Cebe gireceğim

Bence ne olursa olsun sabah kahvaltını atlama canım :)

Ara(12:00)
1 eti form sade
1 elma

Öğle (15:10)
1 tabak taze fasulye yemeği
1 dilim ekmek

Yemeğimi bilerek geç yaptım çünkü akşam sadece salata yemeği düşünüyorum

bugün kahvaltıyı geç yaptığım için öğlen herhangi bişi yiyemedim
kahvaltıdan önce 2 bardak çay içtim
kahvaltıda 1 dilim diyet ekmek,lor,2 sivri yeşil biber, bir domates
750 ml su
1 maden suyu
akşam : sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş yarım patlıcan ve 2 kırmızı biber (7 den önce akşam yemeğimi yedim)

spor daha yapmadım ama yapacağım erken kalktığım için yorgun hissediyorum ama bu hafta ciddi güzel geçireceğim azimliyim

Seni çok tebrik ediyorum.Kızlar akşam yemeği yemedim ama ablamın doğumgünü diyr onun yerine ufak bi pasta yedim. Pişman mıyım? Evet ama ablama ayıp olurdu. Akşam yemeğini şekerle yaptığım için açım

Dayanamadımmmmmm. Dünkü pastadan sonra bir tartılmak istedim. Kilo durumum beni çok korkuttu. Kilo durumumu belirtmeden önce bugün ne yedim onu yazıcam

Sabah
1çay şekersiz
1dilim buğday ekmeği
1 tane zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı pekmez

Ara içinde sıcak suya bal karıştırdım. Soğusun onu içeceğim.

Başlangıç kilom:74.4
Şuan ki kilom:72.8
Hedef:64

canım benim yemesen ayıp olurdu.iyi ki de yemişsin ablanın kırılmasından daha iyidir. o küçücük pastada çok bi etki yapamaz zaten. kahvaltın çok güzel olmuş afiyet olsun.yeni uyandım kahvaltıyı birzdan yapacağım.kilonu görünce gidip ben de tartıldım.72.3 çıktım ama gün içerisinde 73 lere kadar çıkıyorum.bu ay sonuna kadar 70 i görsek çok güzel olur.:)
ayrıca sıkan pantolonlarım biraz da rahat üzerime olmaya başladı.öyle işte on a diet .tuba nerelerdesin merak ediyoruz

Pantolon bol geliyor haklısın. Yaaa hiç sorma bende özledim umarım iyidir

Kahvaltı: 1dilim ekmek,peynir,domates,2 biber,çay Kahvaltıyı geç yaptığım için saat beş gibi 9 kaşık bulgur pilavı ile yoğurtlu közlenmiş biber patlican. 2 litre su içtim spor yok

offf diyet moduna giremedm hala çok fena haldeyim 42 beden giysileri kabul edememişken dün 44 beden etek aldm
kendi kafamı taşla ezisim geldi
bayrama kadar 2 haftada 4 kilo vermem lazım rezillik yaaa
çok çirkin oldum

şuan başlıyorum diyete bu iğrenç yağları atıcam hemen

sabah yediklerimi yazmıcam diyete uygun değildi
şimdi kalkıp iş yapıcam işlerim bitince pazara gitcem yürüyüş olur bi saatte anca dönerim uzak pazar
poşet teşıcam
akşam yemeğine taze fasulye yapıcam

bu arada yemeklerden yarım saat önce bi tutam dereotu yiyip su içmek zayıflatıomuş yeni öğrendim hadi bayyyy

on a diet su içmeyi unumamak için kendine bi su şişesi ayır.gün içinde doldurup yanına alrsan zaman içinde su içmeyi alışkanlık haline getirirsin. hem kabızlığının nedenleri arasında az su içmekte var. belki nedeni budur.
zeraseba umarım sabırla kilolarımızdan kurtuluruz. her gün yediklerini not etmen daha az yemek yemeğe yönlendirecektir.
sabah bankaya yürüyerek gidip geldim. akşam üzeri tekrar çıkıp pazara gittim.

kahvaltı: çay , peynir, domates, biber, 1 dilim diyet ekmek
öğlen 3 adet diyet bisküvi
akşam 6 dan önce salata ve yarım tabak yağsız patatesli bulgur pilavı

hesapladım da 16 gün olmuş diyet sürecim. arada kötü hissetiğim fazla yediğim günler oldu ama herşeye ramen şuncacık günde bedenimde değişiklikler oldu. çok mutluyum az yemeğe devam edeceğim inşallah. zaman gösterecek vazgeçip geçmeyeceğimi yani ya eskiye döneceğim ya da incecik olacağım :)

Bende ne zamandır yazmıyorum.Aynı devam ediyorum diyetime akşamları karnım acıksa da hem geç yemiyorum hem de çok yemiyorum.Biraz moralimin bozuk olmasına rağmen hala bozmadım diyeti.

merhaba kızlar çok yoruldum bugün misafirlerimiz vardı temizlik yap ikram hazırla servis yap derken pilim bitti.bugün kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı uğraşlarımdan dolayı. öğlen yaptığım börek poğaça ve kekten hiç yemedim.3 tane mercimek köftesi, 7 tane sarma yedim. karnım tok hala acıkmadım ama akşama misafirlerimiz var ayıp olmasın diye sofraya oturacağım çorba yaptım sanırım tek ondan içeceğim.eğer bişiler yersem yazarım bugün böyle geçti işte

haklısın on a diet.
kahvaltım 1 dilim ekmek, peynir,domates, biber ,çay
hafta sonu hariç haftam fena geçmedi.bu ay sonuna kadar 70 i görmek istiyorum ama bakalım olcak mı :/

on a diet noldu bana böyle diyette devam edemiyorum akşamları bozmaya başladım.az yemeği öğrenmeliyim.zayıflamak istiyorum.yarın yeni bir gün olacak tüm yaptıklarımı unutup başlamak istiyorum.çünkü yedikçe mutlu olmuyorum inan ki daha çok kendime kızıyorum ve mutsuz oluyorum.ben böyle olmak istemiyorum. savaşan ve kazanan olmalıyım.hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…