Cebe gireceğim

Sağolun kızlar diyetime hastalıktan dolayı dikkat edemiyorum diye içim içimi yiyor. heyecandorukta diyetinin iyi gittiğine çok sevindim darısı başımıza. on a diet şişkinlik olabilir ödem olabilir üzme kendini ne demiştik mutlulukla huzurla isteyerek Sabırla kilolarımıZdan kurtulacağız.bu ay kendimden pek umutlu Değilim kilo verdiğimi sanmıyorum düzenli diet ve sporu bir türlü oturtamadım.ayın son günü kilomu paylaşacağım.200 gramda olsa üzgün Değilim zayıflamayı kafama koydum ve Zamanın güzellikler getireceğine inanıyorum.çok hızlı kilo verseydik ne kadar doğru olurdu ki? Sonuçta bu kiloları 1 -2 ayda almadık.üzersen kendini çok üzülürüm unutma vericez bu ağırlıkları hafifleyeceğiz vazgeçmek yok az kaldı 2. Ayımız dolucak

İşte bu konu bunun için amacını yerine getiriyor. Yine gaza geldim. Şimdi kahvaltımı yaptım 1,5dilim beyaz ekmek 1 sulu yumurta eşliğinde bir çatal da peynirden aldım. Hafta içi hergün çok doluyum. Beslenmeden sanırım pek yorgunluk hissetmiyorum başlangıçtan bu yana az kilo verdim ama farketti

Ya yavaşladık mı artık ne oldu bize anlamıyorum azaldıkta sanki ben yarın %100 spora başlıyorum en dolu günüm olmasına rağmen yapıcam vucudum için yapıcağım dinlenmek için yapacağım ve bu ay evet 69 u göremedim ama 3 hafta daha verdim kendime en olmadı bir 70kg fotoğrafı paylaşacağım pes etmedim etmeyeceğim

yarın ben de dikkat edeceğim hastalığı mı bahane ettim ne bilmiyorum ama çok yiyorum.canım başka şeylere sıkkındı sanırım bunun da etkisi oldu.ama toparlanmak gerekir.yine yeniden li bir cümle ile başlangıç yapmalıyım.

Bunu söz olarak algıladım bayan yarın mandalina ye vitaminini al ama diyette yap yapalım

1 dilim ekmek yumurta penir zeytin domatesle kahvaltımı yaptım marketten müsli aldım daha önce yememiştim sağlıklı ve tok tutuyormuş şimdi okuldan eve gidiyorum. Gelişmeler akşam mesajımda

Ödevimi yaptım canlarım. Musli bende denemek istiyorum. Hem spor hem de günlük yaptığım işler beni yordu; uykum var. Umarım sizinkilerde güzel geçmiştir. Akşam kurufasulye yedim şuan midem ağlıyor. :)

Dün Akşama kadar iyi gitti ama gece bozdum. Bir dikiş tutturamadım gitti. Tartıldım 72 3 çıktı yani bu ay hiç veremedim

Çok konuşuyorum farkındayım ama bi aşama katedemedim.diyeti çok bozdum spor niyetine hatırı sayılır hiç bişey yapmadım sonuç: hiç bir ilerleme yok.on a diet bu ay sıkalım kendimizi zorlayalım 70 i 69 u Görelim tartıda yoksa diğer arkadaşlar gibi bizde vazgeçme yoluna girebiliriz.çünkü bu kadar zayıflamayı istiyorsak irademize sahip olmamız gerekiyor yoksa sana da bana da hüsran yolları görünüyor.7-8 kiloyu yaza kadar vermeliyiz sonra almamaya çalışacağız yol uzun... Sabırla ümitle vazgeçmeden kararlı olmalıyız

Hu huuuu canım benim ben varım ama katı kurallar olsun bu sefer kaçamak yaptık mı ciddi bir şekilde uyarma yoluna gidelim söz veriyorum sana hiç kırılmayacağım ama sars beni onun dışında kasım yeni başladı yarın dişlerimiz kırılana kadar sıkıyoruz
Başlığa bayıldım. Umarım hedefinize ulaşırsınız.
Teşekkür ederim derinden bir inşallaaaahhh

Güne 8'de başladım kahvaltı oturup yapacak kadar vaktim olmadığı için elimde bir dilim ekmek arasına peynir sıkıştırdım ve 1 şişe suyu şu saate kadar tükettim.Saat 13 gibi öğle yemeğimi yiyeceğim fazla yağdan uzak tuzdan uzak ekmekten uzak olmasını planlıyorum.

Öğle yemeğimi 14:30 da yeme fırsatı buldum. Etli patates yemeği ve 2 dilim ekmek. Sonra düşündüm keşke patatesin yanına ekmek tüketmeseydim diye ama sabahın verdiği açlık o kadar iştahımı arttırdı ki dayanamadım. Akşamı hafif tutmayı hedefliyorum

Kasım'da diyet bi başkadır diyip başlıyoruz :) sen de beni uyar buna ihtiyacım var birilerinin hata yaptığım da söylemesi gerekiyor o sen ol kuzum. Geç uyandım kahvaltıyı geç yaptım. 1 dilim ekmek, peynir, 3 yeşil zeytin ,biraz çemen. Öğlen yemeği yemedim hala tokum 1 havuç 2 tane üzüm yedim.ders çalışıyorum suyu şişede masaya koymuşum ama içmeyi unutmuş su bana bakıyor :) kasım da diyet bi başkadır diyip eski hısımızı kazanıyoruz. Bu ay 70 69 görüleceeek

kahvaltıyı erken yapmışsın acıkman normal ama ekmeği çok tüketmişsin kuzum.mümkünse 1 dilime indir.akşam sadece Yemeğini ekmeksiz ye mesala gece bi elma veya mandalina bişeyle günü kapatabilirsin. Ekmeği nasıl yiyorum anlatayım sana 1 dilim alıyorum Alışkanlık oldu doyuruyor bile. Ekmeği küçük küçük kopararak bölüyorum böylelikle çok lokmalık hale getiriyorum. Tabağımdakileri yerken bazen ekmeklerim arta biliyorda.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…