- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Ne zamandır devam ediyor bu belli bi dava sayısına katılmazsa hakim otomatik boşamıyor mu ya belli ki adam ard niyetliGorumcemin esi davalara katilmiyor. 3 kere ertelendi 4.de ne olacak bilmiyorum. Biz de bekliyoruz.
Hem fiziksel şiddet girdi artık olayın içine hem de psikolojik eve kapatmaları başladı ..Darp raporu önemli olacaktır tabi. Ama karşı tarafın hamlelerine göre uzayabilir. Şiddet gördüğünüz için mi boşanıyorsunuz çok geçmiş olsun
Böyle bişeye ne benim ne ailemin niyeti var artık babam dayak yemek canın istiyorsa git diyor..Konuyla alakalı bilgim yokta, diğer konularını biliyorum ve "aman bir kereden ne olacak, affedeyim, yeniden deneyelim, daha ne kadarlık evliyim ki, düzelir. " demediğin için seni tebrik ediyorum. Keşke tüm kadınlar senin gibi kararlı ve cesaretli olsa.
davayi haziranda falan acti ama neden bilmiyorum ilk celse aralikta goruldu. 4.su marttaNe zamandır devam ediyor bu belli bi dava sayısına katılmazsa hakim otomatik boşamıyor mu ya belli ki adam ard niyetli
Hem fiziksel şiddet girdi artık olayın içine hem de psikolojik eve kapatmaları başladı ..
Zaten hiç maddi manevi bişey talep etmiyorum.
Böyle bişeye ne benim ne ailemin niyeti var artık babam dayak yemek canın istiyorsa git diyor..
Gidersen de beni sil diyor ..
Ne zamandır devam ediyor bu belli bi dava sayısına katılmazsa hakim otomatik boşamıyor mu ya belli ki adam ard niyetli
Hem fiziksel şiddet girdi artık olayın içine hem de psikolojik eve kapatmaları başladı ..
Zaten hiç maddi manevi bişey talep etmiyorum.
İnsan bir önce üstünden defolsun gitsin istiyor çekişmeli davalarda ileri tarihli veriyorlarmış sanırım davayı açana cevap veriyor davalı cevaba cevap veriliyor cevabın cevabına cevap veriliyor 4 kere cevaplaşma var sonra da gün ..davayi haziranda falan acti ama neden bilmiyorum ilk celse aralikta goruldu. 4.su martta
Genellikle evet, karşı tarafın argümanlarına da bağlı.+ darp raporuyla birlikte açacağım davayı bu süreci hızlandırır mı
Kedimizi sahiplendirmiş.Kedi noldu merak ettim. Aldınız mı?
Neden çekişmeli karşı taraf istemiyorum mu diyor yoksa sadece seni zora sokmak mı istiyor
Genellikle evet, karşı tarafın argümanlarına da bağlı.
Siz boşanmak istiyorsunuz karşı taraf istemiyor ya da sizin boşanma şartlarınızı karşı taraf kabul etmiyorsa olay elbette çekişmeli hal alır. Bu sebeple önce sizin şartlarınızı bilmek ya da talebinizi ayrıca karşı tarafın saiki ya da şartlarını bilmek gerekli.
İnşallah tekrar gidip almak istemez,kedi yeterince strese girmiştir zaten.Kedimizi sahiplendirmiş.
En iyisini yapmış.
Babama sahiplendirdiği adamla evraklarını atmış zaten ailemin evinde ben de bakamazdım babam istemiyor
Kedimiz onun üstüne kayıtlı kimliğinde benim üstüme değil.İnşallah tekrar gidip almak istemez,kedi yeterince strese girmiştir zaten.
Hem kedi sizindi, sizden habersiz nasıl verebiliyor ki? Hiç tepki vermediniz mi? Babanız kabul ederdi bence.
Yani tabii hakimin takdirine bağlı ama şu durumda çokta uzatılamaz,şiddet çok önemli bir ibare çünkü.3 aylık evliyiz daha anlaşmalı açamıyoruz , ayrıca işin içinde şiddet var şikayetçi oldum artık. Koruma kararım çıktı
3 aylık evliyiz daha anlaşmalı açamıyoruz , ayrıca işin içinde şiddet var şikayetçi oldum artık. Koruma kararım çıktı
evet, adamin eline kagit gitti mahkemeden ve teslim almadi. Bir sure de bu sekilde kaybettiler, sormayin...İnsan bir önce üstünden defolsun gitsin istiyor çekişmeli davalarda ileri tarihli veriyorlarmış sanırım davayı açana cevap veriyor davalı cevaba cevap veriliyor cevabın cevabına cevap veriliyor 4 kere cevaplaşma var sonra da gün ..
İnşallah.Yani tabii hakimin takdirine bağlı ama şu durumda çokta uzatılamaz,şiddet çok önemli bir ibare çünkü.
Geçmiş olsun,kısa zamanda kurtulursunuz umarım.
Evet maalesef ailesiyle günde 8 kere konuşarak ve muhteşem kvnin çenesiyle bu hale geldik3 ayda seni bu hale mi getirdi allah onu bildiği gibi yapsın ya. Evlenmeden böyle miydi tanıyamadan mı evlendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?