çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

Trendyolun yan sitesi için vermiş olduğu çek 50 TL alt limitli arkadaşlar. Gönderdikleri mailde yazıyor.

20 TL değerindeki tek kullanımlık hediye çekiniz, kayıt olduğunuz tarihten itibaren 1 ay süre ile 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir

Kızlar markafoni lcw den aldıklarım az önce geldi...Kızıma hırka eşime ayakkabı almıştım.ikisine 14 lira ödemiştim.ayakkabının etiketi 44.90,hırkanın etiketi 24.90..çok mutlu oldum valla):)

Limango arkadaş davetinden 20 lira vermiyor 10 lira veriyor bilginize..
Limangoda kargoyu çekten düşemiyorsunuz.ödeme aşamasında hata veriyor..

Son olarakta çek satışı yapan arkadaşlar...Forumda her türlü satış yasak..ceza alırsınız benden söylemesi...

pişt hatunlar, cola kırmızı kasa 75 tl üzzerinde alışverişlerde kullnılmak üzere 25 tl lik markafoni çeki alabiliyorsun puanlarla , bir de markafoni nin yine 30 tl lilk alışverişlerde kullanılmak üzere kargo bedava çeki alabiliyorsun , puan var ama , yav bu sınır konulması gıcık bişi , bari kargo çekleri için koymasalardı , bu arada markafo nide hediye çeki ile kargo bedava çekini aynı anda kullanabiliyormıuz ???? ben hiç denemedim öyle bişey de

Bonvagondan alışveriş yapanınız var mıııııııı ???

geçende mailime markofoniden 15 tl çek geldi
hemde alışverişi limiti olmadan
bende en ucuz ürünlerine göz gezdirdim
yapay 3 adet orkide aldım
çokta güzel çıktılar
söyledikleri günden daha erken kargo ulaştı elime

daha öncede trentyoldan beleş 2 adet havlu almıştım

daybuyday sparişlermi yollamıycak sanırıım sadece bi tanesi geldi diğerleri hala tedark sürecinde butkler kapanalı yıl oldu

daybuyday sparişlermi yollamıycak sanırıım sadece bi tanesi geldi diğerleri hala tedark sürecinde butkler kapanalı yıl oldu

Geliyor ama geç geliyor. benimde öyle oldu. Ama okkalı bir mesaj yazın ozaman süreçi hızlandırıyorlar

gelir gelir merak etmeyim benimkilerin çoğu geldi iki taneside kargoya verilmiş mail atmışlar.

benim daybuyday kargom çıkmış, kargo takipten gördüm adana saydama göndermişler ne alakaysa..
bekle artık 1 hafta boyunca gelsin..

eşime aldığım barnak arası terliği geldi..
ama aynen dediğim gibi dedi bana,
barnak arası terlik delikanlı adamı bozar, ben giymem bunu

kızlar yeni bir alışveriş sitesi buldum yarına kadar kargo bedavaymış aynı zamnda da üye olur olmaz 15 tl çek veriyor isteyeneözelden atayım davet

Son düzenleme:
Kızlar bu markafoni çeklerini ankatle nasıl kazanıyorsunuz,ben 25 tl lik kazanmak istiyorum,gece kaçta giriyorsunuz ve nasıl oluyor,yardımcı olabilecek olan var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…