Çekişmeli boşanma davası..

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
Arkadaşlar başından çekişmeli boşanma davası geçen var mı ?
Süreç nasıl ilerliyor bilgilendirir misiniz ?
Avukat klasik avukat sözü kullanarak bu bi hukuksal süreç kesin bi süre veremeyiz diyor en azından yaşadıklarından ne kadar sürdü ortalama bi zaman söyle değil mi ?
+ darp raporuyla birlikte açacağım davayı bu süreci hızlandırır mı

Gorumcemin esi davalara katilmiyor. 3 kere ertelendi 4.de ne olacak bilmiyorum. Biz de bekliyoruz.

Darp raporu önemli olacaktır tabi. Ama karşı tarafın hamlelerine göre uzayabilir. Şiddet gördüğünüz için mi boşanıyorsunuz çok geçmiş olsun

Gorumcemin esi davalara katilmiyor. 3 kere ertelendi 4.de ne olacak bilmiyorum. Biz de bekliyoruz.
Ne zamandır devam ediyor bu belli bi dava sayısına katılmazsa hakim otomatik boşamıyor mu ya belli ki adam ard niyetli
Darp raporu önemli olacaktır tabi. Ama karşı tarafın hamlelerine göre uzayabilir. Şiddet gördüğünüz için mi boşanıyorsunuz çok geçmiş olsun
Hem fiziksel şiddet girdi artık olayın içine hem de psikolojik eve kapatmaları başladı ..
Zaten hiç maddi manevi bişey talep etmiyorum.

Böyle bişeye ne benim ne ailemin niyeti var artık babam dayak yemek canın istiyorsa git diyor..
Gidersen de beni sil diyor ..

davayi haziranda falan acti ama neden bilmiyorum ilk celse aralikta goruldu. 4.su martta

Böyle bişeye ne benim ne ailemin niyeti var artık babam dayak yemek canın istiyorsa git diyor..
Gidersen de beni sil diyor ..

Onları da ayrı ayrı tebrik ediyorum, biz neler gördük elalem ne der füryasına kapılmadıkları için. Kolaylıklar diliyorum, umarım her şey gönlünüzce olur.

Neden çekişmeli karşı taraf istemiyorum mu diyor yoksa sadece seni zora sokmak mı istiyor

davayi haziranda falan acti ama neden bilmiyorum ilk celse aralikta goruldu. 4.su martta
İnsan bir önce üstünden defolsun gitsin istiyor çekişmeli davalarda ileri tarihli veriyorlarmış sanırım davayı açana cevap veriyor davalı cevaba cevap veriliyor cevabın cevabına cevap veriliyor 4 kere cevaplaşma var sonra da gün ..

+ darp raporuyla birlikte açacağım davayı bu süreci hızlandırır mı
Genellikle evet, karşı tarafın argümanlarına da bağlı.
Siz boşanmak istiyorsunuz karşı taraf istemiyor ya da sizin boşanma şartlarınızı karşı taraf kabul etmiyorsa olay elbette çekişmeli hal alır. Bu sebeple önce sizin şartlarınızı bilmek ya da talebinizi ayrıca karşı tarafın saiki ya da şartlarını bilmek gerekli.

Neden çekişmeli karşı taraf istemiyorum mu diyor yoksa sadece seni zora sokmak mı istiyor

3 aylık evliyiz daha anlaşmalı açamıyoruz , ayrıca işin içinde şiddet var şikayetçi oldum artık. Koruma kararım çıktı

Kedimizi sahiplendirmiş.
En iyisini yapmış.
Babama sahiplendirdiği adamla evraklarını atmış zaten ailemin evinde ben de bakamazdım babam istemiyor
İnşallah tekrar gidip almak istemez,kedi yeterince strese girmiştir zaten.

Hem kedi sizindi, sizden habersiz nasıl verebiliyor ki? Hiç tepki vermediniz mi? Babanız kabul ederdi bence.

İnşallah tekrar gidip almak istemez,kedi yeterince strese girmiştir zaten.

Hem kedi sizindi, sizden habersiz nasıl verebiliyor ki? Hiç tepki vermediniz mi? Babanız kabul ederdi bence.
Kedimiz onun üstüne kayıtlı kimliğinde benim üstüme değil.
Babam evde benim kuş bile beslemez titiz biraz ne kadar kedi temiz hayvan desem de yok istemiyor

3 aylık evliyiz daha anlaşmalı açamıyoruz , ayrıca işin içinde şiddet var şikayetçi oldum artık. Koruma kararım çıktı
Yani tabii hakimin takdirine bağlı ama şu durumda çokta uzatılamaz,şiddet çok önemli bir ibare çünkü.
Geçmiş olsun,kısa zamanda kurtulursunuz umarım.

evet, adamin eline kagit gitti mahkemeden ve teslim almadi. Bir sure de bu sekilde kaybettiler, sormayin...

Yani tabii hakimin takdirine bağlı ama şu durumda çokta uzatılamaz,şiddet çok önemli bir ibare çünkü.
Geçmiş olsun,kısa zamanda kurtulursunuz umarım.
İnşallah.
3 ayda seni bu hale mi getirdi allah onu bildiği gibi yapsın ya. Evlenmeden böyle miydi tanıyamadan mı evlendiniz
Evet maalesef ailesiyle günde 8 kere konuşarak ve muhteşem kvnin çenesiyle bu hale geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…