Cenaze için yapılan masraf

Tüp bebek yapmak için kredi cektiginize yemin edebilirim ama ispat edemem...
Bunu benim bir tanıdığım yapmıştı şok olmuştum. Gerçekten geçinemiyorlardı karı-koca çalıştıkları halde (asgari ücretle) zor ayrı eve çıkmışlardı ve çocukları olmuyordu. Daha borçları bitmeden kredi çekip tüp bebek denemesi yapmışlardı ve tutmamıştı da. Aylarca onu ödediler. Ben çok şaşırdım daha çocuk olmadan borca giriyorlar çocuğa nasıl bakacaklar diye. Allah rızkını verir diyorlardı. O zamanlar buraya üye değildim şok olmuştum ama artık alıştım

Bir kadın calisinca ne oluyor da daha çalışmadığınla övünüyorsün ?

Allah veremem demiş bu çiftimize :d

Evet geçim sıkıntısi yüzünden çıkıyor çoğu tartismamiz

Oda bizden mesul ama değil mi??Bakmakla yükümlü olduğu bir ailesi var ve 3000lirayi küçük bir mebla görüyorsunuz insanlar o 3000 lirayı kazanmak için yarım ay sabah akşam essek gibi çalışıyor..
Aklı başında olan her insan kendinden sorumludur . Şu anda da Evladınızın sorumluluğu sadece eşinize değil size de ait . Ben çocuklar küçükken maaşımı bakıcı , kreş , çocukların ihtiyacı ve temizliğe gelen ablaya bölüştürüyordum . Sigorta primi için çalıştım yıllarca . Eşim de ev kredisi , faturalar ve diğer harcamaları karşıladı . O da sigorta primi için çalıştı diyebilirim . Ama kimseden yardım beklemedik .

2005'te atıldı 6 sıfır.
Bir insan 17 senede kendine hiç mi bir şey katmaz? Dedeler bile milyar demiyor artık.
Hani bu kadar anlamıyorsunuz paradan puldan, bari insani yaklaşıp 3 bin TL'yi babasının cenazesine harcayan adama laf etmeyin.
Cenaze için de 3 bin TL para değil, herkes atmış belli 3-5 bir şey.
Bazı şeyleri söylerken utanın ya.

Çalışmıyorum Allah Allah sizene kardeşim ne kadar çok taktınız su çalışma meselesine
O zaman adamın babasınin cenazesine harcadığı paraya karisamazsin çocuğum mağdur oluyor da fiyemezsin benim keyfim yerinde olsun evde oturayım piremses gibi herşey dört dörtlük olsun yok

Keşke benim eşim de beni dinleyip birşeyleri yapma girisiminde bulunsaydı o zaman bende ömrümün sonuna kadar calisirdim

Bir kadın calisinca ne oluyor da daha çalışmadığınla övünüyorsün ?
Narin ve hassas vücudu yıpranmiyor
Çocuğu ile karanlık ve soğuk evde oturuyor akşama kadar.
Niye çünkü kocası 3 bin lira harcadı, eğer onu harcamamış olsaydı şuan gül gibi geçinceklerdi

Çalışmıyorum Allah Allah sizene kardeşim ne kadar çok taktınız su çalışma meselesine
Calismayin canım Allah Allah, sanki işverenler de sizin gibi tembel birini bekliyorlardı kucaklarını açıp. İş dünyası yasta şu anda. Size değil o bebeğe acırım.

Narin ve hassas vücudu yıpranmiyor
Çocuğu ile karanlık ve soğuk evde oturuyor akşama kadar.
Niye çünkü kocası 3 bin lira harcadı, eğer onu harcamamış olsaydı şuan gül gibi geçinceklerdi
Belki gül gibi gecinemezdim ama kızım için yararlı olabilecek birşeyler alirdim

Yas kac 12 mi? Siz bence kafa buluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…