• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenen kopsun gökçe !!!

Oda konusunda rehber konusunda falan haklisinizda, sonucta defalarca belirtmissiniz, ama genel olarak abartmissiniz, oda arkadasi türk diye neden hemen kavgaya tutuluyorsunuz ki, kizin sucu ne? Vallah islemleri yaparkende böyle davrandiysaniz sirket size bilincli yapmis olabilir bu kargasayi...:ssz:

Şahane macera olmuş bir yandan bakarsan, Çin'de kaybolmak insanın başına kaç kez gelir ki :rolleyes:
Bence iyi yapmışsın, söylediklerinde haklısın, para almasını biliyorlarsa çalışmasını da bilecekler, şimdi tüm bunları boşver ve Çin'in tadını çıkar :rolleyes:

O ozurleri kara kasa kara goze dilemiyorlardir emin ol :)
Sizi surundurecegim dava edecegim demissin ya, hele bir de internette rezil edecegim demisssin(simdiki sirketlerin en buyuk korkusu bu).
Ondan gonlunu yapmaya calisiyorlardir.
Prestij bu baska seye benzemez.

Oda konusunda rehber konusunda falan haklisinizda, sonucta defalarca belirtmissiniz, ama genel olarak abartmissiniz, oda arkadasi türk diye neden hemen kavgaya tutuluyorsunuz ki, kizin sucu ne? Vallah islemleri yaparkende böyle davrandiysaniz sirket size bilincli yapmis olabilir bu kargasayi...:KK14:

Okudugunuzu anladınız mı ? diye bir ders vardı eskiden hala var mı bilmiyorum ama ben kızla değil kız benle kavga etmek istedi ..Ben türk istemiyorum diye..Bende dedim ki ben de istemiyorum ama oda vermediler başka ..O da arkadaşını buldu bir şekilde oda olayını çözdük ..Ben kimseyle kavga etmedim yani ...

Okudugunuzu anladınız mı ? diye bir ders vardı eskiden hala var mı bilmiyorum ama ben kızla değil kız benle kavga etmek istedi ..Ben türk istemiyorum diye..Bende dedim ki ben de istemiyorum ama oda vermediler başka ..O da arkadaşını buldu bir şekilde oda olayını çözdük ..Ben kimseyle kavga etmedim yani ...

Ayy iyiki söylediniz bak simdi mahcup oldum...:ssz:

Bazılarına bu yarıyor, baksana hemen tutuşmuşlar. Para alıyorsan işini doğru yapacaksın. İyi yapmışsın, ohhh.

AHAHAHA sağol içime su serptin vallahi ..Canım yandı ya ,bir de kayboldum utanmadan bir de nasıl gidiyor gökçe deyince ipler koptu :KK12:

Şahane macera olmuş bir yandan bakarsan, Çin'de kaybolmak insanın başına kaç kez gelir ki :rolleyes:
Bence iyi yapmışsın, söylediklerinde haklısın, para almasını biliyorlarsa çalışmasını da bilecekler, şimdi tüm bunları boşver ve Çin'in tadını çıkar :rolleyes:

Teşekkür ederim tatlım..Bir de aç aç kaybolduğunu düşünsene gecenin bir yarısı :KK53::KK53:

O ozurleri kara kasa kara goze dilemiyorlardir emin ol :)
Sizi surundurecegim dava edecegim demissin ya, hele bir de internette rezil edecegim demisssin(simdiki sirketlerin en buyuk korkusu bu).
Ondan gonlunu yapmaya calisiyorlardir.
Prestij bu baska seye benzemez.

Evet saf dedim kendime ;niye yakana yapıştılar bu web sitesi için aman ne bileyim öküz oturdu sanki o sözleri söyleyince.Elin garibi dedim sen gibi kaç kişiyle uğraşıyor..Kimbilir kaç kişi burnundan getirdi onun genel merkezden falan tutuşmuşlar çünkü eşimi arayıp 37 dk tel de konuşmuşlar ..

Evet saf dedim kendime ;niye yakana yapıştılar bu web sitesi için aman ne bileyim öküz oturdu sanki o sözleri söyleyince.Elin garibi dedim sen gibi kaç kişiyle uğraşıyor..Kimbilir kaç kişi burnundan getirdi onun genel merkezden falan tutuşmuşlar çünkü eşimi arayıp 37 dk tel de konuşmuşlar ..
Hii hepsinin vicdani sizlamis belli :D

Ordaki kızın sizi oda arkadaşı olarak istememesi normal. Yani oraya dil öğrenmeye gitmiş ayni odada iki turk kalsaydiniz size pek bir faydasi olmazdi.hemen belirtmesi hos olmamis tabi.ama ikiniz içinde yabanciyle kalmak daha iyi

Ordaki kızın sizi oda arkadaşı olarak istememesi normal. Yani oraya dil öğrenmeye gitmiş ayni odada iki turk kalsaydiniz size pek bir faydasi olmazdi.hemen belirtmesi hos olmamis tabi.ama ikiniz içinde yabanciyle kalmak daha iyi

aman ben geceleri horluyom zaten :KK53::KK53: yanımdaki rahatsız olmasın diye tek kalmak istedim,yoksa hevesli miyim tek kişi kaldığım odaya iki kişi parası vermeye , kıza da hiç bir şey demedim zaten canıma minetti ,görüşüyoruz problem yok zaten :KK69:

iyi yapmıssın!
oda olayı vs tumuyle onlarla alakalı, rehber ise kisisel bir davranıs icinde olabilir ama kimle calıstıklarını bilsinler... yine sirketin sorumlulugunda.

sadece o kisiye ilk basta da tepkisiz kalmasaydınız iyiymis.
hatta o parayı verirken de "boyle bir durumdan haberdar edilmedik, gerekirse sirkete ödeme yaparız oradan alırsınız" deseydiniz keske.

yani eksiginiz var, fazlanız yok bence.

benim vicdanım rahatsız ,onların ki de rahatsız hangimiz haklıyız ???
İllaki birinizin haklı olması şart mı? Vicdanlar rahatsızsa, rahatsız olunan konuda haksızsınızdır. ;Onların vicdanının rahatsız olduğu konu neyse o konuda haksızdır, sizin vicdanınızın rahatsız olduğunuz konu neyse o konuda haksızsınızdır.

Back
X