Afiyet olsun bir muzla kilo alacak değilsin canın istemiş o kadardan bişey olmaz hem meyve faydalıdır öyle düşünCanım çok tatlı istedi muz yedim
Maşallah kuzum sana süper gidiyosun yaptığın diyetin ve sporların karşılığını almaya başlamışsın darısı Başımıza kuzucumkızlar muhteşem bir haberim var sizeon a diet elifsaydam normalde 42 beden lıkralı kot gıyerdım bugün bir kot magazasında kot denemek ıstedım lıkralı olmayan bı bedendı allah ne verdıyse ne buyugunu deneyım dedım çalışana, o da en son 40 beden var ama sze olur dedı ben tabı hayal kırıklıgı ıle aldım kabıne gırdım veeeeeeeee kotun hıcbır zorlama olmadan dugmesı kapandı,oturunca sıkmadıı,yurrken rahatsız etmedı nasıl mutluyum anlatammmmmm 7 yıldan so nra ılk kez 40 beden gıyıyorummmm..kalıbı buyuk fln dıe dusundum ama hep kot aldı gım bı magaza
Kızlarrr merhaba :) İnşallah çok güzel haberler alacağımız bir gün olur hepimiz için :) Ev ödevi gibi yazasım geliyor yazacağımı bildikçe de dikkat ediyorum :) Dün aksam 4 köfte 1 kase cacık yedim, sonra yeşil çay içtim ve 1 saat spor yaptım 25 dk yürüdüm 35 dk da mekik falan çektim.
Bu sabah da kalktım hazırlanana kadar önce limonlu suyumu içtim 2 kuru kayısı ile birlikte kahvaltı olarak da 1 haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusu peynir o kadarrr şimdi de saat başı su içiyorum. Su içmeyi alışkanlık haline getirebilmek için :)
Pazartesiden pazartesiye tartılıp kiloları yazalım mııı ???[/QUOTE. Canım çok iyi tempolu başlamışsın diyete hadi bakalım böyle devam
Diyetin harika gidiyor canım. Ben genelde öyle gün koymuyorum rahat hissedemiyorum hergün kendimi ama sen istiyorsan onu da yaparızzz :)
Gece pek uykumu alabildiğim söylenemez kızlar bugün çok yoğun günüm kahvaltıdan başlayalım
siyah çay ( şekersiz)
Üzüm(bu ara vazgeçilmezim)
peynir( kibrit kutusu mu deniliyordu buna)
1dilim beyaz ekmek
duş alıcam vucudum anca öyle rahatlıyor sonrasında okula yürüyeceğim. Sizler ne alemdesiniz?
Günlüğü açalı ne kadar zaman oldu yavaşladık hadi tempo tempoooo
çok bişey yeneymişsin vakit geç ama yemediysende hafif bişiler atıştırabilirsibSabah (7:30)
.10tane üzüm
.1 dilim beyaz ekmek
.kibrit kutusu peynir
.yarım çay
Öğle (12:30)
Taze fasülye (1porsiyon)
1dilim çavdar ekmek
Akşam bir şey yiyemeyebilirim
Biraz üşütmüşüm onun için diyete biraz ara verdim direncimin düşmemesi için.yoksa toparlanmam daha uzun sürebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?