zidayadan alışveriş yapan var mı?çok olumsuz yorumlar okudum nette,şikayet çok,forumlarda da olumsuz yazılar var.
100 tl üzeri 40 tl indirim yapan zidaya40 kodu var diye yazıyor diğer sitelerde ama site çok soru işareti olunca almamaya karar verdim,zaten ürünler de oldukça pahalı..
kızlar markafonin facebookdan dagıttıgı 25 liralık kodlara karşılk daybuyday 10tl kodlarından verebilirim
ayrıca isterseniz daybuyday 10tllik ve, markafoni 75 lirada 20 liralık indirimli hesaplarımı kulllanabilirsiniz
selam kızlar daybuyday kargo bedavasından sonra bi kampanya olmamış sanırım inş bişi kaçıırmamışımdır :18: benim de kargolarımın çoğunun bugün gelmesi lazım kırmızı çantamı da başla birine teslim etmiş salak kargocularinş diğerlerinde aynı sorun olmaz:26: ablam soracak bakalım ne oldu benim çantaya
makyaj çantalarım ve iki küpem geldi şimdiye kadar diğerleri de yolda dediğim gibibu arada hesabıma geçen aydan 160 tl yüklnmiş 20 tl daha yüklenecek gelecek aya da 220 tl lik çek bekliyorum aldıklaım bunlardı son kargo bedavada
benim cantalar geldi..pembe ve yeşil bekledigimden de güzeller..en altta sondan bir önceki kolyenin aynısı da geldi..cok güzeller..ama en begendigim incili kolye
http://images.daybuyday.com/images/431/0656886_431.jpeg
selam kızlar daybuyday kargo bedavasından sonra bi kampanya olmamış sanırım inş bişi kaçıırmamışımdır :18: benim de kargolarımın çoğunun bugün gelmesi lazım kırmızı çantamı da başla birine teslim etmiş salak kargocularinş diğerlerinde aynı sorun olmaz:26: ablam soracak bakalım ne oldu benim çantaya
makyaj çantalarım ve iki küpem geldi şimdiye kadar diğerleri de yolda dediğim gibibu arada hesabıma geçen aydan 160 tl yüklnmiş 20 tl daha yüklenecek gelecek aya da 220 tl lik çek bekliyorum aldıklaım bunlardı son kargo bedavada
benim cantalar geldi..pembe ve yeşil bekledigimden de güzeller..en altta sondan bir önceki kolyenin aynısı da geldi..cok güzeller..ama en begendigim incili kolye
http://images.daybuyday.com/images/431/0656886_431.jpeg
iyi günlerde kullan canım
iyi günlerde kullan canım
tşkrler..sen de iyi günlerde kullan canım..
limango 10 tl hediye çeki vermiş bana doğum günümün şerefine :) isteyen varsa verebilrim. karşılığında bişi istemiyorum
daybuday 10 tl yüklü 3 hesap var isteyen varsa verebilirm....karşılığında bişi istemiyorum
limango 10 tl hediye çeki vermiş bana doğum günümün şerefine :) isteyen varsa verebilrim. karşılığında bişi istemiyorum
daybuday 10 tl yüklü 3 hesap var isteyen varsa verebilirm....karşılığında bişi istemiyorum
Eki Görüntüle 405011 Eki Görüntüle 405012 Eki Görüntüle 405013 Eki Görüntüle 405014 Eki Görüntüle 405015 Eki Görüntüle 405017 Eki Görüntüle 405018 Eki Görüntüle 405019 Eki Görüntüle 405020 Eki Görüntüle 405021 Eki Görüntüle 405022 Eki Görüntüle 405023 Eki Görüntüle 405024 Eki Görüntüle 405025
bnmki ürünlerim geldiği halde hala yklenmedi
tam bir ay gecmesi lazım kargo teslim edildikten sonra..
daybuyday alabilirim canım
doğum günün kutlu olsunn[/Q
daybudayların3 ünüde bir arkadaşa verdim. mail atayım belki vermek ister
eneee.doğum günü şerefine böyle güzellikler oluyor mu ya?
tam 4gün sonra ben de sabahtan bi açayım bakayım neti,doğum günüm şerefine
renaz doğum günün kutlu olsun bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?