çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

kızlar daybuday bedava kargo kampanyasını ne aralıklarla yapıyor. sizce bir daha ki kargo bedava kampanyası ne zaman olur

Evimisterde güzel şeyler görüyorum ama almaya korkuyorumm. Hiç mi sorunsuz alışveriş yapan yok.

canım geliyo ama parça parça bide ben cem den ve bi çırpıcı almıştım başka marka önce cem in ürünleri geldi 2 gün sonra çırpıcılar birlikte.onun dışında bi sorun yaşamadım

selam kızlar

şimdi başka bir forumda okudum fikirmetre anket doldururken telefona onay kodu istiyor

offf yaa kötü oldu bu elinde hazır çeki olanlar şanslı bir daha ki daybuyday kampanyasına tel no stoklamak lazım

yalnız denedim şimdi eskiden de tel bilgisi falan istiyordu onları kayıt altına almamışlar kendi cep numarama onay kodu geldi. anam babam herifim bacım kızım vs.. 6-7 çekim yine garanti ama şimdilik..

kızlar kötü bi haber daybuydayıın: fikirmetresi üye olurken cep aktıvasyonu istiyor.
yaa stokta yapmadık.of cok üzülüm

hadi ya :26:
çok uzun ve gereksiz bi anket bence
geçen akşam daybuydaydan 100 tl mi ne çek hakkı veren bi anket vardı.eklemedim kızlar buraya.resmen dalga geçiyolar.tam 45 dak testmi olur ya
bide dalga geçer gibi çok az kaldı sorular bitmek üzere diyolar.tam diyosun bitti.bu sefer çek kazanmak iiçin ürün anketinide doldurun.valla yaptığıma yapıcama pişman oldum bide 100.kişiye veriliyomuş sadece öle hatırlıyorum.tabi sıkılıp kimse bırakmazsa 50 belki anca olmuştur

kızlar siz farketmişsinizdir anca dank etti bende
morhipo sitesine bakıyodum reklam müziği aklımdan geçiyo.sonra sağ üste bi baktım hipo para yazıyo.sitenin adı morsuaygırı aslında ama reklamda ben hiç farketmemiştim

kızlar ya beni bilgilendirin şimdi

elimde iki tane çek var daybuyday ama farklı hesap bunları alışveriş yaparken şifre yerine o kod numaralarımı yazılıyor

çekleri aktif etmek lazımmmı ayrıyetten

ve çeklerin son kullanma tarihi nasıl ögrenebilirim

canım daybyday da önce çekleri aktif ediyosun sonra alışveriş yapıyosun sepete ekleyip ekrana gelince çekimi kullnmak istiyprum yazıyo ona tıklıyosun otomatik düşüyo
son kullanma hakkında bilgim yok

Daybuyday parça parça mı gönderiyor kızlar ..
Ben tırsıyorum bu siteden ya birde Evimister den ..

Ayrıca kızlar Markafonide davet ettiğim arkadasım ilk alısverisini yaptı falan 10 tl kazanamadım ...
25 TL üzerinde yapması gerekiyormus bilginize

Trendyol da da 75 tl üzerine 20 tl .. 75 altına 10 tl çek

Ayrıca kızlar Markafonide davet ettiğim arkadasım ilk alısverisini yaptı falan 10 tl kazanamadım ...
25 TL üzerinde yapması gerekiyormus bilginize

Trendyol da da 75 tl üzerine 20 tl .. 75 altına 10 tl çek

avea kampanyasında 10 tl çek geldi ama :26:

canım daybyday da önce çekleri aktif ediyosun sonra alışveriş yapıyosun sepete ekleyip ekrana gelince çekimi kullnmak istiyprum yazıyo ona tıklıyosun otomatik düşüyo
son kullanma hakkında bilgim yok

işte benim sorumda o nasıl aktik olacak hesabım diyorum yok çünkü başka hesaplardan çek kodları onlarla da daybuya üye olmadım fikirmetreden aldım çekleri sadece oraya üye olarak

Ama Limango direk yüklüyor çeki. 20TL
Belli bi ücret üstüne değil yani tebrikler Limango ya

Son düzenleme:
işte benim sorumda o nasıl aktik olacak hesabım diyorum yok çünkü başka hesaplardan çek kodları onlarla da daybuya üye olmadım fikirmetreden aldım çekleri sadece oraya üye olarak

canım o zman daybudaya üye olucaksın önce sonra hesabım kısmına geliceksin,hediyeçeklerime geliceksin,orda hediye çeklerimi hesabıma yükle var ona basıcaksın ordan mailine gelen şifreyi yazıp yükle diceksin bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…