çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

“Kampanya Şifreni Al” bölümüne cep telefonu numaranı girdiğinde kampanya şifren anında cep telefonuna geliyor! Cebine gelen bu şifreyle birlikte, 22 Nisan 2012 tarihine kadar evimister.com’un zengin çeşitlerden oluşan dünyasından zevkine uygun her şeyi indirimli alabilirsin.

kızlar Kampanya şifreni al bölümü nerde ben bulamadım :26:

Outletim

Buradan alışveriş yapanınız var mı kızlar :26:

kızlar bu daybuydayden davet edipte bize çek kazandıran arkadaşlar br daha alışveriş yaptıklarında tekrardan çek kazandırıyorlarmı?brde kazandığım çekler gözükmüyor davet ettklermde sadece üye yazıyor karşılarında

Hayır canım 1 seferlik onlar .
En azından diger sitelerde öyle o dediğinde öyledir herhalde

avea kampanyası hangi site ve nasıl alacağız bilgi verirmisn

canım avea kampanyası bizim aldığımızda limit yoktu ama artık 100 tl alışverişte 25 tl çek veriyo.MARKAFONI yazıp 5060 a yolluyosun avea kontörlüden msj geliyo o kodla alışveriş yapıyosun

daybuyday da davet ettiklerin alışveriş yaptıktan sonra ne zaman ürünü teslim alırlarsa o zaman sana yükleniyomuş canım ama 1 ay sonra kullanabiliyomuşun.birde sadece 1 alışveriş için geçerli hediye çeki durumu

Hayır canım 1 seferlik onlar .
En azından diger sitelerde öyle o dediğinde öyledir herhalde

anladım teşekkürler

kızlar evim net bana çek tanımlamış 3 tane yeni fark ettim 2 tanesinin tarihi geçmiş bile bi tane 10 tl lik çekim var kullanmak isteyen varsa verebilirim

gnçteklif adresine gir karşına çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…