• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceketini başkasında görmek.

Kalemlerimi bile başkasına vermem. Ya takma yeri kırılır ya silgisi kullanılır ya ucu yamulur. Elalem "aman başkasının eşyası" diye düşünmüyor. Ne başkasından alırım, ne de başkasına veririm. Ceketi ben giyecektim diyorsun hala giyince getiririm diyor, ona bu rahatlığı verirsen evde bir şeyin kalmaz Ceylin, demedi deme. Bir anda arayıp ceketimin onda bunda ne işi var diye sormalısın, öğrendiğim de iyi oldu birdaha ona göre paylaşımcı olacağım demelisin. Sonu yok bunun.

Ceketi merak eden arkadaşlar.
Geçenlerde bize geldiler dedim -Canım ceketi getirsene ben giyecegim onu giydin de mi sen ?
Her neyse 3 gün falan oldu hala gelmedi bugün annelerimiz alışverişe gitti dönüşte onlara gitmişler posete koyup gondermis :-)
Hatta önceden benden bir fondoten almisti onu bile göndermiş .
İyi oldu yani .
Arkadasina niye verdin de diyemedim acikcasi ... Neyse geldi ya :KK53:

Arkadasina niye verdin de diyemedim acikcasi ... Neyse geldi ya :KK53:
Neden?
Burada o kadar saydırdınız, kızın fotoğrafını bile kaydettiniz silerse diye, ceketi bile zar zor aldınız. 17 sayfa yazıldı çizildi, "niye verdin" bile diyemediniz. İlginç geliyor bana bu kadar 'iyi' olmak.

Back
X