ben gençturkcelliyim kie
anladım da şifre verebilirim yaneyok canım ondan var bende de 50 tl limitli lazım
nasıl alınıor özelden numarayla birlikte atarım şifreyi alıncaonun şifresini alabilir miyimkullanmayacaksan
nasıl alınıor özelden numarayla birlikte atarım şifreyi alınca
aldım o siteye yönlendırdıler de üye olmam gerekti o yuzden uzun surdu şimdi gönderiorumgnçteklif adresinden alınıyormuş
aldım o siteye yönlendırdıler de üye olmam gerekti o yuzden uzun surdu şimdi gönderiorum
avea kampanyasında 10 tl çek geldi ama :26:
birleştirilmio malesef :sdaybuyday 10 tl lik çekleri ayrı ayrı mı kullanılıyor toplanıp kullanılmıyormu ya
avea kampanyası hangi site ve nasıl alacağız bilgi verirmisn
kızlar bu daybuydayden davet edipte bize çek kazandıran arkadaşlar br daha alışveriş yaptıklarında tekrardan çek kazandırıyorlarmı?brde kazandığım çekler gözükmüyor davet ettklermde sadece üye yazıyor karşılarında
Hayır canım 1 seferlik onlar .
En azından diger sitelerde öyle o dediğinde öyledir herhalde
canım avea kampanyası bizim aldığımızda limit yoktu ama artık 100 tl alışverişte 25 tl çek veriyo.MARKAFONI yazıp 5060 a yolluyosun avea kontörlüden msj geliyo o kodla alışveriş yapıyosun
daybuyday da davet ettiklerin alışveriş yaptıktan sonra ne zaman ürünü teslim alırlarsa o zaman sana yükleniyomuş canım ama 1 ay sonra kullanabiliyomuşun.birde sadece 1 alışveriş için geçerli hediye çeki durumu
Kampanya Şifreni Al bölümüne cep telefonu numaranı girdiğinde kampanya şifren anında cep telefonuna geliyor! Cebine gelen bu şifreyle birlikte, 22 Nisan 2012 tarihine kadar evimister.comun zengin çeşitlerden oluşan dünyasından zevkine uygun her şeyi indirimli alabilirsin.
kızlar Kampanya şifreni al bölümü nerde ben bulamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?