- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ben kardeşime verirken bıle derımki 2gun sonra getır,suraya gıderken onu gıycem..yoksa ona kalsa hem geri getirmez hem başkasına verir..artık o onların olur..sen istemeye utanırsın..Ne kadar sinir bozucu birşey değil mi ?
Hadi sen giyindin hic taanimadigim kiz ne diye giyer benim ceketimi ya.
Aradim kapaliydi uyuz oldum..m
Ben kardeşime verirken bıle derımki 2gun sonra getır,suraya gıderken onu gıycem..yoksa ona kalsa hem geri getirmez hem başkasına verir..artık o onların olur..sen istemeye utanırsın..
Olsun böyle olması ıyı olmuş.
Daha da vermezsın benım gıbi
Kuzenini hatırladım sen hala bu kıza giysilerini mi veriyorsunKızlar malum kuzenimi hatırlayanlar vardır sürekli bir sey isteyip zarar verir getirirdi.
Hayir demeyi bilmeyen ben verirdim bu ara hatta bayadir vermiyordum iki hafta önce ceketimi ve pantolon istedi benden.
Cekette kaliteli oldukça güzel bir ceket sadece 2 kere giyindim sevgilisiyle buluşacak diye verdim.
Daha gelmedi bunlar.
Az önce faceye girdim bir kizin fotografi cikti karsima Kuzen beğenmiş fotografi .
Kizin üstüne bakmamla şoka girmem bir oldu benim ceket bu kizin üstünde .
Siniftan yakin arkadasi kuzenin.
Hemen aradim kapaliydi telefonu.
Kizlar sinir oldum cildiracagim.
Ben giymeye kiyamadim ceketi baktim elin kizinin üstünde.
eşylayınızı kuzene de vermekten yana değilsinizki buna rağmen devam etmişsiniz keşke baştan hayır deseydınız dıyorumKuzen de nasil suç yok ?
Ben ona verdim arkadasina değil...
böyleleri çok alırlar yetmez gibi baskasına da verirler sonra eşya mundar olur yaSiz olsaniz ne yapardiniz.
Muhtemelen cevap bu olucak.Kız belki aynı ceketten o arkadasındada vardır.
Kuzenini hatırladım sen hala bu kıza giysilerini mi veriyorsunO kadar yazmıştık sana verme diye ceylinim ama artık hata sende kusura bakma hayır demeyi öğrenmen gerek,kuzenine gelince biraz sesini yükselt ve tavrını kesin koy.
ben olsam kuzenıme '' kızım bak saçını başını yoldurmadan söyle, ceketımı nıye arkadasına verdın'' derım :q bırbırınıze esya verecek kadar samımı oldugunuza göre hesap sormana da alınmaz dıye dusunuyorum.
Aaay bak aklıma geldi..suan 32 yasındayım..22yasındayken bı erkek arkadaşım (sevgılım degıl)bana yurt dışından bi bileklik hediye etmişti..
Kardeşimin kaynanası bunu ozamanlar dugune gıtmek için benden istedi verdim..
İnanır mısın hala bilegınde..10 sene oldu..
Artık o onun..ben istesem hatırlamaz bile benim oldugunu belki..olaya bak:S
Bir daha hiçbirşeyinizi vermemek için bahaneniz oldu işte. Tepkinizi dile getirin mutlaka birşeyinizi istemeye utanır belki artık. İsterse de bu yaptığını öne sürerek red edersiniz. Lehinize olmuş.Kızlar malum kuzenimi hatırlayanlar vardır sürekli bir sey isteyip zarar verir getirirdi.
Hayir demeyi bilmeyen ben verirdim bu ara hatta bayadir vermiyordum iki hafta önce ceketimi ve pantolon istedi benden.
Cekette kaliteli oldukça güzel bir ceket sadece 2 kere giyindim sevgilisiyle buluşacak diye verdim.
Daha gelmedi bunlar.
Az önce faceye girdim bir kizin fotografi cikti karsima Kuzen beğenmiş fotografi .
Kizin üstüne bakmamla şoka girmem bir oldu benim ceket bu kizin üstünde .
Siniftan yakin arkadasi kuzenin.
Hemen aradim kapaliydi telefonu.
Kizlar sinir oldum cildiracagim.
Ben giymeye kiyamadim ceketi baktim elin kizinin üstünde.
Muhtemelen cevap bu olucak.
Bende hayatta ısteyemem..utanırım
böyle insanlar var maalesef yüzsüzlükte zirve
ne başkasını birşeyini isterim nede veririm
eşya verecek kadar samımılerse lafa gelınce de çekinmemelı ınsan bence :qböyle mi sur ceylin sinirlenmiş böyle yapar haklı da
kesinlikleeşya verecek kadar samımılerse lafa gelınce de çekinmemelı ınsan bence :q
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?