- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sahi mi![]()
az demişsin..
o değilde çin de kaybolmak nasıl bir duygu?![]()
Bence iyi demişsiniz. Hic kendinize kizmayin.sizi ortada birakmislar.
Oda konusunda rehber konusunda falan haklisinizda, sonucta defalarca belirtmissiniz, ama genel olarak abartmissiniz, oda arkadasi türk diye neden hemen kavgaya tutuluyorsunuz ki, kizin sucu ne? Vallah islemleri yaparkende böyle davrandiysaniz sirket size bilincli yapmis olabilir bu kargasayi...![]()
Okudugunuzu anladınız mı ? diye bir ders vardı eskiden hala var mı bilmiyorum ama ben kızla değil kız benle kavga etmek istedi ..Ben türk istemiyorum diye..Bende dedim ki ben de istemiyorum ama oda vermediler başka ..O da arkadaşını buldu bir şekilde oda olayını çözdük ..Ben kimseyle kavga etmedim yani ...
Bazılarına bu yarıyor, baksana hemen tutuşmuşlar. Para alıyorsan işini doğru yapacaksın. İyi yapmışsın, ohhh.
Ayy iyiki söylediniz bak simdi mahcup oldum...![]()
Şahane macera olmuş bir yandan bakarsan, Çin'de kaybolmak insanın başına kaç kez gelir ki
Bence iyi yapmışsın, söylediklerinde haklısın, para almasını biliyorlarsa çalışmasını da bilecekler, şimdi tüm bunları boşver ve Çin'in tadını çıkar![]()
O ozurleri kara kasa kara goze dilemiyorlardir emin ol :)
Sizi surundurecegim dava edecegim demissin ya, hele bir de internette rezil edecegim demisssin(simdiki sirketlerin en buyuk korkusu bu).
Ondan gonlunu yapmaya calisiyorlardir.
Prestij bu baska seye benzemez.
Hii hepsinin vicdani sizlamis belliEvet saf dedim kendime ;niye yakana yapıştılar bu web sitesi için aman ne bileyim öküz oturdu sanki o sözleri söyleyince.Elin garibi dedim sen gibi kaç kişiyle uğraşıyor..Kimbilir kaç kişi burnundan getirdi onun genel merkezden falan tutuşmuşlar çünkü eşimi arayıp 37 dk tel de konuşmuşlar ..
Ordaki kızın sizi oda arkadaşı olarak istememesi normal. Yani oraya dil öğrenmeye gitmiş ayni odada iki turk kalsaydiniz size pek bir faydasi olmazdi.hemen belirtmesi hos olmamis tabi.ama ikiniz içinde yabanciyle kalmak daha iyi
vicdan en adaletli yargıçtır, o rahatsızsa haklıdır...
İllaki birinizin haklı olması şart mı? Vicdanlar rahatsızsa, rahatsız olunan konuda haksızsınızdır. ;Onların vicdanının rahatsız olduğu konu neyse o konuda haksızdır, sizin vicdanınızın rahatsız olduğunuz konu neyse o konuda haksızsınızdır.benim vicdanım rahatsız ,onların ki de rahatsız hangimiz haklıyız ???