Ceketini başkasında görmek.

kuzenim dahi olsa başkasının kıyafetlerini giymekten eşyalarını kullanmaktan hiç hoşlanmam aynı şekilde kıyafetlerimi de vermem

mesaj at önce benim ceketim mi o diye evet derse derhal ceketi sana ulaştırmasını ve bir daha senden hiç bir şey istememesini söyle

Bu kıyafet alıp verme işine de hiç akıl erdiremedim..
Vermeyinde almayında... otomatikman sorun ortadan kalkar...

Kizlar bugün gidemedim ne yazik ki evler yakin aslında aksam gidebilirim belki.
O fotografin ekran görüntüsünü aldim kiz silerse diye .
Ya bugun giderim ya da yarin bilmiyorum ama gicik oldum hakikaten.
Aramadim da gidip yüzüne soyleyecegim bakalim yüz şekli nasil olacak..

Siz hiç olmazsa gönüllü veriyorsunuz
ben ne zaman evde bir sürse gitsem,geri döndüğümde kıyafet bulamazdım
iyilik yaoıcam diye annem dağıtır dururdu...

Ağzına geleni say okurken bile cinlerim tepe çıktı.Bende bir kaç gün bir akdaşımda kalacaktım ,bir kaç parça kıyafet aldım.Yeni aldıgım jean arkadaşımın evinde bırakıp ise gittim, bunun mal kız kardeşi sen giy benden habersiz birde git temizlik yap çamaşır suyu sonra fark et çantaya koy.Eve gidince fark ettim varya katil olabilirdim ne kadar saygısızca geliyor.Seni resmen aptal yerine koyuyorlar.Aradan 5 yıl geçti ama halen hatırladıkça kan beynime sıçrıyor.

xs beden biri olarak bahanem hep hazır, sana olmaz ki...

eskiden benim çok severek aldığım bluzu kuzenim istemişti. aynen sana olmaz ki dedim. sonuç mu, son yıkamada giyilemeyecek hale gelmiş. nasıl beddua ettiyse artık. yine de vermiyorum.

kardeşim hariç herkese hayır.

hayır demeyi öğrenmek lazım....

az ye de kendine ceket el der ağzına bir şey doldurur annesine ve babasınada imalarda bulurdum

ne kadar ilginç insanlar var sitede..kıyafet alışverişi diye birşey olur mu ?herkesin teni bedeni farklı,bir cilt hastalığı olabilir ya da mikrobik bişey hangi çağda yaşıyoruz allahaşkına bu işler annemler zamanında kalmadı mı ya hu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…