çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

kızlar özel mesaj atanlara çek lerle ilgili linki yolladım. bu arada çek satın almak isteyenler narahsg rumuzlu arkadaşımıza ulaşabilirler. gönderdiğim linkteki fiyatlala aynı bu arkadaştaki çek fiyatları bilgilerinize arz olunur :)

Gece gece hesap yapacağım tuttu, hangisi daha mantıklı karar veremedim ;
9TL iki ayrı çek tanımlı hesap için ödediğin para, 6,95X2 de 20TLlik alışverişler için ödesen 40TLlik alışverişi 23TLye yapmış olacaksın.

Kendi hesabından 2 ayrı üyelik önerisi yapsan, o hesaplarla (en ucuz onlar gözüme çarptı) 3er TLlik mutfak eşyası alsan, 6.95X2 ödesen kargolarına, iki küçük mutfak eşyasına 20TL vermiş olursun, bir ay sonra da ana hesabına 40TLlik çek gelir. Onunla da 6.5 kargo ödeyip alışveriş yapsan, 27TLye 40+3+3 46TLlik alışveriş yapmış oluyorsun.

Daha önce de bahsetmiştim başka siteden trendyol çekleri satın alıp kazıklanmıştım, o yüzden bu konuda hassasum ve evet beyin bedava

Son düzenleme:

evet yazdıklrın çok mantıklı ama onaylı onaysız çek diye bir durum var. bu bahsettiğim çek kodları onaylı çekler. onaysız çekler daha uygun aa kendin bir cep numarasıyla onaylıyorsun. kaç hesap ve kaç cep no bulabilirimki.ve bu çeklerde alt limit yok. kargo tutarınıda düşüyor. sonrasında limangodan hiç çekim olmadı şimdiye kadar. 40 tl lik alışveriş için 9 tl ödedim.31 tl kardayım. oanysız çek alıp dediğin gibi hesap açıp kullansaydım dahada karda olacaktım. lakin elimdeki mevcut telefonlar gerekli hesaplarda tanımlı.üstelik onaysız çekler genelde sıkıntı yaratıyor. kullanılmış olabiliyor.

benim bahsettiğim o değil ama.. yeni açtığın hesaplardan zaten çek kullanmayacaksın, telefonla hiç alakası yok, Davet ettiğin üyeler için ana hesabına gelecek çekler, 40TL yi ister bir kere de ister 20şer TL olarak kullanabilirsin.
Emin misin canım ben kargoyu düşmüyor diye hatırlıyorum ama yanılıyo da olabilirim

Senin yanlışın var sanırım ben şimdi kontrol ettim, daha bu hafta alışveriş yaptım limangodan aynı çeklerle, çeki 20TL üstü alışveriş yapmadan kabul etmiyor, 14TLlik alışverişe limango ürünlerinden ekledim 20TLye tamamlamak için yoksa direk kargoyu düşerdi. Sen bi kontrol eder misin kendi alışverişlerini?

kızlar dünki 10 tlden gene kaznadım kullanmak isteyen olrsa DMSNL6N8LS8 şifre bu kullanın.. 75 tl üzeri alısverişlerde geçerli..

Limango onaylı çekte kargo nasıl düşüyor ?

kızlar benimde bir arkadaşım limango çek satıyor isterseniz sizi yönlendirebilirim,

bu arada daybuyday 10tl ve markafoni 100 tl için 25tl indirimlerim var isteyen kullanabilir

günaydın kızlar, bende de daybuyday 10tl yüklü hesaplar var isterseniz kullanabilirsiniz, herkesde vardır gerçi ama lazım olursa markafoni 100tl için geçerli 25 tl indirimde var

canım mesaj atmıssın ama cok teşekkür ederim ben henüz özel mesaj yazamıyorum.. cevap olarak da cok teşekkür ederim ama gerek yok su an için tekrar teşekkür ederim :) :)

kargoyuda düşüyor canım. dediğim gibi bu çekler artık telefona onay istiyor. aynı hesap adına birden fazla çekonaylayamıyorsun. örn fikirmetre :)

o zaman çek türleri farklı 18,90 tl ye bir tşort aldım.6,95 kargo eklendi. 25,85 yaptı 20 tl indirm çekini kullandım 5,85 ödedim cnm

düşüyorkargoyuda remi tekrar yükledim buyrun bakın :)Eki Görüntüle 401146

Renazcm yanlışın var limango da kargo düşmez her halukarda kargo ücretini ödersin 7 tl olarak.Ayrıca 20tl lik çekin mi var alacağın ürün 20tl nin üstünde olmalı yani 20.1 olsa bile olur ama 19.9 olmaz çeki kullandırmaz.Artı olaraakta kargo ücretini ödetir.

Sitelerin kendi reklamlarını yapmak için verdikleri çekleri bile ticarete dönüştürenler var yaaaaa
Bir de farklı hesaplardan alışveriş yapanlar düşünüyor kul hakkı mı yedim diye,,, o kul hakkıysa bu ne?

Ne olmuş çok mu kötü birşey???? ayrıca madem sana saÇma geliyor bu foruma girme olay bitsin arkadaşım anlamıyorum siz gibileri ben

Son düzenleme:
Ne olmuş çok mu kötü birşey???? ayrıca madem sana sa.ma geliyor bu foruma girme olay bitsin arkadaşım anlamıyorum siz gibileri ben

1) Bu foruma girip girmeyeceğime sen karar veremezsin, ben buradan hiç bir zaman çek satın almadım, satmadım da. Hatta hiç bir karşılık istemeden arkadaşlara çek bile verdim. Ticaret yapmıyorum ben.
2) Sİze lafım mı oldu ki hemen savunmaya geçiyorsunuz?

ya resmi görmüyormusunuz oluyor işte . tamam anlıyorum sölediklerinizi ama yapmış işte limango bir güzellik

Ne olmuş çok mu kötü birşey???? ayrıca madem sana saÇma geliyor bu foruma girme olay bitsin arkadaşım anlamıyorum siz gibileri ben

Ayrıcaaaa bu foruma sizin gibi sadece çek satmaya girmiş olanların niyetlerinin iyi olduğuna ASLA inanmıyorum. İyi satışlar....

Ben karar vermiyorum zaten madem laf söylüyorsun demekki rahatsızsın o zaman girme olay bitsin.
Çekini de nerde kime verirsen ver satana da karışma.
Bana lafınız olmamış olabilir ama biraz saygı duyun yaa.Hiçbir forumda olmayan şeyler burada var sizin sayenizde.Herkes laf söylemek için bekliyor adeta.
Hergün olumsuz eleştiriler var forumdan soğutuyorsunuz insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…