Cebe gireceğim

Yoğun bir gün geçirdim kızlar baya güzel ders çalıştım.başka neler Yaptım yazayım sabah kahvaltı yapamadım okulda otlu peynirli gözleme yedim yanında ayran.akşam bir tabak yoğurtlu ıspanak yedim.fark etimde şu saate kadar hiç Sıvı tüketmemişim.eve geldiğimde yorgunum ama sizi düşündüm üşenmedim kurdum trambolinimi zıpladım.sonra 200 yarım mekik çektim. Ayrıca on a diet senin Yaptığın gibi 4 durak önce inip eve tempolu Yürüdüm 14 dk sürdü.

Maşallah kuzum sana süper gidiyosun yaptığın diyetin ve sporların karşılığını almaya başlamışsın darısı Başımıza kuzucum

Rahat hissedemiyorsan yapmayalım canımm ben hayatımda ilk kez diyet yaptım diye gaza geldim sanırım bi de mecbur bir süre olunca :) günaydın bu arada:)

Günaydınn,
Dün şirkette inanılmaz bir yoğunluk vardı uğrayamadım. Dün öğlen bir kase cacık biraz kuşbaşı et yedim. aralarda bol su ve bir bardak yeşilçay tükettim. Akşam yağsız mantar güveç ve salata yedim 1 bardak ayranla. Gece çayın yanında 3-5 tane fındık yedim o kadarrr :) He bir de spor yaptım yaklaşık 55 dk.

Bu sabahta henüz kahvaltı yapamadım limonlu ılık suyumla kayısılarımı yiyorum :)

Günaydın kızlar ayak üstü peynir Çemen beyaz ekmek yiyip çıktım.suyumu Yanıma aldım içmeyi unutmayayım diye çok güzel bir gün geçirmeniz duasıyla hayırlı cumalar kızçelerim

Öğlen bir tanecik diet büskivü ve Çay tükettim çantamdaki suyumuda içtim. Eve gidiyorum lahanadan yemek yapacağım Çarşamba üşenmeden pazara gidip almıştım. Çok lezzetli bir tarif yaptıktan sonra sizlerle paylaşacağım. Sporumu da es geçmeyeceğim

Sporumu yaptım su içmeye devam ediyorum.salçalı Soğanlı lahana yemeğimi yapıp yedim biraz fazla Yaptım yarında yiyeceğim.sizler napıyosunuz kızçeler bakiim.

Eklentiler

• image.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar bugün öok mutluyum diyetim harika gidiyor bir limonata dışında ama çok yoruldum hakkımdı

Kendimi yatağa attım canlar yorgunluktan gözkapaklarım kapalı şekilde yazıyorum. Gün içinde çok yoruluyorum gruba yazmayanlar var lakin. Kızlar özletmeyin kendinizi

Kızlar sadece bende mi oluyor sağlıklı yaşamaya çalıştığımdan bu yana hafızam güçlendi.

Sabah (7:30)
.10tane üzüm
.1 dilim beyaz ekmek
.kibrit kutusu peynir
.yarım çay

Öğle (12:30)
Taze fasülye (1porsiyon)
1dilim çavdar ekmek

Akşam bir şey yiyemeyebilirim

Az
Sabah (7:30)
.10tane üzüm
.1 dilim beyaz ekmek
.kibrit kutusu peynir
.yarım çay

Öğle (12:30)
Taze fasülye (1porsiyon)
1dilim çavdar ekmek

Akşam bir şey yiyemeyebilirim
çok bişey yeneymişsin vakit geç ama yemediysende hafif bişiler atıştırabilirsib

Biraz üşütmüşüm onun için diyete biraz ara verdim direncimin düşmemesi için.yoksa toparlanmam daha uzun sürebilir

Kızlarrrr ben haftasonu yoğunluktan bilgisayarın tuşuna basmaya bile vakit bulamıyorum malum çok telaşlı dönem sürekli alışveriş hep yollardayım :)

Kısaca yazayım sabahlar 1 haşlanmış yumurta beyaz peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Haftasonu öğle dışarıda olduğumuz için 2-3 köfte yanında ayran ve salata akşamları hafif birşeylerle geçirdim hep. Haftasonu spor yapamadım spor yapmış kadar koşturdum :) Cuma günü spor yapmıştım bugünde yapmaya çalışacağım akşam.
Bu sabah ki kahvaltımda dereotu maydanoz limonlu, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin 1 dilim ekmek.
Kızlar aç karnına ılık limonlu su ciddi anlamda iyi geliyor, suları ve yeşil çayları unutmazsak olur bu iş ve bennnn kilo vermişim bu sabah tartıldım :)

Elifiiiiim canımmmm çok geçmiş olsun seni burada hep bekliyoruz. heyecandorukta seni kutluyorum

Bugün yumurta yedim fakat çok mutsuzum 73 çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…