- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
O ogretmenin yaptigi hic dogru degil. Normalde boyle birsey yok. Yapamazlar. Yapmamalilar. Siz soylemezseniz de nereden bilecekler? Ben boyle birsey yasamadim hic. Sizin ozeliniz kimseyi ilgilendirmez.İsim çocuklarla olunca biraz hassasım çok empati yapıyorum onlarla,o yüzden.Bir okulumda verilen sınıfı tanıtırken rehber Öğrt şu çocuğun anne babası boşanmış bu çocuğun babası hapiste vs diye tanıtmıştı mesela böyle bir algı var okullarda en çok okulu düşünüyorum o yuzdeb
Bir keresinde oglum 4uncu sinifta iken odevini yapmamis. Ingilizce ogretmeni seni babana soyleyecegim deyince oglum aglamis. Beni aradilar. Gittim. Ogretmenine lutfen bir daha odevini yapmadigin icin seni babana soyleyecegim degil de seni veline soyleyecegim deyin lutfen. Evet oglumun bir babasi var ama olmayadabilirdi. Bazi seylerde hassas dusunmeniz gerekiyor dedim. Yetim bir cocugun da basina gelebilir bu, cocuklari hassas yerinden vurmamak lazim dedim. Ayrica babana soyleyecegim diye tehdit etmek de dogru degil, ben de bir egitimciyim, daha uygun sekilde cocuga odevini yapmasi gerektigini anlatabilirdiniz dedim. Ogretmeninin sanirim boyle bir tecrubesi yoktu daha once.
Merak etmeyin okulda bunun annesi babasi bosanmis diye cocuklari damgalamiyorlar. Yok oyle birsey.