Cenaze için yapılan masraf

zaten hepimiz de istediğimiz için ve daha rahat edebilmek için çalışıyoruz
elektriğin suyun kesilene kadar çalış deniyor öyle bir anlaşma yapılmadı diyorsunuz
iyi yokluk için de durun o zaman

bu arada eşinizin yerinde olsam sizden soğurdum.. acımın içinde düşündüğü şeye bak diyerek

el açmak ne doğru bir tabir olmuş burda
bigün eltim bana kp onlara para vermiş onun havasını atmaya çalıştı bak size vermiyor bize verdi gibi çalışmıyordu o zamanlar
çok şükür gelirim işim gücüm var kimseye el açmıyorum demiştim apışıp kalmıştı :)

Başınız sağ olsun , mekanı cennet olsun inşallah. Olması gereken bu. Yani bizim gördüğümüz bu . Eşinizin de başı sağ olsun
ben kayınpederimi çok severdim oda beni çok severdi konu sahibi ne yaşadı bilemem ama ayıp yaaa kötü biri olsa bile olmaz bu kadar da yuh yanii ben kendi babam ölmüş kadar üzüldüm ağladım günlerce

O ezik eltiniz ondan alınmamıştır ya
O tipler çok yüzsüz oluyor malum

Keşke benim eşim de beni dinleyip birşeyleri yapma girisiminde bulunsaydı o zaman bende ömrümün sonuna kadar calisirdim
Ayol adam çalışıyor zaten, daha ne girişimi beklediniz? Çalışmak dışında ne yapılabilir? Hırsızlık, soygun, dilenmek...vs yapmasını önerdiniz, o reddedince siz de evde oturmaya karar verdiniz öyle mi? Hem hani kocanız izin vermiyordu çalışmanıza?

O ezik eltiniz ondan alınmamıştır ya
O tipler çok yüzsüz oluyor malum
yoooo çok bozulmuştu
çünkü ona tembih etmişler sakın eltine söyleme kızar bize diye
oda inadına yetiştirdi bide yemin et kimseye söyleme diye etmedim bende yine de söyledi.. çatlardı yoksa :)
bende aksine kızmayıp kimseye muhtaç değilim moduna girince kendinin ne kadar ezik olduğunu anladı :)

Babasından para isteyecekti konu sahibi gibi
Babasıda tutup öldü, üstüne birde masraf çıkardı kadının başına.

Oh ne iyi olmuş

Türkiye de nereye gidersen git cenaze evinde yemek verilir
Konu komşu yapar getirir cenazenin 7.gecesi vardır 40.gecesi vardır 52.gecesi vardır hatimler yapılır dualar okutulur
Uzaktan yakından gelenler olur cenaze günü yemek verilir
Bu bir adettir töredir yöredir gõrgüduŕ
Bu yapılır
Ha evet o acıyla yemek içmek zor oluyor bazıları evet yemeğe lafa dedikoduya geliyor
Bunlar ayri konu
Ama senin derdiniz kayınpederin cenazesinde millet yemek yedi biz acimizi yaşamadık olsa haklisiniz

sizin derdiniz 3 bin tl nın hesabı eşiniz babası için harcamış sanki 30 bin tl harcadı vay efendim eşimin parasıyla pide yapıldı millet yedi derdindesiniz

Ölmüş gitmiş 4 5 ay olmuş o pideler çoktan fosseptik çukurunda yok oldu
Siz hala 3bin tl derdindesiniz

Bir bardak soğuk su için ve şu kötü çirkin kalbiniz için dua edin de iyilik gelsin

Son düzenleme:
Kiz siz bu adamlari nikahlayinca beynini, ruhunu, tüm benliğini aldiğinizi silip yeni bastan istediginiz gibi yukleyebileceginizi mi saniyorsunuz sizden önce hic yasamamis, ailesi, okudugu okullar, buyudugu mahalle, isi, arkadaslari bunlari yok mu sayiyorsunuz dun aksamdan beri tuhaf tuhaf konular okuyorum yazik gercekten ya benim babam hasta su an pek cok seyini maasimla karsiliyorum helal-i hos olsun sonuna kadar keske iyi edebilsem de borca batsam evli olsaydim ayni seyi karsi taraf icin dusunurdum insan cani bu ya insan tanimadigina bile yeri gelir saglik soz konusu olur yardim eder kaldi ki sizin kayinpeder vefat etmis artik geri donusu bile yok son gorev artik ya istesende yok Allah rahmet eylesin

bazi gelinler evlenince esinin ailesi yok sayilsin isteniliyor mümkünse en ufak tartismadan hemen tüm baglari kocanin ailesiyle koparmak kendi ailesiylede esinin mükemmel saygili damat olsun kendi anne baba vs cok iyi davransin her ise heryere yetissin sapsiz cöpsüz üzüm misali unuttuklari birsey var günün birinde kendileride kv olacaklar .....

14 yildir kesintisiz çalışıyorum ,bebeğimi 5 aylikti çalışmaya başladığımda.Eger maddi durumunuz yetersizse çalışın temizliğe gidebilirsiniz evde cocuklarim var derseniz evde çocuk bile bakabilirsiniz.Yeterki çalışmaya gönlünüz olsun.

konu sahibi en hayirlilari oluyor rahmetlinin gelinlerin icinden gersini siz düsünün artik...
Linçlenicem belki ama bi yerde rahmetliye de mustehak olmuş...Bakabilir miyiz, yetiştirebilir miyiz,okutabilir miyiz, geleceğini kurabilir miyiz diye zerrrrrre düşünmeden, rağbbbimm rığzkınığ veriğrrrr, çocukken birbirlerine, büyüyünce de bize bakarlar, ne kadar çok o kadar iyi mantığıyla 7-8 tane pırtlatınca , pırtlayanların herbiri de büyüyünce böyle oluyor işte...Sonra bunların herbiri yine gidip kendileri gibilerle çiftlesip, aynı kafayla, zerrrrrrrre düşünmeden üremeye devam ediyorlar... Kırılması imkansız bir kısır döngüde çırpınıp duruyoruz ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…