kızlar yeni bir alışveriş sitesi buldum yarına kadar kargo bedavaymış aynı zamnda da üye olur olmaz 15 tl çek veriyor isteyeneözelden atayım davet
ama minumum 50 tl imiş sınır yaa
bana atar mısın
bana atar mısın
Bende daybuyday kendi değiştirmiş kutuları diye bakıyorum:))kızlar daybuyday kutularıma bakııınnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...kargo-kutularimin-yeni-hali.html#post24345540
Ne işe yarıyor şifreler?Kızlar evinde sana margarin olup şifresini kullanmayacak varsa bana gönderebilirmi acaba :44:
kızlar yeni bir alışveriş sitesi buldum yarına kadar kargo bedavaymış aynı zamnda da üye olur olmaz 15 tl çek veriyor isteyeneözelden atayım davet
kızlar daybuyday kutularıma bakııınnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...kargo-kutularimin-yeni-hali.html#post24345540
Müthiş olmuş, bayıldım! Benim gibi el becerisi olmayan insanlar için uygulamalı fotoğraflasan nasııl güzel olurdu varyaa, benim kutular yığıldı, doldurdum içlerini ama dışları hoş değil tabii; hangi kağıtlarla kapladın canım söylemişsin ama ben bilmiyorum anlamadım
bende istorummmm bende
Bende daybuyday kendi değiştirmiş kutuları diye bakıyorum:))
Ne işe yarıyor şifreler?
Hangi site?
daybuyday da tedarik sürecinde yazan siparişim yok
alışverişlerim boş gözüküyo
bende alışverişlerime bakayım dedim benimkide boş görünüyor.sistemden kaynaklı bir hatada olabilir canım ya
beni daybuyday den iyice korkuttunuz he bedava 100 tl çek versin yinede almam ordan bişey ...
ne bu ya herkes sorun yasıyor
bi sürü takı almıştım hiç biri yok
canım hiç aklıma gelmedi ama zor değil, birmilyoncu diye tabir edilen dükkanlar varya, orda satılır bu kağıtlar rulo halinde, rulosu 2tl.. hatta büyük marketlerin kırtasiye bölümlerinde de olması lazım yanlışhatırlamıyosam. arkasındaki bandı çıkarıp yapıştırıyosun hepsi bu..
daybuydandan aldığım oyuncaklar geldi kızlar.hepside çok güzel.bi tek kolyem kaldı...
bende alışverişlerime bakayım dedim benimkide boş görünüyor.sistemden kaynaklı bir hatada olabilir canım ya
Yok canım, biz çekler bol olunca çok alışveriş yaptık, yüzdeye vursak normal; 10 alışverişte 1 sorun normaldir, görerek seçerek aldığım ürünlerde bile sorun yaşayabiliyoruz, üstelik sorunlu ürünleri geri de alıyorlar
Benim de yok takılar daha, takıların satıldığı butik yeni falan bitti galiba, herkesinki geç gelecek muhtemelen..
tamam canım sağol, ilk fırsatta bulucam o kağıtlardan ve denicem çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?