çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

Canım aklında bulunsun kargo daha kapıdayken bak ürününe ..
Demin benimde siparişim geldi babetim ilk işim numarlarına bakmak oldu çok şükür sorun yoktu

bu bölümü açan arkadaşlara teşekkürler. sizi sık sık takip ediyorum. markafoniden 10 tl çek kazandım ama 75 tl üzeri için diyo eah

aveadan da 25 tl çekim var ama 100 tl üzeri diyo markafoni valla canımı çok sıkıldı

alışveriş yapanlar güle güle kullansın:122:

Kızlar daybuyday çeklerimle tost makinesi almak istiyorum. Sizce hangisi daha iyi?

1. cisinin özellikleri şunlar :Apollo Tost-Grıll MakinesÜrün Kodu:K490R2000 W Isınma Gücü Kolay Taşınabilme İçin Kapak Kilitleme Mandalı Yağ Tepsisi Geniş Yapışmaz Izgaralar Asma Menteşeli Üst Kapak Kaymaz Ayaklar Gösterge Lambaları Paslanmaz Çelik Dizayn

2. cisinin özellikleri ise:

Jade Tost MakinesiÜrün Kodu622R1600 Watt YapışmazÇıkarılabilir Plakalar
180 Derece Ve 90 Derece Açılım 6 Kademeli Isı Ayar Düğmesi Ayarlanabilir Yükseklik

1.cisinde ısı ayarı yok sanırım açıklamada yazmıyor. Aralarındaki fiyat farkı ise 10 TL. Siz hangisini tavsiye edersiniz ?

Kızlar merhaba benimde daybuyday çantalarım gelmiş dün ben evde yoktum karşı komşumuza bırakmış onlarda evde yok meraktan çatlıyorum
Buarada bitenekadar 5 tl yüklemiş hesaplara kullanmayacak varsa bana verebilir mi acaba?:26:

Kızlar morhipo 15 tl var elimde(alt limit yok) yarın son günü. Takas isteyen var mı trendyol olabilir 20tl markafoni olabilir

kızlar westwingte ocak ayında kazanılmış çekim varmış
yarın son günmüş bide 50 tl alışverişte 15 tl indirim çeki isteyen varmı

Acillll 40tl veya 60tl daybuyday lazım takas için herşey var elimde lütfen ulaşın çok acilllll

kızlar isim vermiyorum bugün bir sitenin çek takas bölmünde 1 kişiden limango 20 tl onaylı iki tane hesap aldım 9 tl ye. yani 40 tl lik alışveriş çekini 9 tl ye almış oldum. üztelik alt limit yok. biraz tereddütlü davranmıştım ama karşıdaki kişi sağolsun dürüst insanmış 9 tl yi hesabına havale yapınca çeklerin yüklü olduğu adres ve şifreleri yolladı. bugün bir alışveriş yapmadım ama yarın düşünüyorum. eğer sizde böle bişi yapmak isterseniz özelden bana mail adreslerinizi mesaj atın link vereyim. ben özel mesaj atamıyorum o yüzden mail atarım size.topice yazmak uygun olmaz diye düşünüyorum..

özel mesaj attım canım yaa markafoni ne çabuk bitti kaçırdım yaaa

Kızlar elimde onaylı limango hesapları mevcuttur.Satadabilirim tanesi 5 tl. 2 tane alırsanız 9 tlden verebilirim.Takas isteyenlerde mesaj atabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…