- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi Jasmine2020
-
İşte kocası kaypak olsa dıgerlerı gıbıAdamın babası ölmüş siz diyorsunuz ki 300tll harcadı cenazesine
Ovvvvv... O derece uzaksiniz yani olaya... tertemiz bir kafa gerçekten...çok imrendim şu andaÇalışmıyorum Allah Allah sizene kardeşim ne kadar çok taktınız su çalışma meselesine
zaten hepimiz de istediğimiz için ve daha rahat edebilmek için çalışıyoruzEğer yarın öbür gün öyle bir durumla karsilasirsam çok şükür arkamda duran dağ gibi ailem var benim sahipsiz değilim..Ailem beni hiçbir zaman çalıştırmadi ki öyle bişey olursa da çalıştırmak sadece ben istersem çalışırım..
el açmak ne doğru bir tabir olmuş burdaBenimde arkamda dağ gibi ailem var.
Oku, çalış kimseye boyun eğime diye büyüttüler beni.
Çok şükür dinledim, güzel bir kariyerim sağlam bir gelirim var. Ne eşime ne başkasına ihtiyacım yok.
Canım istiyor tatile gidiyorum canım istiyor alışverişe.
Babam suyumu ödesin, çocuğuma bez alsın diye kimseyi beklemiyorum kimseye el açmiyorum.
ben kayınpederimi çok severdim oda beni çok severdi konu sahibi ne yaşadı bilemem ama ayıp yaaa kötü biri olsa bile olmaz bu kadar da yuh yanii ben kendi babam ölmüş kadar üzüldüm ağladım günlerceBaşınız sağ olsun , mekanı cennet olsun inşallah. Olması gereken bu. Yani bizim gördüğümüz bu . Eşinizin de başı sağ olsun
O ezik eltiniz ondan alınmamıştır yael açmak ne doğru bir tabir olmuş burda
bigün eltim bana kp onlara para vermiş onun havasını atmaya çalıştı bak size vermiyor bize verdi gibi çalışmıyordu o zamanlar
çok şükür gelirim işim gücüm var kimseye el açmıyorum demiştim apışıp kalmıştı :)
Ayol adam çalışıyor zaten, daha ne girişimi beklediniz? Çalışmak dışında ne yapılabilir? Hırsızlık, soygun, dilenmek...vs yapmasını önerdiniz, o reddedince siz de evde oturmaya karar verdiniz öyle mi? Hem hani kocanız izin vermiyordu çalışmanıza?Keşke benim eşim de beni dinleyip birşeyleri yapma girisiminde bulunsaydı o zaman bende ömrümün sonuna kadar calisirdim
yoooo çok bozulmuştuO ezik eltiniz ondan alınmamıştır ya
O tipler çok yüzsüz oluyor malum
Babasından para isteyecekti konu sahibi gibiAyol adam çalışıyor zaten, daha ne girişimi beklediniz? Çalışmak dışında ne yapılabilir? Hırsızlık, soygun, dilenmek...vs yapmasını önerdiniz, o reddedince siz de evde oturmaya karar verdiniz öyle mi? Hem hani kocanız izin vermiyordu çalışmanıza?
Oh ne iyi olmuşyoooo çok bozulmuştu
çünkü ona tembih etmişler sakın eltine söyleme kızar bize diye
oda inadına yetiştirdi bide yemin et kimseye söyleme diye etmedim bende yine de söyledi.. çatlardı yoksa :)
bende aksine kızmayıp kimseye muhtaç değilim moduna girince kendinin ne kadar ezik olduğunu anladı :)
Abartı geliyor demek ki kendisine,sonuçta koşturmaca var işin içinde.olması gerekeni meşakkat diye nitelendirmekte ne bileyim..
Türkiye de nereye gidersen git cenaze evinde yemek verilirAfedersiniz ama benim elektriğim suyum kesiliyor ve evlendigim günden beri ailemin yardımı ile geçiniyorum yapsın yapılmasın demiyorum ama sonunda mağdur olan ben oluyorum hicbirseyin iç yüzünü bilmiyorsunuz..Ben yeri geliyor çocuğumun bezi maması için aileme boyun egiyorum seve seve yapıyorlar ama neden isteyim..Sırf yemek verilecek diye para harcadı eşim bu kadar kötü yorum yapıyorsunuz açın bir bakın bakalım hangi dönemde ölünün arkasından yemek çay ikramı yapılmış..Çalışmamı söylemişsiniz zamanında onu da yaptım ve tek kuruşun hesabını yapmadım eşim işsiz di eve ben bakıyordum..Eşimin babasının mirasın dan bahsetmissiniz eşim babasının ölümünden sonra Kars'a gidip evi kontrol edeceğini söyledi onda bile huzursuzluk çıktı ve tüm ailesi ile kavga etti..Yani kayinpederimin kuru bir taş evinden başka bir şeyi yok, hem olsa bile ben onun mirasına ortak değilim eşim isterse kendisi bilir..
Ney?Benim evlenirken çalışacağım diye bir anlaşmam olmadı elimden geldiği kadar iyi gününde kötü gününde destek olmaya çalıştım oluyorum da..
konu sahibi en hayirlilari oluyor rahmetlinin gelinlerin icinden gersini siz düsünün artik...Dusunceniz asiri cirkin! Soyleyecek soz bulamiyorum. Cenaze masrafina laf edeni de yeni goruyorum.
bazi gelinler evlenince esinin ailesi yok sayilsin isteniliyor mümkünse en ufak tartismadan hemen tüm baglari kocanin ailesiyle koparmak kendi ailesiylede esinin mükemmel saygili damat olsun kendi anne baba vs cok iyi davransin her ise heryere yetissin sapsiz cöpsüz üzüm misali unuttuklari birsey var günün birinde kendileride kv olacaklar .....Kiz siz bu adamlari nikahlayinca beynini, ruhunu, tüm benliğini aldiğinizi silip yeni bastan istediginiz gibi yukleyebileceginizi mi saniyorsunuz sizden önce hic yasamamis, ailesi, okudugu okullar, buyudugu mahalle, isi, arkadaslari bunlari yok mu sayiyorsunuz dun aksamdan beri tuhaf tuhaf konular okuyorum yazik gercekten ya benim babam hasta su an pek cok seyini maasimla karsiliyorum helal-i hos olsun sonuna kadar keske iyi edebilsem de borca batsam evli olsaydim ayni seyi karsi taraf icin dusunurdum insan cani bu ya insan tanimadigina bile yeri gelir saglik soz konusu olur yardim eder kaldi ki sizin kayinpeder vefat etmis artik geri donusu bile yok son gorev artik ya istesende yok Allah rahmet eylesin
Linçlenicem belki ama bi yerde rahmetliye de mustehak olmuş...Bakabilir miyiz, yetiştirebilir miyiz,okutabilir miyiz, geleceğini kurabilir miyiz diye zerrrrrre düşünmeden, rağbbbimm rığzkınığ veriğrrrr, çocukken birbirlerine, büyüyünce de bize bakarlar, ne kadar çok o kadar iyi mantığıyla 7-8 tane pırtlatınca , pırtlayanların herbiri de büyüyünce böyle oluyor işte...Sonra bunların herbiri yine gidip kendileri gibilerle çiftlesip, aynı kafayla, zerrrrrrrre düşünmeden üremeye devam ediyorlar... Kırılması imkansız bir kısır döngüde çırpınıp duruyoruz ....konu sahibi en hayirlilari oluyor rahmetlinin gelinlerin icinden gersini siz düsünün artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?