çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

ben alışveriş yaptım canım bir sorun yaşamadım çekler de çok faydalı oldu sebamet aldım gönderdiler hemen

kızlar markafonin facebookdan dagıttıgı 25 liralık kodlara karşılk daybuyday 10tl kodlarından verebilirim
ayrıca isterseniz daybuyday 10tllik ve, markafoni 75 lirada 20 liralık indirimli hesaplarımı kulllanabilirsiniz

Zidaya da 50 tl üzerine 50 tl hediye çeki Kupon Kodu: NCR0FSQQ bugün son gün ama ne kadar güvenilirdir bilemem.. Hiç alışveriş yapmadım...

selam kızlar daybuyday kargo bedavasından sonra bi kampanya olmamış sanırım inş bişi kaçıırmamışımdır :18: benim de kargolarımın çoğunun bugün gelmesi lazım kırmızı çantamı da başla birine teslim etmiş salak kargocular inş diğerlerinde aynı sorun olmaz:26: ablam soracak bakalım ne oldu benim çantaya

makyaj çantalarım ve iki küpem geldi şimdiye kadar diğerleri de yolda dediğim gibi bu arada hesabıma geçen aydan 160 tl yüklnmiş 20 tl daha yüklenecek gelecek aya da 220 tl lik çek bekliyorum aldıklaım bunlardı son kargo bedavada

Eki Görüntüle 405011

ben daybuyday kodu istiyorum acaba nasıl anlaşabiliriz sadece 19 tl trendyol var mesaj kutun dolu canım

kızlar şu domestosun verdiği markafoni 25 tl çekten lazım. kullanmayacak olan varsa bana verebilirmi?
limango 20 tl, daybuyday 10 tl çek kodum var. referansınızla üye olup alışverişte yapabilirim.

limango 10 tl hediye çeki vermiş bana doğum günümün şerefine :) isteyen varsa verebilrim. karşılığında bişi istemiyorum

daybuday 10 tl yüklü 3 hesap var isteyen varsa verebilirm....karşılığında bişi istemiyorum

daybuyday alabilirim canım

doğum günün kutlu olsunn

daybuyday alabilirim canım

doğum günün kutlu olsunn

bnmki ürünlerim geldiği halde hala yklenmedi

eneee.doğum günü şerefine böyle güzellikler oluyor mu ya?
tam 4gün sonra ben de sabahtan bi açayım bakayım neti,doğum günüm şerefine
renaz doğum günün kutlu olsun bu arada..

banada vermiş limango doğumgünüm şerefine 10tl bide bugün girince 7 tl daha verdi ama ikisi birleşmiyo, ayrıca kargoyuda dahil edemiyosun maalesef ne anladım ben bu iştennn

kızlar modagram adlı trendyolun kardeş sitesine ait 20 tl çekim var 50 tl alt limitli takas isteyen varsa bana mesaj atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…