Neden ki tamamen meraktan soruyorum :))52sini bilmem de
astrolojik açıdan 19 ocak ve sonrası yapın derim
Araları iyi dediniz, beklemek daha uygunYani ben mi yanlis dusunuyorum bilmiyorum. Dunurlerle cok samimiydi annemler 52 si olmadan murvet yapmak doğru degil dediler. Bende biraz tepki gosterdim eglenmiycez zaten niye bekleyelim diye. Bu sefer ben suclu oldum
Yani ablamın kaynanası için evet iki ay beklenmez de amca ölümünün 3 gün sonrasında söz yapmak da çok normal gelmedi bana. Yani babam çok buruk olur diye istemezdim bende şahsen. Ama herkesin kendi düşüncesi tabi. Biri birşey derse de verilecek tek cevap ben öyle uygun gördüm olmalı.Cok sacma buluyorum boyle hareketleri. Derinden uzulup yas tutacaginiz biri bile degil. Bizjm aileler tanisma yaptilar, sonraki bulusmada isteme söz yapmayi karatlastirdik. O arada amcam beyin kanamasi gecirdi yogun bakima kaldirildi. Cok samimi oldugumuz birisi degildi ama ani oluşu uzucuydu tabi ki. Doktorlar hic umit vermiyordu. Ne yapalim falan dedik, annem gayet realist bir sekilde kayinvalideme, ölmez de bu sekilde kalirsa biraz erteleriz, olurse cenazeden 1 hafta sonra yaparız, cocuklarin isleri var planlari bozmayalim dedi. Amcam da vefat etti, 3-4 gun sonra ve 10 gun kadar sonra söz kestik. Çalgı calmicaz oyun oynamicaz, soz kesmek coskulu eglenceli bir sey degil, ailelerce gerekli gorulen bir prosedur sonucta. Biz boyle kabul ettik, bizim ailemizden kimse sorun etmedi, halalarim vs de dahil. Ama kayinvalidemgil kınamış da kınamış bizi. Kendileri biraz el alem ne dercilerden olurlar da. Neyse iste ertelesek cok zora girecekti islerimiz. Oldu bitti, kimseye bi ayibimiz olmadi bence
Esim 1 hafta sonra ben de ertesi gun göreve başladım söz kestikten sonra. Ikimiz de memuruz. Haliyle aday memurken izin de alinmiyor. Erteleme sansimiz yoktuYani ablamın kaynanası için evet iki ay beklenmez de amca ölümünün 3 gün sonrasında söz yapmak da çok normal gelmedi bana. Yani babam çok buruk olur diye istemezdim bende şahsen. Ama herkesin kendi düşüncesi tabi. Biri birşey derse de verilecek tek cevap ben öyle uygun gördüm olmalı.
Farkı yoksa bekleyinBizimkilerle enistemin ailesi samimilerdi. Bide ani bir ölüm oldu genc yasta. Hepimiz cok uzuldukte 40 ini anladim ama 52 si yani cok bi fark mi. Bem bunu soyleyince suclu oldum kotu nankor oldum yemin ederim ya
Düğün falan değilya şimdi büyük bir şey de olmayacakmış. O zaman yeni yıla denk gelse nolacakki? Ha o gün ha bu gün. Sizin için 2022de yapmak çok önemliyse dinlemeyin tabi sizin gününüz ama o kadar da önemli değilse 2023 olsun nolacakKizlar ablamin kaynanasi öldü. Enistemin annesi. Benimde bi söz kesme durumum olucakti. Simdi cenaze oldugu icin benim ailem kadinin 52 sini bekleyelim bize yakismaz diyorlar. Bu sefer yilbasindan sonraya kalmis olucak. Bende soyle dusunuyorum 40 ini bekleyelim de sonrasi yilbasina kaliyor 52si mi olmak zorunda zaten oynamali calgili bisey dusunmuyorum sadece aile arasinda söz kesilecek. Fakat ailem 52 sinden sonra yapariz diyor. Sizce ben mi yanlis dusunuyorum
Samimiyet nasılsın diye soracaktım yazmışsınız. Çok samimi olunduğu için ani ve genç bir ölümmüş birde bekleyin derim. Enişteniz alınabilir.Yani ben mi yanlis dusunuyorum bilmiyorum. Dunurlerle cok samimiydi annemler 52 si olmadan murvet yapmak doğru degil dediler. Bende biraz tepki gosterdim eglenmiycez zaten niye bekleyelim diye. Bu sefer ben suclu oldum
12 gün daha bekleyemiyormusunuzBizimkilerle enistemin ailesi samimilerdi. Bide ani bir ölüm oldu genc yasta. Hepimiz cok uzuldukte 40 ini anladim ama 52 si yani cok bi fark mi. Bem bunu soyleyince suclu oldum kotu nankor oldum yemin ederim ya
Ölen kişi ailenin dünürü. Belli araları iyiydi. Bencede bekleyin. Enistenize ayıp olacağını düşünüyordur aileniz. O durumda enistenize bulunacak o ortamdaKizlar ablamin kaynanasi öldü. Enistemin annesi. Benimde bi söz kesme durumum olucakti. Simdi cenaze oldugu icin benim ailem kadinin 52 sini bekleyelim bize yakismaz diyorlar. Bu sefer yilbasindan sonraya kalmis olucak. Bende soyle dusunuyorum 40 ini bekleyelim de sonrasi yilbasina kaliyor 52si mi olmak zorunda zaten oynamali calgili bisey dusunmuyorum sadece aile arasinda söz kesilecek. Fakat ailem 52 sinden sonra yapariz diyor. Sizce ben mi yanlis dusunuyorum
Arada 12 gün var bişey olmaz. Samimiyet varmış bekleyin derim.Bizimkilerle enistemin ailesi samimilerdi. Bide ani bir ölüm oldu genc yasta. Hepimiz cok uzuldukte 40 ini anladim ama 52 si yani cok bi fark mi. Bem bunu soyleyince suclu oldum kotu nankor oldum yemin ederim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?