çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

Bende daybuyday kendi değiştirmiş kutuları diye bakıyorum:))
Kızlar evinde sana margarin olup şifresini kullanmayacak varsa bana gönderebilirmi acaba :44:
Ne işe yarıyor şifreler?
kızlar yeni bir alışveriş sitesi buldum yarına kadar kargo bedavaymış aynı zamnda da üye olur olmaz 15 tl çek veriyor isteyeneözelden atayım davet

Hangi site?

daybuyday da tedarik sürecinde yazan siparişim yok
alışverişlerim boş gözüküyo

beni daybuyday den iyice korkuttunuz he bedava 100 tl çek versin yinede almam ordan bişey ...
ne bu ya herkes sorun yasıyor

canım hiç aklıma gelmedi ama zor değil, birmilyoncu diye tabir edilen dükkanlar varya, orda satılır bu kağıtlar rulo halinde, rulosu 2tl.. hatta büyük marketlerin kırtasiye bölümlerinde de olması lazım yanlışhatırlamıyosam. arkasındaki bandı çıkarıp yapıştırıyosun hepsi bu..

beni daybuyday den iyice korkuttunuz he bedava 100 tl çek versin yinede almam ordan bişey ...
ne bu ya herkes sorun yasıyor

Yok canım, biz çekler bol olunca çok alışveriş yaptık, yüzdeye vursak normal; 10 alışverişte 1 sorun normaldir, görerek seçerek aldığım ürünlerde bile sorun yaşayabiliyoruz, üstelik sorunlu ürünleri geri de alıyorlar

bi sürü takı almıştım hiç biri yok

Benim de yok takılar daha, takıların satıldığı butik yeni falan bitti galiba, herkesinki geç gelecek muhtemelen..

tamam canım sağol, ilk fırsatta bulucam o kağıtlardan ve denicem çok hoşuma gitti

Kod:
topikte çeklerden rahatsız oluyorlardı kaç sayfadır çek muhabbeti sürüyo demekki çekin olmayınca rahatsız oluyosunbenim yokta....12.05 te 2 hesaptan yaptım yine 10 verdi

daybuydandan aldığım oyuncaklar geldi kızlar.hepside çok güzel.bi tek kolyem kaldı...

daybuydandan aldığım oyuncaklar geldi kızlar.hepside çok güzel.bi tek kolyem kaldı...

Takılar da başlamış dağıtıma, bugün bi posta geldi, yarında bekliyorum.

Kızlar markafonu cocacola kırmızı kasa 75 TL ve üzerindeki alışverişlerde geçerli 20TL hediye çeki ile,
Avea 100TL ve üzerindeki alışverişlerde geçerli 25TL lik çek birleşir mi acaba?

Aveadan kullanamadığım bi çek kalmıştı, geçiyorsa kırmızı kasadan da alıcam ama boşa gitsin istemiyorum, deneyen eden var mı

bende alışverişlerime bakayım dedim benimkide boş görünüyor.sistemden kaynaklı bir hatada olabilir canım ya

mail yolladım dün akşam bugün cevap yazmışlar.siteden kaynaklı diye.sonra bi baktım kargolanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…