çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

Aldın mı sen canım birşey .. Daha dogrusu alabildin mi genelde 50 TL mis gibi görünüyor ama altından neler çıkıyor

Aldın mı sen canım birşey .. Daha dogrusu alabildin mi genelde 50 TL mis gibi görünüyor ama altından neler çıkıyor
60 lıralık alışveriş yapmak şart ama işte atıorum 69.90 lık bişy aldın dıelim sana 19.90 a gelıor kargo kısmını bılmıorum annemle bakınıorus

Bende bir deneyeyim dedim kuponunuz eklenmiyor diyor :44:
Ay canım güvenemiyorum ben bu siteye hiç ya

Evimister Bahar Kampanyası kupon kodu 2 kullanımlıktır ve her kullanımda 25 TL olmak üzere toplamda 50 TL indirim kazanabilirsiniz...

Denedim olmuyor

Ay oldu kupon eklendi diyor ama ben almaya korkuorum bu siteden
Ya hastalık oldu bu siteler bi gün batıcam ya

Evimister 'e pek güvenmemek kanaatindeyim . Son zamanlarda çok fazla sorun yaşayan oldu .

Evet bende almayacagım birşey yaa.. Hep okuyorum parça parça geliyormus vs ..
Ugrasamıcam Markafoni ve Trendyol gözbebeğim

evet kızlar yanlış anlaşılma için özür dilerim kus bakmaın bende sepet e gelınce fark ettım 50 lik çeki ikiye bölüolarmış

Öğle saatlerinde gelen parfumum markafoni den perşembe gecesi sipariş vermiştim

Son düzenleme:
Daybuyday da hazırda 4 adet 10 TL çekim var. Son kullanma tarihleri de 30 nisan tüh ya bişi denk gelsede alsam bari.Heba olmasınlar

Perşembe gecesimi ne çabuk gelmiş kıs oh ne güzel
Güle güle kullan

şimdi kampanya için deil mi :s 50 tl lik çek var 2 ye bölünüor her 60 tl lik alışverişte:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…