Evimisterde güzel şeyler görüyorum ama almaya korkuyorumm. Hiç mi sorunsuz alışveriş yapan yok.
canım geliyo ama parça parça bide ben cem den ve bi çırpıcı almıştım başka marka önce cem in ürünleri geldi 2 gün sonra çırpıcılar birlikte.onun dışında bi sorun yaşamadım
Sonra onlarla ugraşmak istemiyorum. Saol canım.
selam kızlar
şimdi başka bir forumda okudum fikirmetre anket doldururken telefona onay kodu istiyor
offf yaa kötü oldu bu elinde hazır çeki olanlar şanslı bir daha ki daybuyday kampanyasına tel no stoklamak lazım
yalnız denedim şimdi eskiden de tel bilgisi falan istiyordu onları kayıt altına almamışlar kendi cep numarama onay kodu geldi. anam babam herifim bacım kızım vs.. 6-7 çekim yine garanti ama şimdilik..
kızlar ya beni bilgilendirin şimdi
elimde iki tane çek var daybuyday ama farklı hesap bunları alışveriş yaparken şifre yerine o kod numaralarımı yazılıyor
çekleri aktif etmek lazımmmı ayrıyetten
ve çeklerin son kullanma tarihi nasıl ögrenebilirim
Ayrıca kızlar Markafonide davet ettiğim arkadasım ilk alısverisini yaptı falan 10 tl kazanamadım ...
25 TL üzerinde yapması gerekiyormus bilginize
Trendyol da da 75 tl üzerine 20 tl .. 75 altına 10 tl çek
canım daybyday da önce çekleri aktif ediyosun sonra alışveriş yapıyosun sepete ekleyip ekrana gelince çekimi kullnmak istiyprum yazıyo ona tıklıyosun otomatik düşüyo
son kullanma hakkında bilgim yok
avea kampanyasında 10 tl çek geldi ama :26:
işte benim sorumda o nasıl aktik olacak hesabım diyorum yok çünkü başka hesaplardan çek kodları onlarla da daybuya üye olmadım fikirmetreden aldım çekleri sadece oraya üye olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?