Cenaze için yapılan masraf

Narin ve hassas vücudu yıpranmiyor
Çocuğu ile karanlık ve soğuk evde oturuyor akşama kadar.
Niye çünkü kocası 3 bin lira harcadı, eğer onu harcamamış olsaydı şuan gül gibi geçinceklerdi
Evet evinin piremsesi oluyor . Babasının evidne de çalışmamış niye çalışsın ki kociskosu getirir karişkosu pişirir
Mesela bende altı aydır evimin piremsesiyim patlıyacagim artık

Kuyruğu dik tutmaya çalışın siz daha . Üçün beşim hesabını yapın . Ben istesem çalışırım diyor
O zaman çocuğunuza büyüyünce benim neden bunum yok diye sorunca , sana onu almak için bir de gidip çalışacak mıyım dersiniz. Saçmalama git kendin al deyin . Keşke evladınız da sizin ailenize güvendiğiniz gibi size güvenebilse . Dağ gibi annem var , kimseye muhtaç olmadan bize baktı büyüttü dese . Düşünce elimden tutup kaldırır dese .
Tembelliğinizin sonucu yaşadığınız her şey . Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun kayınbabanızın .

Tabii
3 bin cenazeye masraf yaptığı için adamın burnundan getiren siz kredi çekilecekte nereye gittiğini bilmeyecek
Aynen, ben ikna oldum.
İster olun ister olmayın bu sizin bileceğiniz bişey..kendimi size ispatlamak gibi bir derdim yok

Vay be baba bu baba o kadar bakmış etmiş çocuğuna yedirmiş içirmiş, okutmuş evladı babasına hayır yapmış ama siz lafını yapmışsınız... Unutmayın ölüm herkez için var ne olmuş 2 3 bin harcadıysa babaya o rahmetlinin hiçmi hakkı yok evladında

Size göre dogru ya da yanlış
O hayır degıl evlatlık gorevını yapmış.

Sızden saklama nedenı de ortada değil mi zaten ?

Olaylara kendı pencerenızden bakıyorsunuz.

Yanı babası sızı sevmemıs olabılır
Ama o artık bu dunyada degıl ! Her seye ok derım ama ölmus bırı için bu sekılfe dusunemem
Mezarlıklar ölüler için degıl aslında, insanların ibret alması ıcın var .

Diğer evlatları yapmadı diye sizinki de mı yapmamalıydı? İnsan ne ekerse onu biçer

Kapatın konuyu
Olan olmus zaten

Benim evlenirken çalışacağım diye bir anlaşmam olmadı elimden geldiği kadar iyi gününde kötü gününde destek olmaya çalıştım oluyorum da..
hee ben çalışmam havalarındasınız yani :)
e o zaman adamın harcadığı 3bin tl ye yaptığı şeylere de karışamazsınız
ailenizden de hiç yardım almayacaksınız bu durumda

ayıp gerçekten ben de 1 hafta evvel kayınpederimi kaybettim ve eşime ben dedim para ver nohutlu pilav mı tavuklu pilav mı ne dağıtılacaktı 7sinde annesi daha maaşı alamamıştı dedim sen ver annen maaşı alamamış kaynımla ikisi hallettiler sonra 40 ında lokma döktüreceğiz mesela 52 sinde tekrar tavuklu pilav yapılacakmış hayır işlerine harcanan paranın peşine düşmeyin adamın babası ölmüş yaa bunun daha mezar taşı var dün eşimle mezar taşı araştırdık en ucuza 6 7 bin sen eşin mezar taşı yaptırmaya kalksa evi terkedersin heralde

Çalışırdım dedi ya onun için dedim , yani sanki bir ışık bekliyor
Çalışmakmı??
Ne basit banal birşey ya
Hem ihtiyacımı var ayol
Kadın çocuğu ile evde kaliteli vakit geçiriyor şimdi durup durup çalışmayı nerden çıkardınız
Hepimiz kocasına yüklenip.
Allah böyle adamı kahretsin, gitmiş babasının ölüsüne para yatırmış dememiz beklenirken iş miş diyoruz kadına. Konusahibi şokta

Başınız sağ olsun , mekanı cennet olsun inşallah. Olması gereken bu. Yani bizim gördüğümüz bu . Eşinizin de başı sağ olsun

hee ben çalışmam havalarındasınız yani :)
e o zaman adamın harcadığı 3bin tl ye yaptığı şeylere de karışamazsınız
ailenizden de hiç yardım almayacaksınız bu durumda
Kadın çalışmiyor- çalıştırıyor.
Çok zekice.
Bizim patron gibi, tek fark bizim patronun 4 fabrikası sayısız evi, arabası, sınırısz parası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…