Kaynanasi kocası kendi annesi
Aslında kimseye ihtiyacı yok kaynanasinin kuruş yardımı olmadığı gibi kocası kendinden az kazanan yaşlı bir adam
Eve en büyük parayı konu sahibi getirdiği halde kadını bir de kendilerine hizmetçi yapmışlar
Anne desen başıma gelmede ne yaparsan yap havasinda tek kurtuluşu apart bir ev tutup orada yasamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?