Ceketini başkasında görmek.

Eski konuları biliyor musunuz kuzenle ilgili olan ?
Bu sefer de tutmaz artik :) umarim :D

Biliyorum, o nedenle annenize gönderme yaptım.

Böyle bir olayın açıklaması olamaz, istediğiniz kadar sert konuşun bence. Gelecekte olacakları engelleyin en azından.

kuzenini arayıp isteme bence, en yakın zamanda onlara git ve iste.
dolaptan ceket cıkmıyorsa fotografta gorduklerinde yanılmıyorsundur...

emin oldugun zaman da ceketi alıp almamak sana kalmıs,
fakat bir daha hicbir seyini bence verme.

buyuk bir kavga cıkarmaya da gerek yok, bu sefer annenler yine sana yuklenecek...
sakin ama sert bir sekilde konus, cık git.

iş gorusmesi mi var, gitsin hemen alısveris yapsın, iyi niyetini suistimal ediyor cunku.
ustelik sevgiliyle gorusmek icin ceket istemek ne ya?!

Diğer kızın üzerinde ki ceket senin midir değil midir bilemem ama ben giyim, ayakkabı türü tene temas eden veya vucut sıvılarının bulaştığı eşyaların kişiye özgü kalması gerektiğini düşünüyorum. En basit mantar sporları bile çorapla giydiğimiz bir ayakkabıdan bulaşabiliyorsa gerisini siz hesap edin ki bunlar normal yolla yıkayarak kurtulunabilecek türden değildir.

Sözün özü, bir daha hiç bir şeyini kimseye verme, kuzenine de hiç bir şey söyleme ceketi al ve bir daha da eşyalarını paylaşma.Yeniden istediğinde sıhhi nedenlerden dolayı vermek istemediğini söylersin.

aynı ben.. bende senin gibiydim..
zamanında oda arkadaşıma vermiştim, sonra kafede kızın birinin üzerinde görmüştüm montumu.. o da başkasına vermiş zaten... geri gelmedi ceket, giden gitti kalan sağlar bizimdir :KK14::KK14::KK14:

baskasının tenıne degen seyı gıyemıyorum canım de :)
ayrıca su foto ısını soyle sınır oldugunu .. ay ne kafa agrıtıyosun veremem canım de gıtsın :)

Kusura bakma Ceylin hatanın büyüğü sende. Diğer konunda asla verme dedik. Hem de yurtdışından alınmış bir ceketi vermişsin. Hayır de ya dilini alıştır o kadar kolay ki. Bu güne kadar ne kimsenin eşyasını aldım ne de verdim. Yoksa giyme kardeşim. 2 sene ayni kıyafeti giydim bir alternatifi yoktu ama kimseden Kıyafet dilenmedim. Başkasının malıyla kime neyin havası? Kavga etme sakin ve kararlı bir ses tonuyla asla hiçbir kıyafetini vermeyeceğini bir daha istemenin sözkonusu dahi olamayacağını söyle.

Ama biz önceki konularda heep söyledik ayrıca farkettiğimiz bişey vardı senin ona verdiğin kıyafetler çantalar bi anda yırtılıyodu sökülüyodu ve bunu kuzeninin bilerek yaptığını düşünüyoduk bakalım bu ceketin neresi yırtık gelecek. Bence arama ararsan hiç alamazsın geri kusura bakma ama senin kuzen yüzsüz biraz.kendi eşyalarını kimseye vermeyip seninkileri dağıtıyo baksana ne ayıp şey! evine git hazır telide kapalı, onda olan her eşyanı topla ceketide hemen bir saat içinde istiyorum de sert çık biraz, hep senin yumuşak yüzünden faydalanıyo inan senin bu yaptığın ayıp değil ama onun yaptığı ayıp. Bedava mı alınıyo onca eşya sevgilisiyle buluşacaksa kendine alsın sen sponsoru musun? sen biraz dişini göstermedikçe ondan kurtulamazsın

Peki bu kuzene napmali ?
Bu kuzeni karşına alıp diyeceksiniz ki, ben sana bir daha asla kata ve zinhar çorabımı dahi vermeyeceğim, değil ceket, pantalon.
Neden diyecek, sizde ben 3.kisilerle paylaşmak istemiyorum giysilerimi, sana veriyorum baskasının üzerinde görüyorum, bu sondu, getir esyalarimı bir daha da isteme benden çünkü vermeyeceğim.
Küserse küssün yani. Başkasının malını paylaşmak neyin nesi.

Of çok iyi anlıyorum seni.Benimde etrafımda var bu tip şeyleri yapan.Kendi bir şeyini asla vermez saklar ve inanın işaret dahi koyar.ama yok senden çalıcam.ver bi giyiyim ay bana tam oldu vs.bende düşünüyorum nasıl hayr diyeyim diye.çok can sıkıntı bu tip şeyler.

Kızlar malum kuzenimi hatırlayanlar vardır sürekli bir sey isteyip zarar verir getirirdi.
Hayir demeyi bilmeyen ben verirdim bu ara hatta bayadir vermiyordum iki hafta önce ceketimi ve pantolon istedi benden.
Cekette kaliteli oldukça güzel bir ceket sadece 2 kere giyindim sevgilisiyle buluşacak diye verdim.
Daha gelmedi bunlar.
Az önce faceye girdim bir kizin fotografi cikti karsima Kuzen beğenmiş fotografi .
Kizin üstüne bakmamla şoka girmem bir oldu benim ceket bu kizin üstünde .
Siniftan yakin arkadasi kuzenin.
Hemen aradim kapaliydi telefonu.
Kizlar sinir oldum cildiracagim.
Ben giymeye kiyamadim ceketi baktim elin kizinin üstünde.

ceketin size ait olduğundan eminseniz ve yorum yapmaya açıksa karşı tarafın facebook u direk yorum yapın.Ceketim artist oldu gibisinden .
Bu tip insanları utandırmadan adam edemezsiniz .

Back
X