çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

birleşmez gibime geliyor çünkü ikisi de kod markafonide aktif çekin varsa iki pencere açılıyor birincisi çeklerine ait olan yer ikincisi extra kod yazma yeri benim aktif çekim yok o yüzden tek pencere açılıyor.

ama şu olabilir aktif çeki olanlar varsa bi baksınlar çeklerin olduğu yere kod eklenebiliyor mu? varsa öyle bi secenek süpper olur.

Evet baktım da tek çek kodu ekleniyor, kadınlar ne isterin 10TLlik çeki geldi aklıma onunla deneyecektim, birini ekleyince diğerini iptal etmek gerekiyor, yani tek çek kabul ediyor

Evet baktım da tek çek kodu ekleniyor, kadınlar ne isterin 10TLlik çeki geldi aklıma onunla deneyecektim, birini ekleyince diğerini iptal etmek gerekiyor, yani tek çek kabul ediyor

evet bende de öyle aktif çeki olanlara denetmek lazım bir ay önce vardı benim o zman iki pencere açılıyordu . ben de markmosttan aldığım kargo bedava kodunu yan pencereye ekleyip harcamıştım.

bu akşam şans güler inşallah kadınlar ne isterden

tamm 12.05te açıldı ama yinede olmadı...markafoni kırmızı kasadaki 20 lik çekle yine kırmızı kasadaki kargo bedava birleşirmiki kızlarr..

tatlım daha öncede söyledim satış yasak burda..bak ceza yiceksin...demedi deme:)

bende 25 lik kazandım kızlar markafoniden..
bu arada parçaladılar kendilerini öbür topikte yok çek muhabbetinden sıkıldık diye.başka bişey konuşamaz oldular şimdi..Alakaya maydonoz:)Acayip insanlar çok vesselam...

Aaaa satış yasak mı ben bilmiyordum kiii:26:

Topik müdavimlerine hatırlatma yapalım:
Çek değiş-tokuşu yapıyorsunuz iyi güzel lakin alışveriş çeklerini para karşılığı satmak yasaktır...

Kızlar çek satışları maem burda yasak daha önce bahsettiğim siteden faydalanın. Link veremiyorum kusura bakmayın

Onaylı Limango 20 TL hs 3 fikirmetre çek koduna takaslık

MArkafoni ALt limit 100 TL ...25 çek kodu (davetimle alışveriş yapacaklara ÜCRETSİZ)
75 TL 10 Tl çek kodu (davetimle alışveriş yapacaklara ÜCRETSİZ)

çok acil markafoni 25 tl çek lazım!!!
referansınızla üye olup alışveriş yapabilirim. böylece sizde 10 tl kazanmış olursunuz.
başka şeylerle de takas yapabilirim.
daybuyday, limango çeki verebilirim. coca kırmızı kasadan istediği bir şeyi alabilirm. v.s...
mesaj gönderebilirsiniz.....

15 TL Alt limitsiz Morhipo 2 fikirmetre çek koduna takas

3 hesapta 15 TL Alt limitsiz Morhipo ... 5 fikirmetreye çek koduna takas

2 * 15 Morhipo hesap : 25 Tl Markafoni altlimitsiz çek koduna takas

kızlarrrrrrrrrr şimdi daybudayla markafoniden son siparişim nerde diye baktıydım ne göreymmmmm
45 tlllll kuponummmmmmmm var
25 avea çekiyle aldıgım bi siparişim iptal edilmiş
onun yerine 25 tl
birde hediye kupon vermişler 20 tllll

bu arada daybudayda son siparişimde kargoya gelmiş twettyli dekor kutu

sınırda yok 25lik avea çekinde
2sinide birleştirebiliyorumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…