- 1 Eylül 2014
- 167
- 70
- 38
Bunu söz olarak algıladım bayan yarın mandalina ye vitaminini al ama diyette yap yapalımyarın ben de dikkat edeceğim hastalığı mı bahane ettim ne bilmiyorum ama çok yiyorum.canım başka şeylere sıkkındı sanırım bunun da etkisi oldu.ama toparlanmak gerekir.yine yeniden li bir cümle ile başlangıç yapmalıyım.
Tamam güzel bayan,diyete devamBunu söz olarak algıladım bayan yarın mandalina ye vitaminini al ama diyette yap yapalım
Sabah dinç uyandım. Sporumu yaptım ve güne hazırımTamam güzel bayan,diyete devam
Teşekkür ederiz canım sen de bize ilham verdin şimdi :)Sohbetleriniz muhteşem okuyup okuyup ilham alıyorum
Bende canım ya ne yapsak tekrar eski hırsımızı kazansakDün Akşama kadar iyi gitti ama gece bozdum. Bir dikiş tutturamadım gitti. Tartıldım 72 3 çıktı yani bu ay hiç veremedim
Hu huuuu canım benim ben varım ama katı kurallar olsun bu sefer kaçamak yaptık mı ciddi bir şekilde uyarma yoluna gidelim söz veriyorum sana hiç kırılmayacağım ama sars beniÇok konuşuyorum farkındayım ama bi aşama katedemedim.diyeti çok bozdum spor niyetine hatırı sayılır hiç bişey yapmadım sonuç: hiç bir ilerleme yok.on a diet bu ay sıkalım kendimizi zorlayalım 70 i 69 u Görelim tartıda yoksa diğer arkadaşlar gibi bizde vazgeçme yoluna girebiliriz.çünkü bu kadar zayıflamayı istiyorsak irademize sahip olmamız gerekiyor yoksa sana da bana da hüsran yolları görünüyor.7-8 kiloyu yaza kadar vermeliyiz sonra almamaya çalışacağız yol uzun... Sabırla ümitle vazgeçmeden kararlı olmalıyız
Teşekkür ederim derinden bir inşallaaaahhhBaşlığa bayıldım. Umarım hedefinize ulaşırsınız.
kahvaltıyı erken yapmışsın acıkman normal ama ekmeği çok tüketmişsin kuzum.mümkünse 1 dilime indir.akşam sadece Yemeğini ekmeksiz ye mesala gece bi elma veya mandalina bişeyle günü kapatabilirsin. Ekmeği nasıl yiyorum anlatayım sana 1 dilim alıyorum Alışkanlık oldu doyuruyor bile. Ekmeği küçük küçük kopararak bölüyorum böylelikle çok lokmalık hale getiriyorum. Tabağımdakileri yerken bazen ekmeklerim arta biliyorda.:)Öğle yemeğimi 14:30 da yeme fırsatı buldum. Etli patates yemeği ve 2 dilim ekmek. Sonra düşündüm keşke patatesin yanına ekmek tüketmeseydim diye ama sabahın verdiği açlık o kadar iştahımı arttırdı ki dayanamadım. Akşamı hafif tutmayı hedefliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?