Kızlar elimde onaylı limango hesapları mevcuttur.Satadabilirim tanesi 5 tl. 2 tane alırsanız 9 tlden verebilirim.Takas isteyenlerde mesaj atabilirler
kızlar isim vermiyorum bugün bir sitenin çek takas bölmünde 1 kişiden limango 20 tl onaylı iki tane hesap aldım 9 tl ye. yani 40 tl lik alışveriş çekini 9 tl ye almış oldum. üztelik alt limit yok. biraz tereddütlü davranmıştım ama karşıdaki kişi sağolsun dürüst insanmış 9 tl yi hesabına havale yapınca çeklerin yüklü olduğu adres ve şifreleri yolladı. bugün bir alışveriş yapmadım ama yarın düşünüyorum. eğer sizde böle bişi yapmak isterseniz özelden bana mail adreslerinizi mesaj atın link vereyim. ben özel mesaj atamıyorum o yüzden mail atarım size.topice yazmak uygun olmaz diye düşünüyorum..
Gece gece hesap yapacağım tuttu, hangisi daha mantıklı karar veremedim;
9TL iki ayrı çek tanımlı hesap için ödediğin para, 6,95X2 de 20TLlik alışverişler için ödesen 40TLlik alışverişi 23TLye yapmış olacaksın.
Kendi hesabından 2 ayrı üyelik önerisi yapsan, o hesaplarla (en ucuz onlar gözüme çarptı) 3er TLlik mutfak eşyası alsan, 6.95X2 ödesen kargolarına, iki küçük mutfak eşyasına 20TL vermiş olursun, bir ay sonra da ana hesabına 40TLlik çek gelir. Onunla da 6.5 kargo ödeyip alışveriş yapsan, 27TLye 40+3+3 46TLlik alışveriş yapmış oluyorsun.
Daha önce de bahsetmiştim başka siteden trendyol çekleri satın alıp kazıklanmıştım, o yüzden bu konuda hassasum ve evet beyin bedava
evet yazdıklrın çok mantıklı ama onaylı onaysız çek diye bir durum var. bu bahsettiğim çek kodları onaylı çekler. onaysız çekler daha uygun aa kendin bir cep numarasıyla onaylıyorsun. kaç hesap ve kaç cep no bulabilirimki.ve bu çeklerde alt limit yok. kargo tutarınıda düşüyor. sonrasında limangodan hiç çekim olmadı şimdiye kadar. 40 tl lik alışveriş için 9 tl ödedim.31 tl kardayım. oanysız çek alıp dediğin gibi hesap açıp kullansaydım dahada karda olacaktım. lakin elimdeki mevcut telefonlar gerekli hesaplarda tanımlı.üstelik onaysız çekler genelde sıkıntı yaratıyor. kullanılmış olabiliyor.
evet yazdıklrın çok mantıklı ama onaylı onaysız çek diye bir durum var. bu bahsettiğim çek kodları onaylı çekler. onaysız çekler daha uygun aa kendin bir cep numarasıyla onaylıyorsun. kaç hesap ve kaç cep no bulabilirimki.ve bu çeklerde alt limit yok. kargo tutarınıda düşüyor. sonrasında limangodan hiç çekim olmadı şimdiye kadar. 40 tl lik alışveriş için 9 tl ödedim.31 tl kardayım. oanysız çek alıp dediğin gibi hesap açıp kullansaydım dahada karda olacaktım. lakin elimdeki mevcut telefonlar gerekli hesaplarda tanımlı.üstelik onaysız çekler genelde sıkıntı yaratıyor. kullanılmış olabiliyor.
günaydın kızlar, bende de daybuyday 10tl yüklü hesaplar var isterseniz kullanabilirsiniz, herkesde vardır gerçi ama lazım olursa markafoni 100tl için geçerli 25 tl indirimde var
benim bahsettiğim o değil ama.. yeni açtığın hesaplardan zaten çek kullanmayacaksın, telefonla hiç alakası yok, Davet ettiğin üyeler için ana hesabına gelecek çekler, 40TL yi ister bir kere de ister 20şer TL olarak kullanabilirsin.
Emin misin canım ben kargoyu düşmüyor diye hatırlıyorum ama yanılıyo da olabilirim
Senin yanlışın var sanırım ben şimdi kontrol ettim, daha bu hafta alışveriş yaptım limangodan aynı çeklerle, çeki 20TL üstü alışveriş yapmadan kabul etmiyor, 14TLlik alışverişe limango ürünlerinden ekledim 20TLye tamamlamak için yoksa direk kargoyu düşerdi. Sen bi kontrol eder misin kendi alışverişlerini?
düşüyorkargoyuda remi tekrar yükledim buyrun bakın :)Eki Görüntüle 401146
Sitelerin kendi reklamlarını yapmak için verdikleri çekleri bile ticarete dönüştürenler var yaaaaa
Bir de farklı hesaplardan alışveriş yapanlar düşünüyor kul hakkı mı yedim diye,,, o kul hakkıysa bu ne?
Ne olmuş çok mu kötü birşey???? ayrıca madem sana sa.ma geliyor bu foruma girme olay bitsin arkadaşım anlamıyorum siz gibileri ben
Renazcm yanlışın var limango da kargo düşmez her halukarda kargo ücretini ödersin 7 tl olarak.Ayrıca 20tl lik çekin mi var alacağın ürün 20tl nin üstünde olmalı yani 20.1 olsa bile olur ama 19.9 olmaz çeki kullandırmaz.Artı olaraakta kargo ücretini ödetir.
Ne olmuş çok mu kötü birşey???? ayrıca madem sana saÇma geliyor bu foruma girme olay bitsin arkadaşım anlamıyorum siz gibileri ben
1) Bu foruma girip girmeyeceğime sen karar veremezsin, ben buradan hiç bir zaman çek satın almadım, satmadım da. Hatta hiç bir karşılık istemeden arkadaşlara çek bile verdim. Ticaret yapmıyorum ben.
2) Sİze lafım mı oldu ki hemen savunmaya geçiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?