- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
böyle mi sur ceylin sinirlenmiş böyle yapar haklı da
Bende hayatta ısteyemem..utanırım
Nasıl dıyorlar sunu gıymelik alabılır mıyım dıye:)
Evet benim ceketim.
Öyle klasik ceketler olsa aynisindan almistir diyecegim ama çok farklı bir ceket zor aynisinin olması .
Hatta imkansiz...
Asıl sende durduğu gıbı onlarda duracagını sanıp bı hevesle ıstıyolar..onun gazı herhalde :))Bende çözemedim ki isteyince de alışkanlık yapıyor galiba isteye isteye doymuyorlar bir türlü
kendi mallarından çok sahipleniyorlar baksana
O ceket senin olsa bile cevap bu olucak anlamında yazmıştım canım.Haala aynı fikirdeyim .Sen bi sor bizde görelim .Hayir cevap o değil.
Yurt disindan alinmiş bir ceket burada mağazası bile yok küçük bir sehirdeyiz ve benzeri olması imkansiz didik didik inceledim
fotografi .
Verme canım bir daha,sesinide yükseltmen gerek biraz ki bir daha istemesin.Cankm bir sure hic vermedim.
En son geldi istedi sevgilimle bulusacagim dedi bende verdim çocuğun yaninda ezik hissetmesin diye.
Arkadaşları giymiş ya.
İnanmıyorum..
eşya verecek kadar samımılerse lafa gelınce de çekinmemelı ınsan bence :q
bence de söyle. hem rahatlarsın :qCiddi ciddi diyecegim Sur bu sefer .
Ben o ceketi sana verdim arkadasina değil hic tanimadigim biri benim kiyafetimi nasil giyebilir deyip tüm sinirimi boşaltmak istiyorum.
yüzsüzlüğün asırlık örneğiAaay bak aklıma geldi..suan 32 yasındayım..22yasındayken bı erkek arkadaşım (sevgılım degıl)bana yurt dışından bi bileklik hediye etmişti..
Kardeşimin kaynanası bunu ozamanlar dugune gıtmek için benden istedi verdim..
İnanır mısın hala bilegınde..10 sene oldu..
Artık o onun..ben istesem hatırlamaz bile benim oldugunu belki..olaya bak:S
acaba gördüğünü anladı da mı kapadı uyanıkSu an yanimda olsa yaparim da.
Aradim yine kapali .
Onun giymesine lafim yok kuzendir giyer de tanimadigim kiz benin giymeye kiyamadigim ceketi nasil giyer ya hu !
Gel dovelim sunu Norve Surrenderi de alip
Asıl sende durduğu gıbı onlarda duracagını sanıp bı hevesle ıstıyolar..onun gazı herhalde :))
acaba gördüğünü anladı da mı kapadı uyanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?