Çekişmeli boşanma derdi

Son olarak sunu soyleyin en kotu sahne ne olabilir bir bakarsak kumar oynamadim iftira diye iftira davasi acar. Diyelim ki kazandi. Daha once suc islemediyseniz hukmun ertelenmesinin geri birakilmasi karari verilir. Onda da sicilinize islemez sadece 5 yil suc islemeyeceksiniz o kadar. Gozunuzu korkutmus.
Neden eski esle iletisimi kesmiyorsunuz ki? Avukatim bana iletisimi kes dedi. Seni kismirtirtir ses kaydi alir davada kullanir dedi. Ben herseyerden engelkemistim o donem
Sessizliğe bürünmesi kafamı karıştırdığı için ne yapmaya çalıştığını ne düşündüğünü anlamaya çalıştım

her dediğiniz şeye sonuna kadar katılıyorum
bir de asla ama aslaaaa pes edip de aman uğraşamayacağım hiçbir şey istemiyorum deyip de kestirip atmayın
hakkınız neyse alın!
şimdi çekeceğiniz 2 yılsa öbür türlü hiçbir şey alamadan çocuk büyüteceksiniz.
er kişi ise lütfederse canı isterse verecek daha beter sinir olacaksınız.
o korkmuyorsa o terbiyesizse siz de cazgır olun.
cesaret sadece erkeklerin tekelinde değil.
Zaten beni çocuk konusunda şoka uğrattı.Mahkemenin verdiği çocukla görüşme izinlerini genisletmistim ona bile tenezzül etmiyor mahkeme ne yazmışsa ona uyacagim ben diyor,oysaki çok güzel bir plan hazırlamıştım ikisi için,bana sinirinden bunu bile reddetti ya demekki bana sinirinden çocuğa da bişey vermez

Kumar iddiasi ile ilgili tehditlerine kulak asmayin. O kadar cok sey yazilip ciziliyor ki. Birsey cikacagini sanmiyorum ya. Bana eski esim neler neler yazmisti. Lutfen bir gun adliyeye gidip bir bosanma davasina girin ve gorun. Simdi korona oldugu icin davalar online mi yapiliyor bilmiyorum ama durusmalara herkes girebiliyor. Oyle avukatlar itiraz ediyorum hakim bey falan demiyor. Yok oyle birsey. Bosanan ciftler hic konusturulmuyor. Hakim evraklara bakip karar diye yazdiriyor o kadar. Ya da o gun taniklar dinlenecekse teker teker taniklar alinip bir iki dakika dinleniyor o kadar. Hatta sizlerin davaya bile gitmesine gerek yok. Bana avukatim sen gelme moralin bozulur sadece tanik dinlemede gel cunku taniga birsey sormam gerekirse yanimda ol. Soylemek istediklerini kulagima soyle demisti. Taniklar dinlenirken bile avukatlar oyle cok soru sormuyor.
Davada bulunmama gerek yok aslında ama avukatım duruşmada bana söylediklerinizi söylersiniz dedi,katılacağım sanırım daha etkili olur belki..Tanıklara sorular da soruluyor demek.
Hakimler böyle hayatı bir davayi neden kısa zamanda oldu bittiye getiriyorlar ben de anlam veremiyorum

Zaten beni çocuk konusunda şoka uğrattı.Mahkemenin verdiği çocukla görüşme izinlerini genisletmistim ona bile tenezzül etmiyor mahkeme ne yazmışsa ona uyacagim ben diyor,oysaki çok güzel bir plan hazırlamıştım ikisi için,bana sinirinden bunu bile reddetti ya demekki bana sinirinden çocuğa da bişey vermez

ya mesela siz sessizliği ne anlama geliyor merak ettim diyorsunuz ya
öyle umursamaz olun ki o merak etsin
bundan sonra da avukattan talepleriniz asla orta yolu bulma üzerine olmasın.
zaten dava sonuçlandıktan sonra çocuğunuzu üzecek davrnaışta bulunmayacağınız belli.
Siz lütfedip iyilik yapın hep, onun lütfetmesini bekleyen taraf olmayın.

Back
X