- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.460
- 548
- Konu Sahibi Jasmine2020
-
Evet evinin piremsesi oluyor . Babasının evidne de çalışmamış niye çalışsın ki kociskosu getirir karişkosu pişirirNarin ve hassas vücudu yıpranmiyor
Çocuğu ile karanlık ve soğuk evde oturuyor akşama kadar.
Niye çünkü kocası 3 bin lira harcadı, eğer onu harcamamış olsaydı şuan gül gibi geçinceklerdi
Kuyruğu dik tutmaya çalışın siz daha . Üçün beşim hesabını yapın . Ben istesem çalışırım diyorEğer yarın öbür gün öyle bir durumla karsilasirsam çok şükür arkamda duran dağ gibi ailem var benim sahipsiz değilim..Ailem beni hiçbir zaman çalıştırmadi ki öyle bişey olursa da çalıştırmak sadece ben istersem çalışırım..
Bu ay alcaktınızBelki gül gibi gecinemezdim ama kızım için yararlı olabilecek birşeyler alirdim
İster olun ister olmayın bu sizin bileceğiniz bişey..kendimi size ispatlamak gibi bir derdim yokTabii
3 bin cenazeye masraf yaptığı için adamın burnundan getiren siz kredi çekilecekte nereye gittiğini bilmeyecek
Aynen, ben ikna oldum.
Mesela ne alırdın ? Yararlı bir şey ?Belki gül gibi gecinemezdim ama kızım için yararlı olabilecek birşeyler alirdim
BezMesela ne alırdın ? Yararlı bir şey ?
Boşa o zaman bu adamı , ailenin yanına dön . Sizin aileniz de en azından çocuğa bakar siz de çalışırsınız . Bir süre sonra da kendi evinizi kurarsınızKeşke benim eşim de beni dinleyip birşeyleri yapma girisiminde bulunsaydı o zaman bende ömrümün sonuna kadar calisirdim
Lütfen aile evinde çalışmaya ne gerek var siz de aaaBoşa o zaman bu adamı , ailenin yanına dön . Sizin aileniz de en azından çocuğa bakar siz de çalışırsınız . Bir süre sonra da kendi evinizi kurarsınız
hee ben çalışmam havalarındasınız yani :)Benim evlenirken çalışacağım diye bir anlaşmam olmadı elimden geldiği kadar iyi gününde kötü gününde destek olmaya çalıştım oluyorum da..
Çalışırdım dedi ya onun için dedim , yani sanki bir ışık bekliyorLütfen aile evinde çalışmaya ne gerek var siz de aaa
Beklenen tek bir ışık var o da Allah'ın vereceği rızık :dÇalışırdım dedi ya onun için dedim , yani sanki bir ışık bekliyor
Çalışmakmı??Çalışırdım dedi ya onun için dedim , yani sanki bir ışık bekliyor
Başınız sağ olsun , mekanı cennet olsun inşallah. Olması gereken bu. Yani bizim gördüğümüz bu . Eşinizin de başı sağ olsunayıp gerçekten ben de 1 hafta evvel kayınpederimi kaybettim ve eşime ben dedim para ver nohutlu pilav mı tavuklu pilav mı ne dağıtılacaktı 7sinde annesi daha maaşı alamamıştı dedim sen ver annen maaşı alamamışkaynımla ikisi hallettiler sonra 40 ında lokma döktüreceğiz mesela 52 sinde tekrar tavuklu pilav yapılacakmış hayır işlerine harcanan paranın peşine düşmeyin adamın babası ölmüş yaa bunun daha mezar taşı var dün eşimle mezar taşı araştırdık en ucuza 6 7 bin sen eşin mezar taşı yaptırmaya kalksa evi terkedersin heralde
Kadın çalışmiyor- çalıştırıyor.hee ben çalışmam havalarındasınız yani :)
e o zaman adamın harcadığı 3bin tl ye yaptığı şeylere de karışamazsınız
ailenizden de hiç yardım almayacaksınız bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?