çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

Kızlar söylendi mi bilmiyorum mailimde görünce bi koşu sizle paylaşmak istedim.

Morhipo.com 15 TL lik çek yüklemiş hesaplara. Kontrol edin maillerinizi. Bütün alışverişlerde geçerliymiş. Limitte yok sanırım. Tek kullanımlık diyor.

sayfalar ilerleyince kargo beleş sandm

markafoniden kızıma lcden aldıgım 4 kıyafet geldi hepsi süper 4.50 ödemenin hazzını yaşıyorum
daybudaydan da 0.90 kuruşa aldıgım hsır çantam geldi amma velakin kocamn yaaaaaa hediye etcem bana göre değill

morhiponun verdiği 15tl lık çeke kargoyu dahil edemiyorsunuz, bilginize..

morhibo bana vermemiş 15 lira oysaki alışverişte yapmıştım daha önce:2: bi arkadas limangoda çekler dahil edilebiliyo yazmiş ödeme seçenegine gelince kabul etmiyo...

Nerden gördün kıs
Ne hızlısınız ya

trendyoldan mail gelmiş size özel 20 tl diye.girdim üye oldum tanımlandı bide kargo bedava yazısını görünce incelemeden yazdım valla
ama çok pahalı ve aynı ürünler zaten dışarda yarı fiyata

ı ı beğenmedim ben

Pixe Lol Karpuz Broş Takı Modelleri

19lira olurmu bu ya evde kendm yaparım daha iyi ay bunlar bizi saf sanıyo

Son düzenleme:

yarı fiyatından da az:82:

evet canım pahalı gerçekten kargo olmaması hikaye zaten o fiyat içerisinde onuda alıyorlar bunlar varya bunlar

Kızlar markafoniden aldığım son siparişim gelmedi.Lcw'dan....Son teslim tarihi 23 nisan diyor.Sizin geldimi???

Kızlar markafoniden aldığım son siparişim gelmedi.Lcw'dan....Son teslim tarihi 23 nisan diyor.Sizin geldimi???

benim hepsi geldi lcwden ben de aldım bir şeyler. geldi onlar da. bir mesaj at canım bakalım ne diyecekler

bende markafoniden sipariş vermiştim 26sında teslim edilmesi gerekirken dün mail atmıslar 3 gün sonra kargoya vereceğiz diye..
tedarik edememişler firmadan gecikme olmus deli oluyorum ya markafoniden magdur olursam sasarım

kızlar şu kadınlar ne isterin linkini bana yazabilecek olan var mı bulamadım ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…