Ayrıcaaaa bu foruma sizin gibi sadece çek satmaya girmiş olanların niyetlerinin iyi olduğuna ASLA inanmıyorum. İyi satışlar....
Anladım peki ilerleyip deneyin birde oluyorsa yapmıştır güzellik süper olmuşya resmi görmüyormusunuz oluyor işte . tamam anlıyorum sölediklerinizi ama yapmış işte limango bir güzellik
Teşekkürler cnm geriye dönük olarak bakarsan saçma konuştuğunu farkedersin.Bir sürü çek haberleri benden geliyor.
Daha fazla cevap vermicem sana. Fikirlerimi genelleme yaparak sunmuştum ve bunda da özgürüm.
Ama yarası olan gocundu tabiki...
Bu konu satışlarınızı düşürmez merak etmeyin,,, herksin kendi aklı var sonuçta,, yazılarıma bakarak
alışverişi kesmezler rahat olun
İyi günler...
Ayrıcaaaa bu foruma sizin gibi sadece çek satmaya girmiş olanların niyetlerinin iyi olduğuna ASLA inanmıyorum. İyi satışlar....
Daha fazla cevap vermicem sana. Fikirlerimi genelleme yaparak sunmuştum ve bunda da özgürüm.
Ama yarası olan gocundu tabiki...
Bu konu satışlarınızı düşürmez merak etmeyin,,, herksin kendi aklı var sonuçta,, yazılarıma bakarak
alışverişi kesmezler rahat olun
İyi günler...
kızlar daybuydayde sorunmu çıktı çünkü sadece tek siparşim geldi dğerleri tedarik sürecinde dyor
öncellikle genelleme yaparken yazdıklarına dikkat edeceksin. kimin ne niyette olduğunu sen hangi erdeme sahipsinki tanımlıyabiliyorsun. bu işin ticaree falan döküldüğü yok canım. küstahlığın bir kenara daha burda yapılana vakıf olmadan yorumlar yapma saçmalığın bir yana. bu forum çek alışveriş formu. isteyen parasıyla verir isteyen takas eder isteyen karşılıksız ikram eder. herkezin kendi insiyatifi. karşılıksız veren iyi niyetli oluyorda satışa sunan mı kötü niyetli bu ne düz mantık bu ne saçmalık böyle yaaa. aylardır bu forumlarda geziniyoruz kampanya haber veriyoruz. karşılıksız çek linkleri dağıtıyoruz....o zamn iyiyiz....işin içine para girince mi kötü niyetli oluyoruz. kimse burda zorla kimseye bişi satmıyor. işine gelen alır işine gelmeyen almaz.o kadar kötü niyetli olsak kampanyaları haber vermeyiz olur biter. lütfen biraz o at gözlükleriniz çıkarında daha derinden bakın etrafınıza. ayda bir uğrayıp bir kelam yazmayıp ondan sonra yazılanada vakıf olmadan pöykürmenin anlamı yok.o kadar kul hakkını senin gibi yargısız infaz yapanlardan daha iyi bilirim ben. sen asıl bizi kötü niyetli olmakla itham ettiğin için kul hakkına giriyorsun. sen uzak dur bu çek satışından olsun bitsin. kimsin ki çek satışı yapanlar hakkında yakıştırma yapıyorsun. sizin gibiler yüzünden forumdan soğuduk yaaa..herkes yakasındaki bite baksın. topicin anlamını amacını çözsün....
ve kızlar kadınlar ne ister in verdiği 25 tl lik markafoni çeklerinde alt limit yok bilginiz olsun....
ay söelmesemiydim acaba , çekleri kazanıp kazanıp satsamıydım acaba. tüh tüh. ticaretten anlamayınca böle oluyor :)işte.... :):):):)
kızlar son markafoni kargomda geldi veeee en güzeli hepsiburada dan aldığım yatak ötrüsü seti geldiiiii :) çok güzeelll
Bu yazdıklarınıza anca gülerim ben,, hatta gülüyorum
Yazdıklarımı tam olarak anlayabildiğinizi de düşünmüyorum
Artık alıntı yapıp durmazsanız sevinirim. Ortaya bir laf söyledim
ve bitti. Madem iyi niyetlisiniz bunu bana cevap vererek değil başka
şekilde kanıtlayın olsun bitsin. Beni zaten ilgilendirmiyorsunuz...
sana bişiler ispatlamak için yazılmadı bu yazılar. bizi bilen biliyor. gerisi boş. senin gibi :)
Canım hepsiburada da hiç sıkıntı yaşadın mı? Çok beğendiğim ürünler oldu ama henüz cesaret edip sipariş veremedim:26:
Seviyenizi belli ettiniz teşekkür ederim...
canım ben çok alışveriş yaptım hepsiburada dan , sadece 1 kez problem yaşadım oda şirket zor durumdaymış o zaman heralde öyle haberler çıkmıştı, birtürlü tedarik edemediler ürünü 1 ay falan beklemiştim. ama 15-20 kere alışveriş yapmışımdır ordan 1 kere yaşadım böyle bişey. bide sana özel fırsatlar oluyo onlar çok iyi. ben elektrik süpürgemi normal satış fiyatı 700 iken 450 ye aldım hepsiburadadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?