Cebe gireceğim

Akşam 1 tabak mantarlı tavuklu patatesli sulu Yemeğin yanına 3 kaşık pilav yedim.yemekten sonra kısır yaptılar ama yemedim suyumu içerek evdekilere eşlik ettim :) evde yatılı misafirler var spor yapamadım.gece yatmadan lastik ve mekik yapacağım.yarın Arkadaşlarım okul çıkışı gelecekler kek ve mozaik Yaptım bi de kısır yapacağım.öğlen kısır tek alacağım tabağıma. Tatlılar yasak :) yoksa kızarsın değil mi bebiş

Bugün diyetimiz için alkışlıyorum bizi. Senin sorunun erken kalkmaman bence benim ki de öğün atlamam. Ondan ekmek yiyorum gözüm aç.Ama akşam ıspanakla bitirdim günümü.Aynen BİZİM DIŞIMIZDA TATLIYA YER YOK

Gerçekten uyku problemim var kalkmakta zorlanıyorum.bunu halletmem gerekiyor. Akşam Yemeğin hafif olmuş süper aynen böyle devam ediyoruz.benim gibi hiç gün içinde spor yapmamışsan uyumadan Yanlarına eğilerek 200 kere hareket edip mümkünse de yarım mekik yapıp uyuyoruz. :)

Günaydınlar kuzucuk güne erkenden başladım saat 6 da :) evden çıkmadan 1 dilim ekmek ve peynir yedim.

Günaydınlar kuzucuk güne erkenden başladım saat 6 da :) evden çıkmadan 1 dilim ekmek ve peynir yedim.
Afiyet olsun tatlım ben bugün oruç tutmalıyım dedim ve niyet ettim akşam yemeğini hafif yersem bence çok iyi olur sporu da akşama yaparım şimdi ders zamanı gözüm üzerinde ona göre ye

meraba kızlar. çok uzun zamandır yokum biliyorum beni affedin sizden sonra iyiye giden birşey olmadı maalesef.her şey daha da sarpa sardı.başlangıç kiloma 1 kilo daha ekledim, TUS çalışmlarım berbat gidiyor.iş beni mahvetti çalışma hayatı bana ağır geldi. şu an bunları yazarken bile vücudumda bir nebze olsun güç bulamıyorum. kendimi motive etmek için herşeyi denedim. ama hiçbiri işe yaramadı. hayatımın hiçbir aşamasında umudumu bu kadar kaybettiğimi hatırlamıyorum. en kötüsü de daha önce hiç kabullenmemiştim bu gerçekleri şimdi ise yavaş yavaş kabul ediyorum sanki. bu hepsinden daha çok acı veriyor bana.
kalkınca aklıma siz geldiniz. içimden acaba hala devam ediyorlar mıdır yazmaya dedim. acaba hedeflerine ulaşmaya ne kadar yolları kaldı. oturdum yazdıklarınızı okudum. sizin adınıza çok sevindim kızlar. pes etmeden devam ediyorsunuz.bu arada yeni katılanlar olmuş ona da mutlu oldum.en azından onlar sizi yalnız bırakmamış.şimdi ne yapıcam bilmiyorum. vücudumda kontrol edemediğim bir yan var artık. bunun benim irademden çıktığını hissediyorum gün be gün. sanki bir madde bağımlısı gibi. istemsizce bazen fütursuzca yeme isteği duyuyorum. kendim başa çıkamıyorum artık.
bu arada sizleri özlemişim kızlar. iyi ki tanışmışız :) günlüğe eskisi kadar sık olmasa da yazıcam artık. en azından sizlerle paylaşırım ve belki ucundan tutturabilirim. sizleri seviyorum. öpüldünüz

Nasıl nasıl nasıll özlemişim anlatamam. İyi ki yazdın canım. Hayatında olumsuzlukların olmasına üzüldüm açıkçası bu aralar bende öyleyim. Umutsuzluğa kapılma ama aşalım beraber aşalım kendin aş farketmez mutlu olmaya bak bir kere geldik. Buraya sadece diyet için olmasa da yaz seni çok özlüyorum çünkü. İçini boşalt ister diyet yaz ama yaz yani. Tekrar görüşmek üzere inşallah tez vakitte :) hayatındaki tüm olumsuzlukları bir kenara atman dileğiyle

iyi dileklerini duymak bana çok iyi geldi 'on a diet'.sizleri ne kadar özlediğimi bir kez daha anlamış bulunuyorum :) hayatıma belki bugün değil ama en kısa zamanda çeki düzen vericem eminim buna. siz de benim yanımdasınız daha güçlü hissediyorum şu anda. diyet yapar mıyım bilemiyorum ama en azından sizin diyetinize buraya yazarak destek olucam kızlar merak etmeyin :) zaten başlarda yazmayı bırakma nedenim diyete devam edemeyip sizlerle bunu nasıl paylaşacağımı bilemememdi. ama şimdi önemi yok bunun. bir şekilde hayat devam ediyor ve bunu yapabildiğimiz en iyi şekilde yapmaktan başka bir şey düşmüyor bize. öyle ya da böyle...
kendinize dikkat edin kızlar

Tubam yerin hep görüldü hep hissetik iyi ki geldin.seni çok özledim.hayatta herşey yolunu bulur üzme sakın kendini biz hep yanındayız biliyorsun. biz bu yola 3 müz başladık anlatamadığın için yazamadın çok iyi anlıyoruz seni ,kendine kızdın muhtemel.sen iyi ol mutlu ol en önemlisi o kuzum. Herseye yeniden başlanır sana güveniyorum çok öpüyorum seni kuzum

Afiyet olsun tatlım ben bugün oruç tutmalıyım dedim ve niyet ettim akşam yemeğini hafif yersem bence çok iyi olur sporu da akşama yaparım şimdi ders zamanı gözüm üzerinde ona göre ye
Allah kabul etsin bizlere de dua et kuzum.çok az da yeme aç kalma canım. Bu gün Öğlen Arkadaşlarım geldi hiç Tatlıları tabağıma koymadım. Kısır ve turşu yedim.akşam teyzemlere geldik yemeğe teyzemin ısrarlarına ramen sadece bi kase yoğurt ve 1 tane mercimek köftesi yedim.teyzem Aşure yapmıştı yemedim sadece 2 tanecik nar tanesi yedim şimdi de çaya devam

Allah kabul etsin bizlere de dua et kuzum.çok az da yeme aç kalma canım. Bu gün Öğlen Arkadaşlarım geldi hiç Tatlıları tabağıma koymadım. Kısır ve turşu yedim.akşam teyzemlere geldik yemeğe teyzemin ısrarlarına ramen sadece bi kase yoğurt ve 1 tane mercimek köftesi yedim.teyzem Aşure yapmıştı yemedim sadece 2 tanecik nar tanesi yedim şimdi de çaya devam

Çok iyisiniz tuğba bak biz de pürüzsüz geçmiyoruz ama geri dönüyoruz her seferin de umarım aramıza tekrar katılmak istersin

Elif harikasın bende akşam 1tabak kuru 1kaşık mantı yedim ama işin kötü kısmı yarım kase aşure yedim dualarım hep bizimle

. Normal yemişsin abartılı değil. Gün içinde hiç enerji almadığın için yediklerin gayet ideal sıkıntı yapma

Çok yorgunum spor yapacak halim yok. Erkenden uyuyacağım pijamalarımı giydin bile.eve dönerken 4 durak yürüdüm birde yürüyen merdivenleri metroda kullanmadım Ancak bu kadar hareket ettim.sporsuzluk işimizi sekteye uğratıyor ama adam akıllı yaptığımız da yok. En azından yediklerimize dikkat edelim

Spora karşı hiç isteğim yok bi yerede yazılamam.ya spor düZenini evde oturtcam ya da böyle gidecek benimkisi kuzum

Ben bugün de oruçluyum. Aynı şeyden bende muzdaribim. Spora bir çare gerek çok vakit kaybettirsin istemiyorum sonra sıkışınca devam edemiyorum

Maşallah en güzelini yapmışsın ALlah kabul etsin. Oruç tutmanın feyzi bir başka oluyor bizlere de dua et kuzum öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…